Sve o desktop svjetla iz Izolon

Sve o desktop svjetla iz Izolon

Unutrašnjost možete ukrasiti različitim elementima dekorata pomoću mnogih materijala. U isto vrijeme, uopće nije potrebno imati bogato iskustvo, dovoljno je pitati temu i početi vježbati. Jedna od opcija za nakit može biti svjetiljka izrađena od Izolona, ​​koja se može naći detaljno kako bi razumjeli kako stvoriti nešto s njim vlastitim rukama.

Opis

Izolona je građevinski materijal koji se najčešće koristi za izolaciju. Većina se zove Polystoino Firalilena. Mrtveni materijal nije obrađen, dok je povećana snaga i nudi se po pristupačnoj cijeni. Šivanje je modificirani izbor platna, koji ima izvrsnu izvedbu, ali je skuplje. Takav materijal se može naći u obliku valjaka ili malih listova. Što se tiče debljine, ona varira od 0,2 mm do 1 cm. Ali ako koristite Izolon za dekoraciju, tanko platno je najprikladnije. Često se nudi u bijeloj boji, ali opcije folije su s različitim nijansama.

Desktop svjetiljke iz izolona su vrlo popularne među ljubiteljima igle. U takvim proizvodima, meka struktura, ugodna je raditi s materijalom, lako se režu obične škare. Velika prednost je otpor na visoku temperaturu i požar, tako da upravo odlučite napraviti desktop svjetiljke. Elementi materijala su lako međusobno povezani grijanjem ili ljepljivim pištoljem. Izolona je elastična, ali može spasiti oblik, čak i ako ga rastegne.

rasvjetno tijelo može biti pokrivena s bojama, Budući da ih neće apsorbirati. Dakle, isolon proizvod će postati izvrstan rješenje za uređenje svakoj sobi.

Žarulja može biti bilo koji oblik koji je pogodan za dizajn interijera.

Što je tamo?

Polyenethylene svjetiljka može se prikazati u različitim modifikacijama. Ako stoji na stolu, to može biti u obliku buket. Izbor boja u ovom planu je prilično širok. Često su majstori izabrati Callas, kao što su oni veliki i obiman, osim toga, svaka pridošlica može nositi s proizvodnjom takvog sastava. To također može biti ruža, kamilica, ljiljane i druge omiljene cvijeće.

Čitaj više  Sve o svjetiljkama u obliku ruža iz izolona

Možete odabrati bilo koje veličine strukture, to sve ovisi o količini isolon. Cvijet takve materijale može se postaviti na strop, napraviti pod ili mali skoč. Cvijeće u loncu iz izolona, ​​koji će svijetliti, postat će izvrstan dodatak unutrašnjosti.

Gdje staviti?

Proizvodi izrađeni vlastitim rukama mogu se koristiti bilo gdje. Svjetiljke su sastavni dio bilo koje sobe, tako da se mogu staviti u kuhinju, u spavaću sobu, na stolu u uredu, pa čak iu hodniku. Ovaj dizajn će dati interijeru nježnosti i ljepote.

Korak-po-korak glavni razred

Čak i ako nikada niste bili prihvaćeni za nešto slično, ali postoji želja za stvaranjem nečega originala s vlastitim rukama, svjetiljka iz Izolona će biti dobar izbor. Neka ovo možda svi, ako pažljivo pripremite, platiti malo vremena i slijediti upute. Takvo zanimanje se može podijeliti s prijateljima, rodbinom i djecom.

Materijali i alati

Svjetiljka mora imati bazu, tako da će to trajati Plastična truba promjera 16 mm. Može se kupiti u bilo kojoj građevinskoj trgovini. Također na raspolaganju bi trebalo biti Uložak s prstenom, Prikladna LED svjetiljka i priključak za prijelaz. Potonji mora odgovarati veličini baze. Naravno, za povezivanje s mrežom trebat će vam žica od duljine koju sami odredite, prebacite i vilicu.

Potrebne za povezivanje elemenata Ljepljivi pištolj i sušilo za kosu. U bilo kojoj kući postoje uobičajeni škare i tiskarski nož. Što se tiče izolona, ​​potrebno je odrediti količinu željenog materijala za žarulju i unaprijed ga kupite.

2 mm debeli listovi su prikladni za newbies, jer je lako raditi s materijalom, jednostavno se formira.

Proizvodnja

Kad je sve što trebate je već prikupljeni, možete nastaviti proces stvaranja originalnu lampu. Možete početi S Ruže, Budući da je lijep cvijet, to je lako za to da se latice od isolon. Strana od dva sloja materijala mora biti učinjeno okrugla, za ovu škare su pogodne. Preostali listovi su izrezani u obliku kapljica, to je lako nositi se s njom.

Čitaj više  Kako napraviti Dahlia iz izolona?

Sljedeći korak je pripremiti uložak. Prsten je uklonjen iz nje, spojka je vezan, bolje je koristiti superclauses za to. Žica je povezan s rastavljenom uložak, krajevi koji će se obrisati. U tom slučaju, uklonite izolacijskog materijala. Potreba ostaviti oko 1 cm od golih žica za umetanje u vrh uloška. Za fiksiranje, a spajala će biti potrebna.

Nakon toga, možete zatvoriti poklopac i pričvrstite spojku na njega, to prolazi kroz žicu. Ako se čvrsto pritisne, prsten se može lako slomiti, tako da se treba uzeti oprez. Provjerite vezu odvijajući kasetu natrag.

Latice iz izolona jedan za drugim su zalijepljeni na spojku, okrećući se oko sebe. Tako da je ljepilo uspio zamrznuti, morate pritisnuti materijal nekoliko sekundi. Takav postupak se obavlja sa svakom laticom, a uskoro će se dizajn podsjetiti ružičasti cvijet. Plahte se mogu formirati pomoću sušila za kosu, što će lagano raspršiti materijal i učiniti ga elastičnim. U početku, u svakom retku treba biti 4 latica, a zatim možete dodati jedan po jedan dok cvijet ne postane punopravni.

Plastična cijev savija se u spiralu, I tako da je podložno formiranje, možete koristiti konstrukciju ili zajedničku sušilu za kosu. Donji dio treba ostaviti glatki kako bi se osigurala stabilnost dizajna. Žica se preskoči kroz spojke, a zatim je spremnik pričvršćen. Koristite ljepilo pištolj za konsolidaciju.

Rose neće biti puna, bez lišća, pa je potrebno da bi istakao kapi s malom krpom. Oni trebaju biti priključen na bazi latica. Za zagrijavanje lišće, morat ćete ih zagrijati. U završnoj fazi, svjetiljka je pijan, ruža svjetiljka testira. Proizvod se može staviti u bilo kojoj sobi i uživati ​​plodove svoje kreativnosti. Ako želite, možete slikati svjetiljku u svoje omiljene boje. Za to, limenke, akrilni emajl, gumeni boje, koji nisu nagrizajući isolon.

Čitaj više  Kako napraviti Calla iz izolona?

Takav naputak je pogodan za stvaranje bilo koje žarulje, dovoljno da se u skladu s tehničkim pravilima, Oblik i veličina mogu biti različiti. Ako govorimo o cvijetu, preporuča se da primjer u obliku prave biljke kod sebe, tako da će biti moguće postići više prirodnih oblika vašeg proizvoda.

Takva pozornost detaljima će dati fantastične rezultate.

Prekrasni primjeri

Noćni lampa u obliku velike radne površine ruža.

Tanak pion Uz lampu koja će ukrasiti sobu.

Dakle, može biti ukrašen đonom Plafof u kafiću, pretvarajući ga u bujnom cvatu.

zapanjujući opcija Cvjetni buketi za noćno svjetlo.

Koji su svjetiljke iz Isolon, pogledajte sljedeći video:

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: