Kako dodati origami u obliku vrane?

Kako dodati origami u obliku vrane?

Japanska origami oprema privlači mnoge ljude u tome u skladu s njom, možete stvoriti apsolutno bilo kakve brojke i dizajne. Dakle, iz papira možete simulirati vrlo lijepu vranu. Proizvodna shema takve plovila može biti izuzetno jednostavna i prilično komplicirana. U ovom članku ćemo saznati kako staviti origami u obliku cron ispravno.

Klasična opcija

Upoznajte se s origamima aparati trebaju biti postupno. Ne morate odmah pokušati stvoriti vrlo složene papirne brojke – morate početi s jednostavnijim i pristupačnim shemama. Na primjer, početnik majstor može ga učiniti lako klasičnom origami verzijom u obliku krorona.

Da biste simulirali takvu plovicu, svakako odaberite komad papira.

Poželjno je da ovaj element ima dimenzijske parametre 21×21 cm.

Razmislite o tome kako je iz takvog papira bilo potrebno pravilno prikupiti klasičnu figuru CRORON-a.

 1. Preporučljivo je koristiti crne papirne figurice. Prvo, kutija mora biti stavljena na stol jednu od strana paralelnih s sobom.
 2. Zatim će biti potrebna baza za papir da bi bila dvaput. Isprva se radi uzdužno, a zatim – dijagonalno. U isto vrijeme, potrebno je pažljivo izgladiti formirane zavoje.
 3. Temelj se rasporedi u istom položaju. Proizvod u obliku kvadrata ima linije koje ga odvode u 4 dijela u obliku nepristupačnih trokuta.
 4. Tada se obradak okreće tako da njezin Vesh na majstoru pokazuje na majstora. Proizvod mora biti predstavljen u obliku romb.
 5. Uzeti dijelove s desne strane i lijevo. Trebate uzeti uglove ovih dijelova, nakon čega ih kombiniraju u sredini. Tada bi rezultirajuća savijanja trebala biti pažljivo, ali vrlo pažljivo pokušajte.
 6. Papir ne mora imati linije, koji ga podijelite na 8 pravokutnih trokutastih dijelova.
 7. Sada možete nastaviti s izravnim modeliranjem crnih figura ptica. Rubovi s desne i lijeve strane moraju se prilagoditi unutra prema drugome i duž osi, koji je bio izglađen na 2. fazi.
 8. Vrijeme trokuta, koji se nalazi na vrhu, izostavljen, i vrh Nizhny – naprotiv, podići. Tada je potrebno povezati sve 4 savjeta obratka.
 9. Rezultirajuća figura mora imati kvadratnu strukturu. Mora se postaviti na radnoj površini tako da se vrh šalje u majstor.
 10. Flands na stranama moraju podesiti skupno. Vrijeme Roma, smješteno na suprotnoj strani, mora biti položen prema sebi.
 11. Proizvod se okreće. Trebate podijeliti romb za 2 trokutaste detalje. Kao rezultat toga, figurica bi se trebala pokazati u obliku nepravilnog romb.
 12. Kut ispod koji želite saviti do oko 4 cm. Mora se podijeliti na 2 dijela, od kojih bi se svaki trebao izostaviti. Stranke će morati izgladiti zauzvrat i okomito na osovinu u središtu plovila.
 13. Dva formirana detalja su HARVES CROWS NOGE. Sada je potrebno formirati ove komponente. Potrebno je prvo rasporediti jedan, a zatim drugi podnožje ptica, dajući im dijamantnu strukturu.
 14. Izvorne klasične origami-vrane figurice gotovo spremne. Sada ostaje da pripremi glavu ptica. Slika se mora nalaziti dolje. Kut u gornjoj polovici savija se niz knjigu. Obrnut preklop treba temeljito pokušati dobiti glavu između dva dijela tijela. Sada su snimci potpuno spremni!
Čitaj više  Kako napraviti origami u obliku zeca i zeca?

7

Fotografije

Pojednostavljeni model

Postoji iznimno jednostavan dijagram simulacije pojednostavljene figure u obliku krorona. Takva shema je savršena za djecu koja tek počinju učiti japanski papir.

Naučimo kako pravilno preklopiti pojednostavljeni papir figura u obliku crne ptice.

 • Potrebno je pripremiti kvadrat papira crnog. Prvo, to je i dvostruko, fokusirajući se na dijagonalnu liniju.
 • Proizvod će morati biti postavljen na takav način da je njegov ravni kut odozdo i na desnoj strani.
 • Sada će gornji kut morati biti nježno pretučen prema pravu.
 • Radak budućeg origami-crorona mora biti raspoređen, nakon čega se okreće suprotno. Proizvod se ponovno odbacuje na položenoj liniji.
 • U kutu strukture mora se hraniti unutra.
 • Taj kutak koji se nalazi na dnu obratka mora biti podignut.
 • Zatim će morati napraviti preklop, a perad perad će poslati na stranu.
 • Proizvod se mora okretati u sljedećem koraku, nakon čega će biti potrebno crtati oči.

Slična radionica papira ide doslovno za nekoliko minuta. Od takvih figura preporuča se početi učiti tehniku ​​djeteta origami.

Ostale ideje

Još uvijek postoji masa drugih zanimljivih shema za modeliranje origami-figure u obliku krorona. Origamist može napraviti pticu koja otvara usta. Saznajte kako ispravno napraviti sličnu sliku.

 1. Trebate kvadratni list crnog papira. Treba staviti na sebe jednu od stranaka.
 2. Zatim, kvadrat treba presaviti dvostruko dijagonalnu liniju. Lijevi kut smješten na dnu, morate odraziti gore, kao i donji kut. Kao rezultat toga, trokutasti element bi trebao ispasti.
 3. Moraju se rasporediti formirani anozoskelski trokut i presavijeni na pola, ali u suprotnom smjeru.
 4. Sada bi se trebala otkriti brojka. Na desnoj strani, najpristupačnije treba presaviti što je više moguće, nametanje vanjskog ruba paralelnom katetu. Iste radnje trebat će ponoviti na lijevoj polovici obratka. Kao rezultat toga, treba oblikovati dizajn, čiji se obrisi dolaze na papirni zrakoplov.
 5. Sada se proizvod mora rasporediti s krilima prema sebi. Trebat će pažljivo da pomakne kutove na lijevo i desno. Treba ih poslati jedni drugima. Filmovi izglađeni. U području sjecišta kutova treba formirati malom twist.
 6. Proizvod treba ponovno vratiti trokutasti oblik. Kutovi koji su dobiveni na 5. pozornici trebaju biti savijanje unutra. Mora se učiniti na takav način da su ti uglovi u intervalu između dvije polovice glavne figure. Nakon toga, novčanica će steći oblik nalik brodu.
 7. Obrt se postavlja paralelno s radnom površinom. Bljesak vrh mora biti dvostruki. Prva niža jedna strana. Preklopni liniju potrebno je izgladiti paralelno s kućištem. Nakon ove strane, pošaljite desno i lijevo. Svaki put kada gornja linija mora biti paralelna s kućištem.
 8. Pojedinosti koji su dobiveni u koraku 7, mora se razvesti u suprotnim smjerovima. U isto vrijeme potrebno je izvršiti otklon na linije kako bi se dobio cupid oblik. Zdjele moraju biti presavijene zajedno, nakon čega se mogu nagnuti u bilo kojem smjeru. Glava toronskih vrana je spremna.
 9. Preostali dvojni trokutasti elementi – Ovo su krila govornika “vrana”. Oni moraju biti izglađeni kako bi dali karakterističan konveksni oblik.
 10. Zatim, origamist mora zauzeti papirnate krila budućeg obrta. Trebat će pažljivo povući u različite smjerove. Ne bi trebalo biti jako povlačenje da ne ošteti krhki dizajn papira.
 11. Povlačenjem krila stvorit će se imitacija crne ptice. Kao rezultat toga, ne samo okvir, već i leteći vrana.
  Čitaj više  Stvaranje osobe u origami tehnici

   Od papira možete izgraditi smiješno dosadno. Analizirat ćemo upute korak po korak, kako to učiniti.

   • Square papirnate list preklop dijagonalno dva puta.
   • Šiljasti kutovi položeni na vrh formiranog trokuta.
   • Unutarnji kut je manji na uzvodno dizajn.
   • Kutići koji se nalaze na stranama buduće origami-figurice, potrebno je vrlo nježno okrenuti prema središnjem dijelu.
   • U sljedećoj fazi, postojeći radni komad morat će se predati suprotnom smjeru.
   • Sada se kut smješten na vrhu i na vanjskom sloju morat će se saviti prema donjoj polovici proizvoda.
   • Kutovi dizajna papira trebaju biti uredno rezani škarama kako bi napravili obrt zaokruženog oblika.
   • U završnoj fazi trebamo koristiti markere ili markere. Uz njihovu pomoć bit će potrebno crtati konture ptica perja. Također se može prikazati. Također se mogu izrezati iz obojenog papira i zalijepiti u bazu pomoću olovke za ljepilo. Na kljunu gotovog proizvoda treba nacrtati nekoliko točaka.

   Originalna spremna zanat.

   Može se urediti na različite načine. Za proizvodnju, to je dopušteno koristiti papir ne samo crne, već i druge boje.

   Od papira u origami tehnici možete napraviti oblak vijeka. Glavni razred Vidi sljedeći video.

   Ocijenite članak
   ( Još nema procjena )
   Dodaj komentare

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: