Svijetlo zelena kuhinja

Svijetlo zelena boja može transformirati bilo koju sobu, učiniti je "sočnijom" i svijetlijom. Ova je nijansa posebno prikladna u kuhinji – razne ogrebotine, ogrebotine i čips manje su vidljivi na svijetlozelenom namještaju. A sve zbog svoje čudne značajke- "upijanja" vizualnih nedostataka.

Pitanje čitatelja

Moj san– svijetlo zelena kuhinja. Ne mogu se sjetiti drugih opcija poput crno-bijelih kombinacija. Ali ispada nekako presvijetlo, blistavo. Čini mi se da večeram u takvoj kuhinji & # 40; pogotovo jer je mala, samo 7 m & # 41; neće biti ugodno. Možete li predložiti neke mirnije kombinacije. Tako da svijetlo zelena kuhinja ne izgleda previše divlje.

Boja i oblik. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da je svijetla boja snažan naglasak, tako da sve ostalo treba biti mirno, jednostavno u obliku i bez ukrasa. Inače postoji rizik od pretjerivanja i svakodnevnog ručka u cirkusu.

Boja i oblik. Glavna stvar koju treba zapamtiti je da je svijetla boja snažan naglasak, tako da sve ostalo treba biti mirno, jednostavno u obliku i bez ukrasa. Inače postoji rizik od pretjerivanja i svakodnevnog ručka u cirkusu.

Sakrij

Odgovor dizajnera

Svijetlo zelena boja u kuhinji– to je boja svježine, proljeća, lakoće. Ali svijetlo zelena boja je različita, a različite nijanse stvaraju različita raspoloženja i potpuno različite priče. Čitatelj je apsolutno u pravu u vezi s bijelom bojom: bijela sa svijetlo zelenom stvara radosnu zajednicu. I uopće nije potrebno odabrati svijetlu nijansu svijetlozelene boje, od koje suze oči. Sočna zelena boja na bijeloj pozadini posebno je prikladna u modernom interijeru.

Ormarići. Neka glavna tema vaše kuhinje bude svijetlozeleni ormarići, a sve ostalo neka bude jednostavno i mirno: pregača od bijelih pločica ili bijelog matiranog stakla, bijeli zidovi, brušeni aluminijski dijelovi– na primjer, okovi na ormarićima. Za blagovaonicu odaberite stol jednostavnog oblika sa staklenim vrhom i ravnim nogama. Bijelo posuđe, čaše i vaze od prozirnog stakla i metalni kuhinjski pribor upotpunit će savršenstvo vaše svijetlozelene kuhinje.

Različite nijanse svijetlo zelene boje u kombinaciji s općim kontekstom interijera stvaraju različito raspoloženje.

Za obložene ormariće odaberite boju mirnije– nije blještavo, prigušenije, bolje pastelno, kao da je vapno dodano bijelo. Prirodni pijesak, sivo-bež nijanse, pribor s keramičkim umetcima prikladni su za takvu kuhinju. Drvo će također izgledati vrlo dobro s ovom bojom. Drvena ploča stola, drvena skupina za blagovanje, stolice s izrezbarenim naslonima, bijeli čipkasti stolnjak, bakine tanjure u ružama. U takvoj svijetlozelenoj kuhinji prikladni su stari starinski predmeti, bakreni lonci za kavu, kuhači, keramičke ukrasne stvari.

Obloženi ormarići pastelne svijetlo zelene boje nadopunit će bijeli čipkasti stolnjak, bakine tanjure u ružama, starinske starinske predmete, bakrene lonce za kavu…

  • Pređite prstom od tvornice do tvornice, Dizajnirajte ih.
  • Usluga od tvornice do tvornice, dizajn do tvornice.
  • Tanjur FC04 / FC04 WD / Blow up od tvornice Alessi, dizajn Campana Fernando, Humberto Campana.
  • Kanta za led iz Tvornice Amapina, dizajn Amapina.

Pregača. Svijetlo zelena pregača– prekrasna pozadina za kuhinjske ormare, bijele ili, također vrlo lijepe, prekrivene hrastovim furnirom, s glatkim vratima jednostavnog oblika. Prirodna boja drveta meda na pozadini svijetle mrlje u boji– neobično lijepa kombinacija.

Tradicionalna varijanta. Čak i ako vam se više sviđa tradicionalna verzija kuhinje– domaći i ugodni, s volanima na zavjesama, čipkastim salvetama, lukovima i keramičkim tresilicama soli u obliku ptica, ne biste trebali odustati od svijetlo zelene boje ako vam se toliko sviđa! Samo treba drugačiji scenarij i… ostalo vapno.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: