Proizvodnja baze za vijenac

Proizvodnja baze za vijenac

Stvoriti ugodnu atmosferu u kući trebaju ukrase. Ali ponekad želim nešto napraviti, ručno. Idealna opcija u ovom slučaju može biti lijep vijenac. Ovaj dekorativni atribut može se izvršiti na praznik, i on će se uklopiti u bilo koji interijer, samo trebate odabrati pravu boju.

U ovom članku, mi ćemo razmotriti najvažnu komponentu ukrasnih vijenaca, bez kojih će ih jednostavno biti nemoguće stvoriti. Ova komponenta je osnova.

Osobine

Osnova za umjetno vijenac je iznimno važan detalj u proizvodnji bilo kojeg okruglog sastava. Mnogi newbies na samom početku puta ovaj trenutak može uzrokovati određene poteškoće, jer za svaki zamišljen dizajn, jedna ili druga osnova je prikladna.

Vijenci se pripremaju za božićne ili novogodišnje praznike kako bi se objesili na ulazna vrata. Tu su i vjenčani vijenci ili skladbe određenim vremenom.

Glavna značajka takvog proizvoda je da je okvir, obično to prsten, nastaje od primarnih sredstava ili kupljenih u trgovini za kreativnost. Sve što razlikuje takve okvire – to je samo debljina baze i njegov promjer.

Kako napraviti dekorativni vijenac?

Najčešći način da se jedan ili drugi vijenac je kupiti sve potrebne materijale u specijaliziranoj trgovini, uključujući i osnova. Ali ova opcija je vrlo skupa.

Spremni trupovi mogu se izraditi iz različitih materijala.

  • Stiropor. To su prstenovi različite veličine, otprilike jedna debljina. Rubovi njihovih zaobljenih. Postoje opcije kada su pjenasti prstenovi čvrsti i možete pronaći opcije gdje postoji rez na jednoj strani.
  • Vino. Ova opcija je moguća i stečena i sami stvoriti sastav. Vinova loza mogu se zamijeniti s dugim granama.
  • Metalni bar.
Čitaj više  Izrađujemo vijenac konusa

Zatim, metode za izradu baze za vijence s vlastitim rukama.

Od kartona

Prvi način je smanjiti potrebnu matricu od kartona. On će biti okvir. Zbog Karton je vrlo nepretenciozan materijal i od njega možete smanjiti bilo što, onda oblik buduće temelje može biti raznolik: krug, zvijezda, kvadrat ili srce.

Nakon što je matrica izrezana, morate dati okvir za glasnoću. Za to su potrebne guste listove (novine, pakiranje papira) na Smith i uz pomoć konopca s matricom. Možete ukrasiti tako osnova mahovina. Ljepilo stoji na PVA, a na vrhu do gotovih slojeva okreće niti u boji tako da se baza ne raspada prebrzo.

To također može uključivati ​​opciju iz zgužvanog papira. Ovo je lagana verzija prethodnog modela. Papir je potrebno tako da s prethodnim završetkom postoji veza. Možete koristiti ljepilo ili odmah završiti s vrpcom ili konopcem.

Ranije se rečeno da se temelj pjene može kupiti ili ga smanjiti neovisno. Da biste to učinili, trebat će vam list pjene iz kutije, izračun će nastaviti s promjera koji će biti potrebno. Također je potrebno zapisnik za tiskanicu, cirkulaciju i vladar. Ako nije bilo cirkulacije, bilo koji zaobljeni oblik bit će prikladan za moždani udar.

Za temelje potrebno je opisati veliki krug – to će biti glavni promjer, a unutar ovog kruga za crtanje drugog. Svi izračuni i udaljenosti su čisto pojedinačni i ovise o specifičnoj ideji.

Sljedeći korak je izrezati nastale krugove i, na temelju dizajna, zamotati vrpce, protežu se burlap ili pričvrstiti cvijeće na rezultirajući okvir.

Metalna baza od debele žice

Takav model će biti malo teže u stvaranju nego samo rezanje kruga od bilo čega. Da biste to učinili, bit će potrebno žice, bolje je kupiti debeli – tako manje namotavanje, a ne u slučaju fine. Također trebamo kliješta ili kliješta, papir, niti ili cvine.

Čitaj više  Sorte vijenaca i njihovo stvaranje

Izmjerite traženu žicu i odrežite. Dakle, da ne pogodite s veličinom, taj segment mora biti savijen u prsten, onda će biti jasno vidljivo. Važno je napomenuti da je potrebno napustiti dionice u nekoliko centimetara kako bi se nakon dva kraja okrenula, dok bez smanjenja promjera koji je ranije zamišljen.

Nakon upletena dva kraja zajedno, vrijedi ih pritiskom na prevenciju predenja i da se ne može ozlijediti.

Odavde, slijedeći vašu ideju, možete ostaviti takvu osnovu i priložiti ukrase s tankom žicom ili omotati tkivom s tkaninom. Još lakše opcija – mint papir. Prvi sloj papira može se montirati ljepilom za bolji spojku, a preostali pritisak s nitima. Potrebno je kako bi se dobilo volumen i debljina. Posljednja vrpca vjetra.

Drvena baza ili baza ratana

Da biste stvorili takvu osnovu, trebat će vam suptilni ratan, podržava, ali upornost zahtijeva mnogo. Uostalom, potrebno je potaknuti materijal tako da su grane isprepletene i lijepo slagale. Rezultirajući krug već može objesiti bez dodatnog nakita, na primjer, na vratima.

Mali štapići i grančice također mogu poslužiti kao djevojka stvoriti osnovu. Mogu se naći u blizini kuće ili jednostavno prikupiti unaprijed na prikladan slučaj u šetnji. Potrebno je da grane koje će ići izravno u formiranje kružnog savijenog.

Između grana može se ispuniti niti i dodavati svaki sljedeći dok se ne postigne potrebna debljina do.

Ova opcija je lijepa i činjenica da možete stvoriti vijenac ne samo okrugli, već i polukružne.

Napravljen za vijenac na glavi

Osim proizvodnje vijenaca za uređenje interijera, vijenci često se vozi kao ukrasa na glavi. Ovaj prekrasan pribor pogodan je za tematsku zabavu ili fotografiju.

Razmotrite osnivanje vinove loze. Vino grožđe – vrlo popularan materijal za proizvodnju raznih kompozicija. Vijenac na glavi jedan od njih. Uz materijal je lako raditi, a nešto za uprtst iz njega neće isporučiti velika gnjavaža.

Čitaj više  Izrađujemo vijenac podružnica

Za tkanje će biti potrebna vina i žica. Potrebno je početi s debelim dijelom grana, pričvrstiti ih jedni s drugima, a zatim postupno dosadno i formiranje kruga. Zatim se dobivena baza može ukrasiti živim ili dekorativnim bojama, osušiti i voće.

Da biste stvorili bazu žice, bolje je odabrati tanku žicu, srednje tvrdoću. Ona će izgledati što je više moguće. Uvrnite žicu u nekoliko riječi i zamotajte u prsten željenog promjera. Popravite dva kraja međusobno. Rezultirajući okvir je preplavljen tankom žicom za stvaranje volumena. U zaključku, temelj se može ogovarati cvijećem, bobicama ili sisal.

Kako napraviti prazno za vijenac, pogledajte u video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: