Izrađujemo razglednice-origami

Izrađujemo razglednice-origami

Razglednice izrađene u origami stilu izgled zanimljiv i lijep. U ovom članku, mi ćemo se baviti kako možete ponky napraviti razglednicu na bilo kojem odmoru u takvoj tehnici.

Kako napraviti 8. ožujka?

S haljinom

Da biste preklopili haljinu za origami-razglednicu, trebat će vam kvadratni list obojenog papira. Mora se presaviti na pola, dobro udarce od puta, tako da je bijela strana ako jest, iznutra, i boja – vani. Nakon toga, radni komad mora biti raspoređen i razbijanje bočnih strana središnje linije. Ponovno rasporedite radni komad.

Prema finalu morate dobiti kvadratni list, podijeljen u nekoliko identičnih sektora pravokutnog oblika. Nakon toga morate okrenuti bočne nabore u središnji – kao što je prikazano na slici.

Sada savijte rezultirajući detalji na pola, tako da ostane s vrhom nešto manje od jednog centimetra. Odbijte kraći dio natrag, malo povlačenje iz primljenog puta.

Prema rezultatu, vaš radni komad treba pogledati na leđa kao što je prikazano na slici.

Sada se stavka mora predati, nakon čega možete početi raditi s donjim dijelom kako biste formirali suknju. Da biste to učinili, morate povući unutarnji kut obratka što je više moguće, dok držite nabor na vrhu u sredini. Iste prijevare moraju biti učinjene s suprotnim.

Sada se vraćamo na posao na gornjem dijelu, naime iznad zone. Da biste to učinili, morate saviti kutove odozgo pod pravim kutom, kao što je prikazano na slici – tako da ćete formirati ovratnik. Rezultirajući ovratnik mora biti savijen, čime se dobiva džepovi, a sama talka se okreće suprotno. Nježno povucite gornji sloj, dok otkrivate dobivene džepove.

Prema finalu, sve bi trebalo raditi kao što je prikazano na slici.

Čitaj više  Mi bi origami u obliku omotnice

Nakon toga morate saviti alternativnu stranu obratka. Zajedno s ovim će saviti strane suknje. Sada naplaćujemo drugu stranu.

Ostaje vrlo malo. Morate saviti gornje kutove haljine od leđa što je više moguće.

Ostaje samo da pričvrsti haljinu na razglednicu i dati joj mamu.

S cvijećem

Izuzetno neuobičajeno izgleda kao oblačno ili razglednica s papirnatim ljiljanima. Učiniti ih jednostavnim.

Trebat će vam kvadratni list za rad. Mora biti savijena na pola u dva smjera, dobro slatko fragmentne linije, tako da će se križ ispasti. Proširite listu i ponovno ga savijte dvaput, ali već zajedno i preko. Nakon toga, potrebno je formirati osnovu cvijeta, to je takozvani dvostruki kvadrat.

Nakon toga, bočne strane gornjeg sloja moraju biti preklopljene do središnjeg dijela kako bi dobili nešto slično zrak zrak. Isto treba učiniti s druge strane. Prema rezultatu, ispada trokuti koje treba presaviti u backstageu, kao što je prikazano na slici.

Pretvorite budući cvijet 180 stupnjeva i preklopite s obje strane bočnih strana u središte. Ponovno rasporedite cvijet, savijajući njegov srednji dio i preklopite trokut.

Sve ove prijevare treba biti učinjeno s preostale tri nabora. Središnji nabori moraju biti umotani u.

Nakon čega obradci preklapaju srucku, bočne strane se savijaju do središta. Uz preostalo romb, također radimo, nakon čega se odvijamo latice i ispravljamo.

S malom omotnicom

Napravite malu omotnicu s vlastitim rukama u origami tehnici lako. Da biste to učinili, trebat će vam list papira A4. Mora biti savijena na pola i moždani udar, nakon čega je otkriti i savijati se do rezultirajućeg puta dva gornja kuta.

Sada pretvaramo letak, donji dio mora biti presavijen duž preklopne linije, kao što je prikazano na slici. Opet ćemo okrenuti list na prednjoj strani i savijati strane na liniju u sredini.

Čitaj više  Kako preklopiti origami u obliku bubamare?

Sada otkrijte vanjske kutove obratka pomoću naslona i donesite ih unutra. Ponovite radni komad opet. Njegov gornji dio mora se riješiti “dolinom” u skladu s linijom navedenom na shemi. Vanjski kutovi moraju biti pretučeni unutra i unutarnje se prilagodite.

Prema rezultatu, trebali biste imati malu omotnicu sa srcem, u kojem možete uložiti bilješku sa slatkim željama. Takva omotnica može biti predstavljena za bilo koji odmor, bilo da je to majčin dan ili 8. ožujka.

Ideje za rođendan

Za vaš rođendan, možete napraviti razglednicu u origami tehnici. Čak i djeca će biti u mogućnosti napraviti takav puzavac, najvažnija stvar ovdje je djelovati u fazama. Takav će rad zahtijevati karton u boji i papir, škare i ljepilo.

Za početak savijanja kartona, koji će biti temelj obrta, na pola. Od obojenog papira, izrežite nekoliko lopti, unaprijed iscrpljeni jednostavnom olovkom. Odvojeno, izrežite traku za papir i napišite tamo. Čestitamo – ovaj dio mora biti priključen na temelju lopti.

Razglednica spremna.

Slične obrta dopušteno je ukrasiti različite dodatne elemente u stilu u kojem želite.

Opcije za 23. veljače

Za dan branitelja domovine, također možete omogućiti vrlo lijepu i jednostavnu puzalicu – košulju koja se može dati bilo kojem dječaku, tati ili djedu.

Rad je jednostavan. Morate uzeti dio od 21,5 do 30 centimetara i stavite ga s nevažećom stranom. Preklopite ga na pola kako biste označili središnju liniju i aktivirajte, nakon čega savijamo strane u središte.

Sada se radni komad mora rasporediti na 90 stupnjeva i prilagoditi ga centimetu.

Nakon toga postavili smo radni komad okomito i prešli. Korodes na strani PODA-a, preklop do središnje linije, formirajući vrata košulje. Na dnu gornjeg sloja morate raditi na trećini visine liketa. Ostaje samo da savije dno temelja na katu i rub za početak vrata.

Košulja spremna. Odvojeno, možete preklopiti kravatu, djelujući u fazama, kao što je prikazano u shemi:

Čitaj više  Kako napraviti origami u obliku kaktusa?

Izvorne razglednice za 14. veljače

Na dan ljubavnika možete olakšati napraviti zgodnu razglednicu, na primjer, u obliku usne ili poljupca. Značajka takve razglednice bit će ono što će ispasti.

Za posao će uzeti kvadratni letak crvene. Treba biti presavijena na pola. Ispada do određenog trokuta koji se mora vizualno podijeliti u tri dijela. Nakon toga, kut trokuta mora biti pretučen tako da su na uzornoj preklopnoj liniji i nisu prešli rubove lik.

Taj kutak trokuta, koji se ispostavilo da je temeljni, potrebno je saviti se na pola dvaput. Dobiveni mali trokut mora biti savijen preko crne crte, kao što je prikazano na slici. Taj trokut koji stoji izvan slike mora biti presavijen na pola. Sve je to učinjeno za drugu stranu.

Sada morate rasporediti lik na kvadrat. Kvadrat bi trebao biti raspoređen na boju na sebe, a njegovi kutovi se savijaju. Visoki gornji kutak zavoj do sredine. Nakon toga, savijte se naopako donji rubovi duž linije, koji je označen na crni slikar. Ispao je dio usne. Da se formira drugi, učinite sve te prijevare s druge strane.

Nakon toga, radni komad mora biti presavijen na pola kao što je prikazano na slici. Crveni trokuti moraju pisati.

Aktivirajte radni komad natrag, ali ne do kraja. Sada savijte kutove s jedne strane kao što je prikazano na slici. Isto radimo s druge strane i okrenite plovilo.

U sredini brojke formira nabor, koji će ga podijeliti na pola. Izrađujemo još jedan fold, kao što je prikazano na slici. Na pola, ali već u suprotnom smjeru. Ponovite sve na drugoj strani, a zatim okrenite radni komad.

Kako napraviti kartice u origami tehnici, pogledajte video ispod.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: