Stvaranje prekrasnih crokusa iz foamyrana

Stvaranje prekrasnih crokusa iz foamyrana

Moderni materijal – Foaamuran danas je u velikoj potražnji. Koristi mnoge checkeys. U ovom članku učimo kako napraviti prekrasne csokuse iz foamerana.

Osobine

U našoj zemlji, Foamyran se počeo koristiti relativno nedavno, ali nije ga spriječio da osvaja ludu popularnost među kupcima. Iz ovog materijala dobivaju se izvrsni obrti. To može biti prilično realno cvijeće i razne igračke, i dekoracije, te kućni unutarnji krajolik. Ako je plovilo postavljeno strogo u skladu s uputama, uredno i zamišljeno, njegov izgled će biti besprijekoran.

Trenutno se nalazi prodaja foaamurana različitih boja. Zbog toga potrošači imaju priliku odabrati odgovarajući materijal za stvaranje bilo kojeg proizvoda. Posebno zadovoljan tu značajku majstora koji čine spektakularan phoamyran cvijeće, jer često zahtijeva materijale različitih svijetlih nijansi.

Popularnost foamyrana neumorno raste i ne postoji ništa iznenađujuće. Ovaj materijal se također naziva “elastična antilopa” zbog zanimljive baršunaste teksture i prednost u radu. “Socijacija” s Foamuranom, čak i novak majstor koji nije upoznat s njim. Ako se želi, foaamen se često obrađuje prah ili boju. Zbog ovog obrta, ispada atraktivnije i Motleyja.

Rad s foaamuran – čvrsto zadovoljstvo. On je gorivo i nepretenciozno. Ako je potrebno, Učitelj može dati ovaj materijal bilo koji željeni obrazac. Dovoljno da utječe na foamuran s visokim temperaturama. Najčešće za ovu uporabu željeza.

Kao rezultat toga, može se dobiti umjetno cvijeće, vrlo slično životu.

Danas, foamyran dolazi u obliku finih listova s ​​natječajem, ugodnom, s taktilnog stajališta,. Materijal karakterizira neznatno porozna struktura i proizvedena iz base od pjene. Foaamuran ima takve prepoznatljive karakteristike:

 • je odbijanje vlage+
 • može uzeti različite oblike ako imaju izloženost visokim temperaturama+
 • lako drži obrazac koji mu je dao ranije+
 • Foameran se ne boji ni jaku toplinu ili hladnoću.

U trgovinama s robom za kreativnost ispunjavaju 2 vrste foamyrana: kineski i iranski. Prva opcija je jeftinija od privlačenja mnogih potrošača. Međutim, njegova kvaliteta ostavlja mnogo toga za željeno. Iranski listovi materijala su praktičniji i sukladniji u radu, koji su skuplji. Preporuča se kupiti foamuran iz Irana.

Mogućnosti za obrt

Crokuse su svijetle i atraktivne boje koje su teško ne obratiti pozornost. Mogu pokazati razne boje, na primjer, ljubičaste, žute ili snježnobijele. Da biste stvorili takve lijepe proizvode, bolje je koristiti obojeni materijal. Tada neće biti potrebna pojedinačna detalja o budućim bojama. Od foaamuranskih crokusa, možete napraviti mnogo zanimljivih i atraktivnih obrta. Razmotrite nekoliko opcija.

 1. Od csokusa od foamyrana, bit će moguće formirati elegantne bukete. Takve komponente mogu postati chic unutarnje uređenje, au nekim slučajevima i njezinim svijetlim naglascima.
 2. Ove komponente u sastavu vjenčanih buketa mogu se koristiti.
 3. Obrt iz foumeraina moguće je ukrasiti okvir za fotografije ili Lukoska za uskrsna jaja.
 4. Često se na šarmantnim košare postavljaju foamirane crocuse – takve proizvode također mogu biti zanimljivi kućni unutarnji ukrasi.
 5. Foamuran Crocuses može biti spektakularan ukras kapica, ukosnica ili naplataka za kosu.
Čitaj više  Sve o obrtu iz foamyrana 8. ožujka

Postoji mnogo opcija, što izraditi csokuse iz foamyrana. Učitelj može pustiti fantaziju na slobodu i smisliti s bilo kojom originalnom sastavom. Često se slični elementi koriste za predstavljanje kao poklon ili ukrašani poklon pakiranje.

Ovo je veliko rješenje.

Proizvodnja

Zgodni crocusi iz foaamunaca ne čine apsolutno ne teški. S takvim kreativnim radom, svi korisnici mogu nositi – od početnika do iskusnih majstora. Glavna stvar je djelovati prema planu i ne zanemariti bilo koji od potrebnih koraka rada. Ako ste pridošlica u takvim stvarima, bolje je osloniti se na detaljnu majstorsku klasu, “govori” o svim fazama samoizrađivanja cvijeća od “elastične antilode”. Pročitajte jedan od ovih mk.

Predlošci i uzorci

Ako odlučite da to sami napravite spektakularne domaće crocuse od foamurana, vi Ne smijemo zaboraviti na jednu od najvažnijih faza – na pripremi predložaka i sklopova za uzorke. To je oko tih elemenata da će majstor moći smanjiti sve latice koji će biti isti i najtočniji što je više moguće. Naravno, postoje takve igle koji nisu potrebni predlošci, a mogu potpuno izrezati sve komponente, oslanjati se samo na vlastito oko. Ako ste novi u takvim poslovima, nema smisla riskirati.

Za jednostavne boje, kao što su crocuses, bit će potrebno kupiti samo 2 predlošci. Kao prvi novčanica mora primijeniti domaći uzorak latice cvijeća. Da biste ga nacrtali na kartonu ili papir, možete predstaviti teniski reket, prikaz kruga kruga kruga s mrežom i malim dijelom ručke objekta. Visina predloška ne smije doseći više od 5,5 cm, a 1,5 cm treba imati na ručku. Optimalna širina dijelova – 2,5 cm.

Radak za proizvodnju ploča s listnim pločama nalikuje izduženom i tankom dijelu trokutaste strukture. Njegova približna visina – 2-4 cm. Za izgradnju 1 cvijeta cvijeta, morat ćete smanjiti u skladu s predlošcima od 6 latica i 2 listova. S obrascima bit će potrebno ispravno raditi. Osigurajte latice i listove. Učiniti će moći djelovati na elastični materijal s visokim pokazateljima temperature.

Čitaj više  Sve o ružama iz foamyrana

Možete pronaći na prodaju Posebna Moldavija, koji će se dati stavke potrebne obrasce. To su prikladni alati, ali majstor može učiniti bez njih. Umjesto lijeva, dopušteno je koristiti različite infrirted materijala. Na primjer, za rukovanje uzorcima crokusa, bit će potrebno koristiti željezo i list valovitog papira. Detaljnije ćemo opisati kako je potrebno obraditi obrasce za Phoamyranske Crocuses.

 1. Izrezati u skladu s predloškom 6 latica i 2 lista za 1 cvijet.
 2. Toplinski željezo. Temperatura je bolja izložiti na prosječnoj razini.
 3. Priložite pojedinosti budućeg cvijeta na vruću platformu uređaja doslovno za 10-15 sekundi.
 4. Zatim pritisnite elemente phoamyrane na valoviti papir (provedite pomicanje tlaka, odmahujući gadom palca).
 5. Dodaci na listu bi se trebali protežu duž latica.
 6. Nakon toga, primijetit ćete da je lišće formiran na lišću, izvana su postali više kao prirodni.
 7. Liječiti samo sve lisnate ploče.
 8. Ako pripremate crocus snježnog phoamyrana, onda je pola latice potrebno da potonući pastel u suhom obliku. Pokupite ugodnu nijansu salate.

Obrađene latice budućeg kroka zadržat će pravi oblik dugo vremena. Izgledat će prirodno, volumen.

Montaža

Kada se pripremaju sve komponente budućeg obrta, možete ići izravno na sastanak komponenti. Formiranje umjetnog crocusa, obraćajući pozornost na sve latice koje se nalaze na jednoj razini. Konkretno, to je relevantno za cvijeće, na kojem postoji mali broj predmeta. Osim letaka i latica, za proizvodnju crocusa foamire, također je potrebno pripremiti sredinu. Da biste ga izgradili, morat ćete izrezati mali pravokutnik s visokim sobom od 4 cm i 2 cm.

Analizirat ćemo korak po korak, kako ćemo ispravno skupljati phoamyran Crocus.

 1. Prvi korak se kreće na vrhu pravokutnika, dajući mu oblik resa. Uzeti žicu. Podmažite adhezivni sastav (bolje je koristiti “trenutak” adheziv) dno pravokutnika. Žice zaklada žice.
 2. Pištolji i pramenci moraju biti prisutni u pupoljku. Mogu se kupiti u specijaliziranoj trgovačkoj točki za kreativnost ili izgraditi vlastite ruke.
 3. Da biste to učinili, potrebno je odrezati 3 komada žice, čiji parametar dosegne 3,5 cm. Pričvrstite osnove žute boje polimera na sve navedene osnove.
 4. Pošaljite novčanice u pećnici. Kada su prašine postaju suhi i prestanu biti vrući, probudite ih ljepljivim šminkom, niže u poluizvodniku. Boja suho žute boje sjedala.
 5. Popraviti prašine na žici u različitim smjerovima, ali na istoj liniji s namotom gdje je prisutan resa.
 6. Pripremite 3 crocus latice, promiješajte ih u 1 red oko središnjeg dijela tako da su se njihovi rubovi “susreli” jedan s drugim.
 7. Od 3 ostale latice za izgradnju 2. retka. Također će morati lijepiti blizu jedan drugome. Stavite komponente iz 2. retka tako da mogu pokriti lokacije guzica latica koje se nalaze na prvom redu.
 8. Donja polovica latica zamotaju vrpcu za zelenu floristiku. Isto treba održati u odnosu na Crocus stabljiku. Ako nemate takvu vrpcu, umjesto toga možete koristiti namotu boje treperenja.
 9. Zatim se možete preseliti na fiksaciju lisnih ploča umjetne biljke. Moraju biti postavljeni paralelno međusobno, približavaju se donji polovici stabljike.

Ovaj dizajn će biti spreman.

Prekrasni primjeri

  Prekrasne zgodne krokuse od visokokvalitetnih Phoamyrana lako mogu postati luksuzni unutarnji ukras ili izvorni dar za gotovo svaki odmor. Pravilno napravljene kopije se odlikuju svijetlim i izražajnim izgledom, tako da je teško gledati od njih. Razmotrite nekoliko lijepih primjera.

  • Slatka ukras prozorskog praga na pozadini bijelog interijera bit će Bijeli i ljubičasti foamiran crocusi smješteni u nježnim zelenim posudama. U spremniku možete plutati imitaciju zemlje. Sličan dekor će izgledati vrlo udobno i gostoljubivo.
  Čitaj više  Sve o naplatcima iz foamyrana

  • Foamuran Crocusi mogu biti višebojni. Buket izrađen od umjetnih cvjetova različitih sočnih nijansa izgledat će vrlo originalan i pametan. Na primjer, to može biti spektakularna kombinacija plavih, žutih, narančastih i bijelih pupoljaka i tankih zelenih latica.

  • Cvjetovi foameama često se koriste za dodavanje različitih ukrasa i pribora. Dakle, šarmantni crocusi, koji se odlikuju malim i ugodnim bojama pupoljaka, mogu postati izvrstan dodatak malog kapice za frizure. Proizvod će izgledati još zanimljivije ako ga ukrasite dugim zelenim laticama i crocus pupoljcima imitirajući samo početak cvatnje.

  • Izvorni i neočekivani dar mogu biti elegantna košara ispunjena phoamyranskim crocusama. U isto vrijeme, pupoljci žute, bijele, ljubičaste i druge sočne boje mogu se koristiti u cvjetnom buketu. Tako da je sadašnjost činilo još elegantnije, možete odabrati košaru odabrati izvorni i Motley. Na primjer, može biti svijetlo ružičasta ili ukrašena obojenom vrpcom s lukom. Dar će dobro funkcionirati.

  • Zanimljivo i vedro izgledaju kao foamrinski crocuse, čiji su pupoljci izrađeni od žutog materijala. Možete napraviti malu kombinaciju takvih šarmantnih boja i smjestiti ih u imitaciju u saksiji s platnenom vrećicom s tankim smeđim užetom. Takav element može biti nenametljiv dodatak mnogim interijerima u različitim stilovima.

  • Bijeli krozovi iz foaamuraca su pogodni za proizvodnju zaobljene svjetiljke. Možete dodati cvjetnu kompoziciju s tankim zelenim listovima.

  Glavni razred na proizvodnji crokusa iz foamyrana, vidi sljedeći video.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: