Napravimo puzavcu u obliku kolibe na nogama za kauču

Napravimo puzavcu u obliku kolibe na nogama za kauču

Koliba na kučnim nogama – slikoviti vilinski karakter. Doma se čini tajanstvenim, originalnim, prirodnim i prirodnim. Dečki ne samo iz vrtića, ali i školske djece s interesom tajanstvena koliba učiniti sami. Postoji mnogo načina za proizvodnju stanovanja Baba Yagi, mi ćemo reći o nekim od njih u našem članku.

     Stvaranje kartona

     Craft “Koliba na nogama” ide od kartona na različite načine. Razmotrite jedan od njih. Prije nastavka rada treba pripremiti sljedeće materijale:

     • Kartona valovita+
     • Bambus salvete (dvije kontrastne boje)+
     • Pređa bijele, žute, smeđe tonove+
     • Čvrsta žica+
     • Plastične antilop (za ručni rad), crno-bijeli+
     • akrilne boje+
     • Penoplex+
     • pletenica+
     • Ljepljivi pištolj, škare, olovka+

     Razmotrite više detalja o fazama za proizvodnju kuće.

     1. Početi raditi s osnovnom podlogom kolibe. Od kartona na dnu kuće 12×12 cm. Zatim 4 zida, koje bi se trebalo malo širiti na vrh: visina dijela je 12 cm, donji dio (na podu) je 12 cm, gornji dio (na stropu) – 14 cm.
     2. Zatim nastavite proizvodnju krova. Rezanje stropnog dijela s dimenzijama 14×14 cm, 2 bočna skate – 12×14, 2 trokutasta klizaljka (dolje – 14 cm, rubovi – 11 cm).
     3. Za daljnji rad, bambus salvete su rastavljeni. Tada su rezultirajući štapići pokriveni svaki detalj, naizmjenično tamno i svjetlo bambus. Kada je proces akumulacije gotov, dodatni bambus materijal se uklanja konturom dijela. Na taj način kuća postaje “dnevnik”. U ovoj fazi, s 2 bočne dijelove, krovovi ne rade, rade nakon sastavljanja kolibe.
     4. Iz kartona, leaf vrata je izrezano 8×6 cm, prekriven je okomitim svijetloškom štapićem. Vrata za rublje čine tamnu bambus. Prazno je zalijepljen na fasadnu foliju kolibe.
     5. Za proizvodnju prozora s kartona, kvadrat 6×6 cm je izrezan i prekriven crnom plastičnom antilopom. Zavjese su izrađene od bijelog materijala (kao što je prikazano na slici). Gotovi prozor je zalijepljen na jedan od zidova kuće. Opcionalno, možete ga omogućiti da to učinite od jedan do tri vjetra.
     6. Kada je stavka zalijepljena, morate raditi malo više. Svjetlo bambus štapići, prazno je pokriven oko perimetra, formirajući okvir. Jedan od štapića je postavljen okomito u sredini prozora, odvajajući ga u 2 krila.
     7. Zatim nastavite izgradnju kuće. Početi raditi od zidova, zalijepite ih jedni drugima s kraja. Unutar uglova, proizvod je fiksiran s viski.
     8. Na dnu kolibe je zalijepljen na isti način.
     9. U sljedećoj fazi, krov je napravljen. Fiksirali strop i spojeve, zatim instalirane trokutaste šipke. Sve stavke biljke na ljepilo i popravljaju s unutarnjom škotskom.
     10. Pod tamnim bambusovim štapićima skrivaju sekcije.
     11. Gotov krov je povezan s kućom ljepilom.
     12. Vrijeme je za rad s bočnim krovom. Za njegovo stvaranje uzmite 2 tamne bambusove štapiće, 3 cm dulja krovna baza. Jedna stavka je zalijepljena na dnu skate, a drugi – na vrhu. BAMBOO završava trebaju biti 1,5 cm na svakoj strani krova. Ove dvije horizontalne dijelove su naslagani vertikalno bambus. Takav rad treba obaviti na obje strane krova.
     13. Vrh krova se skriva ispod dva svjetla bambusa, između njih ležao je drveni kostur.
     14. Svi kutovi kuće su zalijepljeni do pletenice.
     15. Sljedeći rad s postoljem za kolibu. Od kartona, rez je pravokutni dio 12×17 cm, kuća je zalijepljena tako da se trijem protivi.
     16. Na trijemu postavite svjetlo bambus štapići. Oni su smješteni uz bočne stijenke sa svih strana. Sranje dodaju pljuvanje duž konture. Kuća je spremna.
     Čitaj više  Sve o obrtima iz Berriesha

     Faze proizvodnje kurirskih nogu također vrijedi razmotriti detaljno.

     1. Kao osnova uzeti kabel s nekoliko vena. Izrežite ga s fragmentima od 17 cm (3 za svaku nogu). Za formiranje stopala 2, dijelovi kabela su očišćeni dubinom od 5 cm, oslobađajući vene, vrh od 1 cm za kandže se čisti s trećim dijelom.
     2. Spajanjem žica s 4 vene, 2 uklanjanja od njih se kombinira u jedan tako da se ispalo 3 prstiju. Dodajte žicu sa stražnjim šapama. Sve kandže su zapakirane u bijelu pređu.
     3. Prsti i šapa vjetra žuta pređa.
     4. 2 cilindri izrezani iz učvršćivača i ugradite ih na svaku šapu, a zatim umotani s smeđom pređu.
     5. Lijepljivim nogama do kuće, morate naporno raditi s opremom i pronađite savršenu opciju stabilnosti.

     Gotova koliba je sastavljena na diskreciji čarobnjaka. Možete napraviti pug, gljive, cvijeće, bugove, kuglice i druge dijelove, okrećući kuću u slikovitoj slici.

     Kako napraviti papir?

     U prethodnoj ruci, koliba je izrađena od bambusa dnevnika, a sada ću izvesti dnevnike dnevnika. Oni će dati volumen kompozicije, formirati spektakularnu kuću babu yagi.

     Proizvodni proces:

     • Prvo, nacrtana je dijagram kuće na papiru, planirana je veličina proizvoda+
     • Na temelju odabranih parametara, Watman je izrezan u pravokutnike+
     • Svaki detalj je presavijen u cijev, lakše je učiniti s olovkom ili olovkom, zglobovi se boluju u PVA da se formira dnevnike+
     • Na radijusu trupaca izrezati okrugle dijelove i zalijepljeni do krajeva, ali to ne možete učiniti, samo dobiti šale kuće kada je spreman, ukrasni papir+
     • Iz pripremljenih dijelova uz pomoć ljepila skuplja zidove+
     • Krov se izvodi iz kartona, jer proizvod uzme pravokutni dio, savijajte ga na pola i ugradite na kuću u obliku krova, pred-rub obratka se brišu u 1 cm sa svih strana, formirajući a Prekrasna kontura krova+
     • Sljedeće boje kuću (ili to prije nego što napravite, na papirnoj fazi)+
     • Prozori i vrata mogu se izvesti u obliku aplikacija tako da ih držite izravno na zidove, ali će proizvod biti realniji gledati na proizvod s izrezbarenim izgledima, dijelovima Watmana s izvučenim prozorima i umetkom vrata+

     Kovrčava noge su izrađene od tri povezane žice s lijevim slobodnim krajevima za šape, žica je potpuno prekrivena papirom, papirna kuća je spremna.

     Proizvodnja prirodnih materijala

     Najbolje kuće Baba Yagi dobivaju se iz prirodnog materijala. Za kolibu sve se može naći u šumi ili parku. Osobito lijepa jesenska paleta, zarobljena u višebojnim listovima i svim vrstama voća, koje se također mogu koristiti za ukrašavanje obrta. Nudimo izbor kuća na pilećim nogama iz prirodnog materijala.

     • Koliba je u potpunosti izrađena od grančica i instalirana na stablu. Kuća ima puno malih dijelova – stubišta, ulaznih vrata, drvorez, dobro, trgovina, lanterna, krov paušalnih. Sve je učinjeno samo iz grančica, ali izgleda nevjerojatno realan.
     Čitaj više  Koje se obrti mogu napraviti od prometnih gužvi?

     • A ova kuća je vrlo prirodno ukrašen mahovine. Krov je pokriven sa kore drveta, Stupa je izrađen od brezove kore i školjkaša sudoper vizir.

     • Koliba od prikupljenih čips, kore drveća i mahovine, ukrašena svijetlim umetcima, služi kao prostor za vrećice čaja za pohranu i zauzima časno mjesto za stolom.

     • Kuća od grančica je poznat po svojim rasutim krov. Izrađen je od fluffy ponovne montaže i zelene mahovine.

     • Ako se rastaviti borove pinete, Možete dobiti originalni krov i sasvim pristojne curios na noge.

     • Vrijeme je radio dobro iznad materijal u ovoj kolibi, čini se da je najmanje sto godina. Radionice Distribuirani suho bilje Stallers izgledaju kao web.

     • U stvaranju ove kuće nalazi se ruka prave majstora. Krov je izrađen od tretiranog drva prekriven lakom. Za kurire, noge su uspješno odabrane. Prirodne zavoje grana koriste se za dizajn prozora.

     • Jednostavno na vidiku kuće postala je dio prekrasne kompozicije od prirodnog materijala. Zemljište ima mahovinu, šuma je sletjela iz jeseni herbarij, Stupa se prikuplja iz grančica, a Baba Yaga je izrađena od konusa.

     Kako napraviti kolibu na ogrebotinama s novinama s vlastitim rukama, pogledajte u sljedećem videozapisu.

     Ocijenite članak
     ( Još nema procjena )
     Dodaj komentare

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: