Ženski parfem s kokosovim mirisom

Ženski parfem s kokosovim mirisom

Jedno spominjanje kokosovog aroma može se mentalno premjestiti na obalu rajske, da ne spominjemo zadovoljstvo nošenja ovog mirisa za sebe. Kokos uzrokuje najugodnije udruge, mnogi se odmah pojavljuju u sjećanju oglašavanja “Bounty”. Od članka ćemo saznati što su žene kokosov parfem prikladni, a koje su njezine glavne značajke.

Osobine

Mnogi prvo napraviti kokosovo su povezane s mirnom raj obale, užitka od plaže odmor. WC voda s mirisom kokosa daje opušta i opuštanje, iščekivanje morskih avantura. Ovaj parfem ima pozitivan učinak na raspoloženje: daje radost i svijetle misli. Udruge iz kokosa arome nisu slučajne, jer kokosa je iz udaljenih otoka, izgubljena u Tihom oceanu. Kokos miris ljubavi i slastičari, perfumers i kozmetičari i žene iz njega su posebno ludi. Miris kokosa je slatko, slastice-krema miris, iz koje doslovno „slina tok”.

To je prije svega za vesele žene koji su navikli da se najviše pozitivnih emocija. Ali ponekad perfumers ugodno iznenađeni – u kombinaciji s drugim komponentama, kokos postaje nimalo slatka, ali stječe strogim bilješke.

Zanimljiva činjenica! Poznato je da je egzotično voće prevezeno u Europu u XIII. Stoljeću Traveler Marco Polo. Tada se plod nazvao drugačije – “indijski orah”. Kasnije su ga mornari nazvali kokos u čast majmuna iz Portugala – “Coco”. Ovi majmuni rade na mnogim kokosovim nasadima, prikupljajući kokos na mjestima koja je teška za čovjeka.

Opis parfema

Svugdje parfimira naglašavaju okuse kokosa na atraktivnom šarmu. Miris kokosa je atraktivan i uzbudljiv, sladak i uzbudljiv, ne čudi da žene biraju. Zbog psihološkog utjecaja, miris kokosa je afrodizijak za muškarce. Ako je cilj žene privući i očarati suprotni spol, trebate okrenuti pozornost na jedan od parfema ovog odabira.

Crystal Noir od Versacea

Ženski parfem s zavodljivim kokosovim aromom objavljen je 2004. godine, ali još uvijek mnoge žene biraju ga, želeći napraviti vrhunac u ljetnoj slici. Dizajn duhova je izvanredan izgled: pravokutna boca s poklopcem u obliku crnog dijamanta. Stvoritelj ovog blaga Antoine Lee je poznat po podebljanim i provokativnim kombinacijama komponenti.

Crystal Noir od Versacea je glupan, večernji istočni parfem, sposoban okrenuti glavu na bilo koji čovjek. Formirajući duboki okus, ovaj miris i, prema tome, njegov vlasnik je trajno izrezan u memoriju. Hipnotički učinak mirisa ovog parfema odmah uranja u stanje spokoje. Cijena: od 2 170 r.

Serge Lutens Un Bois Vanille

U 2003. godini talentirana Serge Lyuten predstavila je remek-djelo parfeme javnosti, koji su ih mnogi žene srdačno prihvatili. Od prvih minuta primjene parfema na koži postaje jasno da je najukusnija nota – kokosovo mlijeko. Nakon uživanja u kokosu otvara tamnu vanilu – to nije slatko, ali to je nešto posebno!

Ako slušate, možete jasno naučiti pčelinji vosak, gorku bademovu nijansu i sandalu. Nakon 30 minuta, kokosova rajska vježba – drvne bilješke dolaze u smjenu. UN bois vanillent, dubok i nježan – baš kao prava žena. Njegove bilješke su doista prekrasne za one koji vole slatkiše. Cijena: 12 000 r.

Aqua Alegoria Coconut Fizz Guerlain

Godina oslobađanja ovog parfema – 1999. Miris je uključen u prvi u povijesti parfeme umjetnosti zbirka “svježe vode” koju je stvorila kuća Guerlaina. Svaki parfem iz serije Aqua alegorija razlikuje se od drugog, nalaze se i cvijeće i voće u zarez. Kokosov fiz je aroma koja vam omogućuje da se preselite na ženu u nevjerojatnim tropima i uživajte u voćnoj nijansi.

Nošenje mirisa ove serije, svaka će žena sigurno osjetiti mamurluk kod kokosovih palmi. Iz kokosa gleda na bazu, prisiljavajući glumu, buđenje. Nakon otvaranja sandala, drži se do kraja, ne dopuštajući se u potpunosti opustiti. Onaj koji postavlja štap i osvježava. Cijena: od 4 436 p.

Ljubav Coco

Ljubav Coco miris objavljen 2010. godine od prirodnih intrigantnih komponenti, napuknut u šalici kave. Stvaranje Olivia JacoBetti više nije o kokosu, već o Kinzu: identičan je originalnom, opranom s rosom. Tada se pojavljuje kokos: slatko, s oraškom. Miris je savršen za proljeće / ljeto, stvarno osvježava. Jacobetti miris ispostavilo se da je izvorni – parfem je pogodan za one koji se ne boje hrabra rješenja. Sastav ne dopušta da vrišti na gurmanu zahvaljujući izgovorenom drvu. Miris je kao da je slikan sa samouvjerenim udarcima – što je izrađen majstorski, nemoguće je izazvati. Cijena: 4 900 r.

Kako se prijaviti?

Mnoge žene žele miris, naglašavajući njihovu individualnost, ostavila vlak koliko god je to moguće. To se može postići ako slijedite određena pravila. Prije svega, morate zapamtiti pulsirajuće točke: to su zapešća i unutarnja strana lakta. Ako želite dugo miris, trebali biste samo napraviti jedan pshit. Ako žena želi osjetiti omiljeni miris, treba ga primijeniti bliže nosu: na klavikulu i jugularnoj šupljini. Pod uvjetom da su noge goli, na primjer, u ljetnim mjesecima, parfem se može primijeniti koljenima.

Prije nego što se izravno nanesem parfem mjesta gdje će se raspršiti, poželjno je podmazati kremom masti – arome su izvrsne. Izbor parfema – ne-jednostavan zadatak. Odabrana je ovisno o doba godine, psihotipa i raspoloženja. Prije odabira savršenog mirisa, preporučljivo je prvo ispitati moje glavne značajke, a također razumjeti što dojam želim proizvesti na druge.

Kokosova aroma je izvrsna za žene koje emitiraju volju i snagu, onima koji se ne boje vlastitih želja.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: