Andreas Aleksander astronom o neobičnim bojama

Direktor za izvoz tvrtke Iasnias podijelio je profesionalne tajne i rekao s kojim bojama mat papirne tapete možete pretvoriti u sjajne, običnu ciglu u zlatnu, a požutjeli travnjak u savršeno zelenu.

Višenamjenski koncentrat za toniranje.O toniranju. Mnogi su upoznati s automatskim sustavima nijansiranja u velikim građevinskim supermarketima: kupljene limenke boje predate operateru, odaberete boju iz kataloga, nakon pola sata vratite već toniranu boju. S takvim je sustavom nemoguće eksperimentirati s bojama i smisliti isključivo vlastitu i ničiju hladovinu. Stoga smo predložili alternativu— to su svestrani koncentrati za toniranje u boji. Posebno su dizajnirani za ručno toniranje. Ovi koncentrati su kompatibilni s bilo kojim bojama i lakovima. Jedino ograničenje: udio koncentrata ne smije prelaziti 10 posto mase toniranog materijala. Nudimo 39 tonova— više nego dovoljno da stvorite svoju jedinstvenu nijansu. Koncentrati se također mogu međusobno miješati.
Brzo sušenje Azure na bazi akrilata.Pro sjaj. Za sjaj smo izdali poseban prozirni efekt-azurno, koji će dati prekrasan lagani sjaj bilo kojem premazu: ne samo boji, već i žbuci ili tapetama. I nije važno koliko su davno obojeni ili zalijepljeni zidovi. Nudimo izbor tri vrste sjaja: biser, dijamant i najjači— Diamant. Našim azurnim bojama možete ukrasiti pojedine elemente u unutrašnjosti, na zid možete nanijeti biserni uzorak ili možete tonirati našu azurnu boju koncentratom za nijansiranje, a tada neće biti samo sjajna, već i obojena— ovdje sve ovisi o vašoj mašti.
Metal-Efekt-Pigment.O zlatu i srebru. Imamo metal-efekt boje— zlato i srebro. Može se nanositi na bilo koju površinu, čak i na golu ciglu. Zamislite zlatnu ciglu? U dizajnerskom interijeru može izazvati senzaciju! A ako želite dati površini jedva primjetan dodir zlata ili srebra, ili možda nešto bakreno, predlažemo naš Metal-efekt-pigment. Mogu tonirati bilo koji prozirni lak ili azurno, uključujući drvo. Ako se nanese, ovisno o koncentraciji, dobit ćete lagani metalni sjaj ili potpuno metaliziranu površinu.
Astrologija: boja trave.O savršenom travnjaku. Sada se može stvoriti u samo pet minuta: razrijedite boju s vodom i prskajte raspršivačem po travi— odmah postaje smaragdna. Požutjela i uvenula područja, ćelave mrlje— sve to nestaje. Internet je apsolutno bezopasan za travu i trajat će na njoj onoliko dugo koliko vremenske prilike dopuštaju & # 40; ako se pune obilne kiše, postupno će je isprati & #41;. Ljeto— sezona je zabava, zato se opskrbite našom bojom ako želite impresionirati goste u zemlji savršenim engleskim travnjakom!
Lijek za izolaciju mrlja od oceana.O mrljama. Oni koji su se ikada bavili popravkom znaju koliko su podmukle mrlje na zidovima i stropu— neke od njih je nemoguće prekriti: pojavljuju se kroz nove tapete ili boje i uništavaju cijeli popravak. Kako bi se osiguralo da se to više nikada ne dogodi, Acapias je smislio proizvod za izolaciju mrlja. To je sprej koji se suši za 5-10 minuta i potpuno izolira tragove nikotina, masti, čađe, vode, hrđe i drugih nečistoća. Jedino s čime se naš lijek još ne nosi— to su flomasteri s otapalima, ali u drugim je slučajevima nezamjenjiv!

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: