Izložba Charlotte Perriand: fotografije dizajna

U pariškoj maloj palači otvara se retrospektiva djela dizajnerice Charlotte Perriand. Junaci izložbe bit će komadi namještaja koje je stvorio dizajner i fotografije koje su je nadahnule.

Izložba "Charlotte Perriand: fotografije dizajna" ( asa, asa & # 41; posvećen važnoj ulozi fotografije u radu Francuske arhitektice i dizajnerice Charlotte Perriand ( asa ).

Izložbe izložbe "Charlotte Perriand: fotografije dizajna".

Predmeti zarobljeni na filmu– prije svega, Charlotte ih je pronašla u prirodi– poslužili su kao izvor inspiracije za dizajnera"sugerirajući" željeni oblik, boja, Materijal, dizajn namještaja koji se stvara.

Neki od predmeta koje je dizajnirala Charlotte Perriand ili s njezinim doprinosom za marku Aisne.

Izložba će sadržavati 400 fotografija i dokumenata, kao i 70 komada namještaja & # 40; uključujući primjerke koji su osobno pripadali dizajneru & # 41;.

Komponenta namještaja je"odgovorna" tvrtka Cassina. Marka ima ekskluzivna prava na proizvodnju predmeta i objavljuje ih kao dio ikonične Kolekcije Aimaina, koja uključuje remek-djela dizajna interijera aimaina stoljeća & # 40; cm. «Charlotte Perriand u svemiru" od 25.01.2010 ).

Izložba će se održati od 7. travnja do 18. rujna 2011.

Razmislite o svim stavkama tvrtke Aisne.

Čitaj više  Cvjetna romansa u salonima na internetu
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: