Sve o jute vazama

Sve o jute vazama

Jute vaze izgledaju savršeno u kombinaciji sa suhom lavandom, sušena eukaliptusom ili buketom suhog cvijeća. Vrlo je prikladno da kod kuće možete stvoriti takve posude bilo kojeg oblika i veličina.

Opis

Vaze od jute mogu se izraditi neovisno, bez trošenja napora ili novca, već kao rezultat toga, dobivaju se vrlo slatki dekorativni objekti. Ekološki prihvatljiv materijal je jednostavan za rad i stoga se može koristiti za stvaranje ne samo VAZ, nego i cvjetne posude, igračke, slike, pa čak i lutke.

Veliki plus je da je moguće ukrasiti jute plovilo s potpuno bilo koji dekor koji je “u naslovnicama”.

Što je tamo?

Jute Vase može utjeloviti bilo koju veličinu, tako da je kod kuće moguće stvoriti i vanjski dizajn za cvijeće i minijaturne spremnike za slatkiše. Oblik i dimenzije promjene posude ovisno o temeljnom korištenom – Na primjer, hemisferična kupu bit će potrebna za svijeđe, a veliki zatvoreni spremnik je bolji za izgradnju na temelju bilo kakve plastične cijevi.

Usput, mora se reći da se jute vaze mogu stvoriti kao i lijepljenjem kabela na temelju i pletenjem uobičajenog kukičaka.

Što može biti učinjeno?

Osim samog kolosijeka, uobičajeno je stvoriti vazu ili kartonsku ili plastičnu bocu, ili spremnik od jogurta za piće, djelujući kao osnova. Boce su obično obrubljene odozgo, a valjak se formira iz kartona. Nekoliko lopti moguće je konstruirati neobičnu zaobljenu strukturu pogodnu za organiziranje voća ili svijeća.

Usput, voćna vaza se može napraviti i jednostavno iz ravnog niti, namotati oko okvira drvenih zvučnika.

Dobiva se prilično otvorena vaza i uz pomoć balona, ​​koji nakon sušenja konopca impregnira s ljepilom je otpuhan. Za dekor takvog dizajna, cvijeće od burlapa.

Čitaj više  Kako napraviti jute tepih učiniti sami?

Glavni razred za početnike

Postoji veliki broj majstorskih razreda kako bi se stvorila plava za jute vlastitim rukama, ali da se bolje počne s nekim osnovnim, omogućujući upoznavanje s glavnim tehničarima.

Alati i materijali

Da biste stvorili jednostavne vaze, zahtijevat će niti jute. Pa, ako su užad u boji, ali ako želite, možete ih slikati. osim, Pripremite ljepilo PVA ili ljepilo “Titan”, traku, škare, začin i šibice. Rad će zahtijevati kartonsku listu sa strankama 20 i 26 centimetara, kao i jednostavan bijeli list A4 formata. Konačno, datoteka će zahtijevati datoteku, olovku, nekoliko isječaka, krojenje brojila, četkice i barovnice.

U načelu, sposobnost za boje i preokret starih novina mogu biti korisne.

Uputa korak po korak

Rad počinje s činjenicom da je predložak konstruiran iz kartona. List je presavijen na takav način da je njegova visina iznosila 20 centimetara, a njegovi rubovi su blago uzorkovani i fiksirani viskima. Osim toga, nekoliko minuta, roll se može popraviti s isječcima. Sa starim novinama, brtve iz kutija za slatkiše ili brtvljenje mogu se dati vazni oblik. Zatim se na površini izvuče par cvijeća s olovkom ili olovkom.

Uzimajući prethodno obojene niti neke vrste kontrasta i ljepila “Titan”, potrebno je napraviti ispravno cvat. Zatim, kabel jute već dominantne nijanse potrebno je tkati praznu vazu, to jest, zalijepiti materijal za cijelu površinu. Osnova se mora malo blokirati ljepilom, a same niti imaju guste redove. Na onim mjestima gdje je cvijeće prisutno na površini, bit će potrebno jednostavno primijeniti fragmente manjih juta fragmenata.

Dno vaze prvi put izvučen na bijelom plahtu, koji je tada ugrađen u datoteku i “spiralna” je ispunjena juto. Otprilike sat vremena kasnije, Dyski iz jute može se ukloniti iz datoteke i držati se vaza.

Možete ukrasiti gotovu vazu može se spremiti u jezgre cvijeća. Osim toga, možete napraviti još više cvura koje će dodavati volumen plovid.

Primjeri obrta

Nakon što ste naučili kako stvoriti jednostavnu vazu od jute, možete stvoriti složenije strukture na njemu. Na primjer, to mogu biti vaze ili lonce za unutarnje biljke. Dizajn kukičaka Jednostavno posuditi bilo kojoj igle za koje posjeduje ove alate. Pobjednički jednostavan “cijevi” rad s kartonskim rolama na temelju volumetrijskih elemenata. Alternativno, jednostavna jute vaza, površina je ukrašena s nekoliko kovrčaka, potpuno pretvara veliku ružu sa stabljikom i lišćem od istog konopca.

Čitaj više  Jute uže: Karakteristike i primjena

Takozvana kraljevska vaza posebno je popularna kod igle kod. Splitski dijelovi su uređeni na takav način da se krune podsjećaju, “posađeno” na posudu. Za njihovo uređenje koriste se velikih rintestona jarko crvene nijanse.

O tome kako napraviti vazu od jute, pogledajte u sljedeći videozapis.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: