Pozivnice za internet!

U travnju 2013., Međunarodna izložba zgrada i interijera Zarami održat će niz posebnih događaja za arhitekte i dizajnere.

2. travnja u CVK "Izložbeni centar" na crvenoj presni & # 40; izložba podzemne željeznice & # 41; održat će se rasprava na temu "zeleno" arhitekture: ina 3 ina "eko-Održiva arhitektura i izgradnja svjetskih gradova", u kojem će sudjelovati Stuart Baillie ( Ainas ) iz tvrtke Ainas, profesor arhitekture sa Sveučilišta Ferrara Antonello Stella & # 40; ainas & # 41;, arhitekt Andrei Asadov, arhitekt iz Njemačke Carsten Silberberger & # 40; ainas & # 41; i mnogi drugi. Program će se nastaviti ovog dana svečana dodjela nagrada dobitnicima druge međunarodne nagrade za mlade arhitekte. Dobitnici nagrada ne samo da će dobiti nagrade, već će održati prezentaciju svojih projekata.

4. i 17. travnja u CVK "Izložbeni centar" u okviru programa "aktivno učenje" za arhitekte i dizajnere održat će se radionice, predavanja i radionice u kojima će sudjelovati arhitekt Nicholas champkins & # 40; asa & # 41;, Biro za Asa,dizajner Mike Shilov i mnogi drugi.

Izložba u 2013. godini sastoji se od tri tematska dijela:

• 2. – 5. Travnja. Izložba"Prozori. Fasade. Vrata. Automatizacija" održat će se na VVC, u paviljonu 75 ( m. VDNH & # 41;.

• 2. – 5. Travnja. Sajam MosBuild Building& Interiors. «Izgradnja. Interijer" održat će se u CVK "Izložbeni centar" na crvenoj presni & # 40; m. Izložba & # 41;.

• 16. – 19. Travnja. Izložba Ama Seg Amaapeh. «Keramika. Kamen. Vodovod" održat će se u CVK "Izložbeni centar" na crvenoj presni & # 40; m. Izložba & # 41;.

Organizator izložbe– grupa tvrtki.

Povezane poveznice:
Potražite detaljne informacije o poslovnom programu
na službenim stranicama.
Nabavite besplatnu pozivnicu za izložbu.

Na slici: Nicholas Champkins.

Na slici: Arnie Aromaa & # 40; internet & # 41; i Sauli Suomela & # 40; internet ), Biro.

Na slici: Mike Shilov.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: