Pregled Anastasije Jakovljeve

Internet prolazi po cijelom gradu: u trgovinama, muzejima, galerijama, restoranima, pa čak i hotelima. Tjedan dizajna je posvuda, čak i u poznatom Aisina, nezaobilaznom mjestu za sve fashionistice. Anastasia Jakovljeva govori o onome što je zanimljivo i neobično pronašla na festivalu.

Zbirka prekrasnih vaza u V&A muzeju. Njihova raznolikost i broj zadivit će i najzahtjevniju publiku. Materijali su vrlo različiti: staklo, keramika, porculan, metal. Mnogo korištenja prirodnih oblika i uzoraka. Osobno sam se zaljubio u nekoliko njih. I tražim slične vaze u Rusiji kako bih ih koristio u svojim projektima interijera. Sam muzej ima radionice u kojima istraživački dizajneri traže i testiraju nove materijale za razne predmete interijera.

neobični stolovi iz Interneta

U tablice kombiniraju se prirodni oblici i svijetle boje. Stolovi su izrađeni od drveta pomoću boje, a metal je također prisutan u njegovim kolekcijama. Oni će ukrasiti i oživjeti svaki moderni interijer. Biografija dizajnera vrlo je zanimljiva: počeo se baviti namještajem već u odrasloj dobi, a prije toga snimao je holivudske filmove.

u sklopu festivala održava se izložba London Design Fair. Dizajneri dolaze ovdje predstaviti svoje radove iz cijelog svijeta. Ovdje sam pronašao vrlo udoban i funkcionalan kauč, u njega možete pohraniti bilježnice, tablete. Izrađen je od metala i Tekstila, izgledat će sjajno s bilo kojim modernim interijerom. Ipak, mnogi proizvođači pokušavaju ne koristiti plastiku, jer stari mnogo manje lijepo.

fotelje od kože, drveta i smole

Neke fotelje izrađuju studenti i dizajneri koji su tek nedavno napustili zidove škole. Gledajući ih, stvarno ste iznenađeni njihovim kreativnim idejama i postoji povjerenje u budućnost. Također se želim vratiti na sveučilište, eksperimentirati s materijalima i stvoriti nešto novo.

Za proizvodnju svjetiljki dizajneri koriste razne materijale: Tekstil, vunu, glinu, papir, metal i staklo. Sve su to prirodni ekološki prihvatljivi materijali. To je trend koji preuzima sve sfere života u Europi i postupno u Rusiji.

djela svima voljene Zahe Hadid u A & Aposs

Futuristički rad Zahe Hadid nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ona je doista genij našeg vremena. I vrlo je cool što je Zaha svoj talent utjelovila ne samo u arhitekturi, već i u interijerima, dizajnu predmeta i industriji. Sve se to može diviti u ovim galerijama.

Mašta dizajnera je toliko neograničena da će se stvarati sve više novih modela i materijala za poznate predmete i stvari. A namještaj će postati prikladniji i ljepši.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: