19 kolekcija drvenih pločica

Pločice koje oponašaju prirodni uzorak drva izvrsna su alternativa skupim drvenim podovima. Ne samo da je lijepa, već je i vrlo praktična.

Ako iz nekog razloga polaganje drvenog poda u stanu nije moguće, nemojte se obeshrabriti. Odaberite drvene pločice. Ova alternativa ima puno prednosti.

Za razliku od parketa i parketa, podne pločice s drvenim efektom otpornije su na habanje. Lako je položiti. A mnogo je lakše brinuti se za takve podove: ne boje se vlage, temperaturnih promjena i sredstava za čišćenje. Takve pločice mogu se koristiti za polaganje podova u sobama u kojima pravi drveni pod neće dugo trajati: u kupaonici, kuhinji, terasi. Drvene pločice savršeno će se uklopiti u spavaću sobu. A ako primijenite sustav grijanja, učinak drvenog poda bit će potpun.

Drvene podne pločice mogu reproducirati uzorak bilo koje vrste drveta, čak i egzotične. U asortimanu proizvodnih tvornica pronaći ćete pločice koje oponašaju i parketnu ploču i parket. Sličnost je toliko upečatljiva da je ponekad teško povjerovati da pred Vama nisu drveni, već keramički podovi.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: