Pozadina pisača

Na izložbi asa 2014, tvrtka asa-asa pokazala je pozadinu tiskanu na pisaču zahvaljujući programu asa.

Svaka fotografija, ukras, reprodukcija slike može postati glavni dekor za tapete. Digitalizirana slika umetnuta je u program i pisač ispisuje potreban broj jedinstvenih pozadina za vaš projekt! Što bi od toga moglo proizaći, otkrio je njemački dizajner, arhitekt i grafičar Marcus Benes & # 40; internet ). Spektakularno je dizajnirao štand tvrtke ASA na izložbi asa 2014.

«Moji zidovi– oni su svijetli glasnici hrabrosti, zabave i kreativnosti… Tehnologija digitalnog tiska tvrtke iPhone savršen je čekić i dlijeto, omogućujući mi da izgradim svoje šaljive grafičke svjetove", – priznao dizajner.

Na izložbi amarai, tvrtka amarai javnosti je predstavila proširenu obitelj rješenja za digitalni tisak ukrasnih premaza. Evo i novog sadržaja, dizajnerskih i mobilnih mogućnosti, kao i ažuriranja za završnu obradu i bazu za ispis.

Među njima je posebno vrijedno spomenuti materijal za podlogu otporan na habanje za tapete Ina-Ina-Ina. Kompatibilan je s konvencionalnim ljepljivim materijalima i razvijen je na temelju tehnologije koja pruža preciznu reprodukciju boja.

Kao i besplatna aplikacija za Internet za internet, dostupna putem internetske trgovine za internet. Pomoću nje u stvarnom vremenu možete simulirati dizajn premaza, vizualizirati i napraviti virtualni zidni projekt u unutrašnjosti.

Čitaj više  Osobno iskustvo
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: