Njujorška geometrija Jane Svetlove

Krajem lipnja u salonu Carpina na patrijarsima održana je prezentacija Kolekcije kapsula carpinosa dizajnerice Jane Svetlove.

Dizajnerica Jana Svetlova prvi je put predstavila svoju kolekciju kapsula za pozadine na Internetu 14. svibnja na Međunarodnom sajmu na Internetu & #40; Na internetu ). Inspiracija za kolekciju bio je njujorški grad, geometrija njegovih ulica i nebodera. Poput"dinamičnih oblika" Pieta Mondriana, njujorške vrste nalikuju jedna drugoj, ali se nikad ne ponavljaju.

Predstavljajući ovu sliku grada, Jana je stvorila mozaični crtež od velikih pravokutnih kamenih blokova. U tome joj je pomogla umjetnica interijera Natasha Marcel, koja je, koristeći paletu boja nazire, svaki blok prikazala kao jedinstvenu sliku. Primjenom autorove tehnike slikanja bilo je moguće postići imitaciju strukture mramora. Slikoviti blokovi se ne ponavljaju tijekom cijele role od 10 metara. Dakle, Pozadina Nema izvješće, što se može nazvati inovacijom, i pogodna je za prostorije bilo kojeg područja i visine, a pozadina ne zahtijeva spajanje na šavovima, što značajno štedi materijal i omogućuje mašti da se razvije.

Kao i svi proizvodi marke"internet", pozadina"internet" ekološki prihvatljivi, lako se nanose na zidove, podložni su mokrom čišćenju, a zahvaljujući platnu širine 91 cm potrebno je manje vremena i truda za lijepljenje.

Na glavni crtež pozadine"internet" stvoreni suputnici– kompozicije s kamenim kvadratima i rombovima u nekoliko shema boja. Kolekcija se može kupiti u trgovinama na Internetu.

Na fotografiji: Aleksej Elisejev i Jana Svetlova.

Na fotografiji: Anna Usacheva, Aleksej Eliseev, Tatjana Nazarenko.

Na fotografiji: Anna Hrutskaja i Marina Šerstjuk.

Na fotografiji: Irina Gordeeva, Olga Latipova, Anna Hrutskaja.

Na fotografiji: Maria Emetz i Manuela Arapova.


Doznajte adrese salona.

Čitaj više  Popločani red
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: