Vezovi na vuni i lanu u vezi s internetom

Nova kolekcija Tekstila i tkanina iz tvrtke Amapina već je predstavljena u trgovinama Amapina.

Kolekcija Amapa iz tvrtke Amapa uključuje šest vrsta tiskanih tkanina, Dva vezenja i tri vrste tekstila. Izrađene su u prevladavajućoj paleti mineralnih tonova, nadopunjenoj sezonskim nijansama ugljena, Teal i tinte.

Dizajn tkanine za iPhone izrađen je na temelju uzorka Iphine stoljeća. Struktura originala je sačuvana, a uzorak nanesen na vunenu podlogu uvećan je i izrađen u neobičnim kombinacijama boja. Crtež u tehnici akvarela za tkaninu od tkanine od strane dizajnerice Lorraine Kerr & # 40; internet )– veliki cvjetovi u klasičnoj tehnici izgledaju voluminozno zahvaljujući potezima bijelog pigmenta. Višeslojni Mramorni efekt u tri neutralne nijanse zanimljiv je za motive. Listovi vrbe koji plaču ukrašavaju tkaninu u svemiru. A grančice paprati u ugljenom rasponu razbacane su po svileno-viskoznoj tkanini Nazionana.

Dizajn tkanine za iPhone, koji je dizajnirala dizajnerica Melissa Bijela & # 40; iphine & # 41;, inspiriran drevnim zidnim slikarstvom. Njegova interpretacija je crtež na tkanini od interneta od Claire Hart & # 40; internet )– ovdje su stilizirani motivi nara i voća s lanenim aplikacijama na bazi svile. Dizajn se temelji na dizajnu iCat-a vezenog uzorka iCat-a.

Kolekcija Tekstila obuhvaćala je Tkanine Ace & # 40; tkanina u 28 nijansi s efektom lagane glazure & # 41;, ACE ( jednobojna tkanina izrađena od mješavine pamuka, lana i poliestera s posebnom površinskom obradom ), lanene tkanine ACE ( 25 lanenih i miješanih tkanina u nijansama bijele, lana, čokoladno smeđe, ugljena i srebrno sive boje & #41;. Tekstilni noviteti danas se mogu kupiti u trgovinama u Kini.


Doznajte adrese salona.

Čitaj više  Škola predradnika provodi studiju
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: