Pobjednici natjecanja 2018

19. Listopada održana je ceremonija dodjele nagrada za pobjednike natjecanja u ASA 2018 asa, gdje su objavljeni autori 3 najbolja ruska projekta među prijavama podnesenim na natječaj do 8. listopada 2017. godine.

Pobjednik natjecanja

Naziv projekta: Grabby
Autori projekta: mladi dizajneri iz Sankt Peterburga Nadežda Abdullina i Marina Egorova.
Dobili su glavnu nagradu— putovanje za tjedan dizajna u Milano koje će se održati u travnju 2018. godine.

Projekt "internet" & # 40; prevedeno s engleskog "grab" & # 41; – posebna kuhinjska daska za rezanje za osobe s poteškoćama u kretanju koja vam omogućuje rad na dasci jednom rukom.

Gornja površina ploče je mekana kevral Tkanina. Između gornje meke površine i tvrde baze nalazi se punilo s recikliranim talogom kave. Punilo je spojeno na bazu vakuumske pumpe. Kad se proizvod stavi na dasku, omotan je mekim talogom kave. Uz pomoć pumpe i vakuuma koji je stvorio, talog kave postaje krut i "obavija se" proizvod koji treba rezati, tamo ga najviše fiksirajući na ploči.

2. mjesto

Naziv projekta: «32 internet "& # 40; "32 sata" )
Autor projekta: Moskovski dizajner Ivan Nefedkins

Koncept ručnog sata. Projekt "32 sata" nudi ponovnu procjenu vremena i dopunu uobičajenog 24-satnog brojčanika alternativnim 32-satnim," dajući " korisniku priliku da učini više stvari.

U 32-satnom brojčaniku trajanje jednog sata je 45 minuta. Kreator projekta nadahnut je izjavom američkog psihologa Philipa Zimbarda, koji je rekao da treba naučiti gledati na vrijeme kao na iznimnu vrijednost i pažljivije odabrati one kojima će ta vrijednost biti predstavljena.

3. mjesto

Naziv projekta: «Life in the cube» ( "život u kocki" )
Autor projekta: Eleanor Manikhanova iz Ufe

Čitaj više  Američka gošća

Plastična prozirna Kocka omogućuje vam sadnju drveća i drugih biljaka na bilo kojem mjestu atipičnom za sadnju vegetacije. Kocka se lako transportira i može se koristiti za vertikalno slijetanje.

Dizajn je dizajniran s najvećom pažnjom na biljke i istodobno tako da u potpunosti pokaže svoju ljepotu. Na dnu kocke nalazi se hidrogel koji dugo pohranjuje vlagu – biljku nećete morati zalijevati tako često.

Finalisti i pobjednici 2018 članovi ruskog žirija:

  • partner arhitektonskog ureda, Oleg Shapiro,
  • ravnateljica Britanske diplomske škole dizajna Anastasia Boutrom,
  • industrijski dizajner Mihail Beljajev,
  • modni dizajner Tigran Avetisian,
  • kao i članovi svjetski poznate umjetničke grupe as+as.

Na svečanoj dodjeli nagrada sudjelovali su: Hidenori Ozaki, predsjednik "Tojota motor", John Thomson, generalni direktor prodaje i marketinga, usluga nakon prodaje i razvoja marke Leksus, Elena Salakhetdinova, voditeljica Odjela za marketing i informacijsku podršku marke Leksus.

Na ceremoniju su pozvani i posebni gosti– Stefan Rasmussen i Aleksander Gomier, dizajneri konceptnog karaa, koji je svoju svjetsku premijeru imao na salonu automobila u Parizu 2016. godine. Razgovarali su o svom radu u studiju za napredni dizajn u Nici u Nici & # 40; ipa2 & # 41;, procesu dizajniranja konceptnog automobila ipaina i pohvalili rad pobjednika natječaja.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: