Dvostruka proslava

Tvrtka Isa-Isa proslavila je dva praznika odjednom: otvaranje novog salona U Zagrebu i puštanje novih kolekcija pozadina IAS.

Tvrtka Ina-Ina krajem rujna otvorila je novi salon U Zagrebu na Lenjinovom prospektu, u kojem možete vidjeti i naručiti premium pozadine IPA. U izložbenom salonu nalaze se sve tri linije ove švedske marke: Ace, Ace i Ace.Perswall.
Ideja uređenja salona nadahnuta je pričama Astrid Lindgren. Gosti svečane večeri– poznati arhitekti i dizajneri, kazališni i filmski glumci– upoznao Pipi Duge Čarape. A zahvaljujući divovskom namještaju, gosti su se mogli osjećati kao likovi iz bajke "beba Nils Carlson", čiji bi se glavni lik mogao smanjiti na sićušnu veličinu.

Večer je otvorena demonstracijom dviju novih kolekcija pozadina za medije. Seriju je dizajnirao glavni dizajner Brenda Bjorn Nilsson, koji je posebno došao iz Švedske kako bi osobno predstavio novost. Prema dizajneru, izvor inspiracije za njega bile su omiljene melodije u stilu ai ' ai ' Aiasina.
Još jedna nova serija– Falsterbo– postala je prva kolekcija u asortimanu Interneta, stvorena na temelju pozadina iz arhive tvrtke. Dizajnerica Hannah Vendelbo-Hanson uzela je za osnovu umjetne uzorke Vintage uzoraka s kraja stoljeća i REINTERPRETIRALA ih na moderan način.

Generalni direktor Ama-ama Andrei Shirshov održao je majstorsku klasu o tapetiranju ama.Perswall. Goste su zabavljali cvjećari koji su od cvijeća i komada tapeta stvarali boutonniere, kao i dobronamjerna predviđanja proricatelja. A na internetu je bilo moguće gledati kako umjetnica rekreira uzorke tapeta na površini vode.
Vrhunac na kraju večeri bila je modna revija. Modni dizajneri Masha Sharoeva, Victoria Savvateeva & # 40; internet & # 41; i Anna i Aleksej borodulini & # 40; Ainis ' internet & # 41; šivana odjeća od… pozadina Boråstapeter, ECO Wallpaper i Mr.Perswall.

Na slici: dizajner Bjorn Nilsson.

Na fotografiji: Aleksej Voltaire, Andrej Širšov i Vadim Tapiselis & # 40; Ace-Ace ).

Na slici: dizajner Bjorn Nilsson i Marcus van de Ven & # 40; internet ).

Na fotografiji: dizajneri Victoria Savvateeva & # 40; internet & # 41;, Masha Sharoeva, Anna i Aleksej Borodulini & # 40; Ainis ' internet & # 41; i njihovi modeli.

Na fotografiji: modna revija.

Na fotografiji: modna revija.

Na slici: emisija o oceanima.

Na fotografiji: Tatjana Boronina & # 40; studio AMAIN " Amain& Design» ).

Na slici: Julius Borisov & # 40; Biro za internet ).

Na slici: Studio Ort.

Na fotografiji: Vera Borisova & # 40; dekorater & # 41;.

Na fotografiji: Anton Elistratov & # 40; Glavni urednik časopisa "dom" ).

Na slici: Vadim Tsalatti i Laura Kesoian & # 40; glumci & # 41;.

Na slici: Anastasia Busigina & # 40; glumica & # 41;.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: