Otkriće 2017

11. listopada 2017. godine u Crocus izložbi-2 otvorena je 13. izložba 2017.

Povodom otvaranja izložbe održana je konferencija za novinare na kojoj su nastupili Claudio Luti, predsjednik Chinoisine.Asa i asa; Fabrizio Lucentini, generalni direktor Odjela za Politiku internacionalizacije i promicanja trgovine talijanskog Ministarstva ekonomskog razvoja; Nicollo Fontana, savjetnik za trgovinu– Talijansko veleposlanstvo U Zagrebu; Pier Paolo Celeste, direktor Agencije iche u Ruskoj Federaciji; Emanuele Orsini, predsjednik Udruge Cat.

Govornici su razgovarali o značajkama izložbe, izgledima za razvoj tržišta namještaja i mogućnostima za talijanske proizvođače u Rusiji.

Na kraju konferencije za novinare održan je koktel dobrodošlice, među čijim su gostima viđeni: dima Loginov, Anna Muravina, Nadia Zotova, Mike Shilov, Marina Braginskaja, JNA Maigret, Olga Pochueva, Aleksej Kovazin i drugi.

Anna Muravina

Dima Loginov

Mike Shilov

Marina Braginskaja

Nadia Zotova

JNA Maigret

s lijeva na desno: Elena Arkhipova, Claudio Luti, Aleksej Dorogkin

U sklopu izložbe, koja je trajala 4 dana, posjetiteljima su predstavljene kolekcije namještaja za uređenje doma prikazane ranije u travnju ove godine na Internetu.Milano– platforma na kojoj se određuju trendovi, otvaraju se novi talenti i istodobno jačaju položaj i strategije tržišta namještaja. Pročitajte o rezultatima izložbe.

Proglašeni su i pobjednici natječaja za mlade dizajnere na Internetu koji će se uputiti na natječaj za Internet u Milanu.

Sljedeći put će se moskovska izložba interneta održati u listopadu 2018. godine.

Čitaj više  Najavljeni dobitnici godišnje nagrade za NASA-u
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: