Boje prirode u NASA-i

Boje mahovine, hmelja, mošusa, cimeta i mnogih drugih nijansi Nove prirodne palete francuske boje, a sada se nalaze u trgovinama u trgovinama.

U trgovinama IPA ekskluzivno je predstavljena nova paleta IPA & # 40; s Franz. «povrće" ) Boja interijera Francuske premium marke. Paleta od 56 nijansi, koja je inspirirana biljnim svijetom, stvorena je za Azipa od strane poznatog dizajnera i umjetnika Pierrea bonfilla & # 40; Azipa ). Autor je dugi niz godina proučavao boje flore i uspio je u svojoj paleti stvoriti bogatu raznolikost prirodnih tonova. To su boje kadulje, Karija, kore breze, eukaliptusa, pet nijansi mahovine, hmelja, mošusa, kineskog cimeta i mnogih drugih, koje se skladno stapaju s nijansama prve kolekcije Pierrea Aimina ( s Franz. «boje zemlje" & # 41;, inspiriran bojama tla, pijeska, zemlje, kamenja, školjki.

Boja je otporna na prirodne i klimatske utjecaje, lako se nanosi, premaz je visoke kvalitete i prirodne svjetline. Stvara se prema markiranoj metodologiji marke, čije poštivanje u svim fazama pripreme boje prati posebno obučeni majstor. U kolekciji boja, u kolekciji je potpuno prirodna mat boja, koja je sigurna za okoliš i hipoalergena. Sadrži pigmente prirodnog podrijetla, suncokretovo ulje & # 40; kao vezivo ) i ulje lavande & # 40; kao prirodni konzervans & # 41;.


Doznajte adrese salona.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: