Internet debitira u sektoru kuhinje i garderobe

Tvrtka Ipaina Ada proizvodi namještaj za kuhinje i garderobe. Radni katalozi s novitetima mogu se vidjeti na sajmu 2016.

Talijanska tvornica, koja više od četrdeset godina proizvodi namještaj za kućne i javne interijere, najavila je svoj debi u novom sektoru– sada proizvodi namještaj za kuhinje i svlačionice. Ovo je novi korak za tvrtku Azipa, koja se prethodno specijalizirala za izradu komada namještaja uglavnom za spavaće sobe i dnevne sobe.

Kuhinjski namještaj od interneta izrađen je u stilu modernog klasika karakterističnog za talijanskog proizvođača: glatke fasade bez vidljivih okova, monumentalna arhitektura oblika, trenutni raspored kuhinjskih prostora u kombinaciji s dnevnim boravkom. Proizvođač je ostao vjeran svojim omiljenim materijalima– prirodno drvo, kamen, staklo, metal, antikne završne obrade. U dizajnu namještaja neupadljivo, u detaljima i sitnicama, poslužuje se berba. Prednost se daje markiranoj paleti u vezi s oceanom– boja drveta, različite nijanse sive.

Prostrana garderobna garderoba, prikladno planirana, opremljena policama i odjeljcima za uredno postavljanje velike količine odjeće, nadopunjena kliznim vratima i rasvjetom. Radi praktičnosti i ljepote, skupina namještaja uključuje dva volumetrijska PUFA ukrašena klasičnim šavom "capitone", i stolić za kavu.

Od 12. do 15. listopada 2016 tvrtka Amaina sudjelovat će na 12. izložbi amaina, ključnom događaju u svijetu dizajnerskog namještaja. Događaj će se održati u izložbenom kompleksu grada Crocus. Radni katalozi s kolekcijama namještaja za kuhinje i svlačionice iz asa bit će dostupni u paviljonu 8, štand asa 04-asa 05. Također će biti moguće vidjeti unutarnje predmete za cijelu kuću od spavaće sobe do dnevnog boravka. Dobrodošli!Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: