Armanijevi tepisi

Kompletna kolekcija tepiha iz asa prikazana je na izložbi Cologne asa 2014.

Možete se snaći s kućnom kolekcijom Interneta, kao i s couture. Nosite bilo koju haljinu s interneta i uvijek ste u trendu! Uzmi bilo koji predmet od interneta– i unutrašnjost se odmah transformira. Kolekcija tepiha nije bila iznimka.

Boje zemlje i prigušeni tonovi, motivi divljih životinja, vode i pijeska, životinjske kože, biljni otisci– dekorativno punjenje kolekcije. Kombinacija svilenih i vunenih niti stvara ugodne taktilne senzacije, ugodne oku. Dodavanje biljnih vlakana bambusa, konoplje, viskoze čini tepihe vrlo izdržljivim i praktičnim. Svi ručno rađeni tepisi na Internetu.

Tkaju ih u malim radionicama u planinama Nepala tibetanski obrtnici. Tepisi su izrađeni tehnikom ručnih čvorova. Vrlo mukotrpan posao, zahtijeva puno vremena i vještine. Tako tepisi imaju izvanrednu teksturu. Kolekcija tepiha za tepihe stvorena je u suradnji s tvrtkom za tepihe i njezinim direktorom stephanom drekselom ( asa ).

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: