Čipka kralja Edvarda

Kako dodati šarm Škotske zemlje interijeru? Potražite vunenu čipku na internetu.

Paisley– nova kolekcija a & # 40; A & # 41; stvorena posebno za A &B. Uključila je vunenu čipku s modernim uzorkom paislee i secesijskim cvijećem, Damask ornamentima i rokoko kovitlacima, biljnim apstrakcijama i uvijenim dekorima. Bež, dimno siva, sivo-plava, snježno bijele nijanse konvergirale su se u paleti boja.

Već više od 100 godina Škotska tvornica tvora izrađuje čipku od vune. Izrađuju se na drevnim strojevima prema arhivskim crtežima: od doba kralja Edvarda do secesije. Postoje i kolekcije prema modernim skicama. Platna su mekana i bez težine, s volumetrijskim uzorkom na prozirnoj mreži. Tkanje niti različitih struktura čini crtež neobično teksturiranim i "dubokim". Vunena Čipka lako se prekriva i ne nabora. Ukrasit će i prozore i stol, dajući interijeru rustikalni šarm kuće u škotskom selu.

Čipka iz kolekcije Aimina već se može kupiti u Aimina po mjeri. U salonima će se pojaviti nakon predstavljanja 13. Rujna u centru za suvremeni dizajn ice-ICEANS.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: