Što i kako možete obojiti udarce za obrt?

Što i kako možete obojiti udarce za obrt?

Pine i jele se koriste za izradu zimskih obrta i dekoracija. Materijal se duže pohranjuje i lako je slikati. Proizvod konusa neće izgubiti početni pogled čak i za nekoliko godina. Korištenje različitih tehnika bojenja omogućit će stvaranje jedinstvenih obrta.

Prikladni materijali

Prilikom odabira boje, vrijedi navigacijska udobnost, dostupnost i sigurnost. Posljednje okolnosti igra posebnu ulogu ako se izbočine sakupljaju zajedno s djetetom. U ovom slučaju, bolje je dati preferencije jednostavnim goucheu. Ako je dijete već odrasla osoba, tada će se uklopiti svaka druga boja.

Preporuča se primjenjivati ​​najviše otporne boje, na primjer, akril ili aerosol. Alternative se koriste popravak lakova.

Ako je čekić obojen u nekoliko slojeva, a zatim je isušivanje prvog, a zatim nanesite drugi. U ovom slučaju, premaz će biti visokokvalitetan.

Za primjenu boje potrebno je uzeti komad pjene ili četkom. Također će biti potrebno za osiguranje čekića. Slikani proizvod mora biti negdje posijani. Ispod obratka treba instalirati spremnik u kojem će višak boje biti fluffing.

Alkid caklina

Sastav se prodaje u bankama sa širokim vratom. Čini ga lako umočiti bump u potpunosti. Ovaj pristup omogućuje brzo bojanje proizvoda. Najlakše je zakinuti prirodni materijal za žicu tako da neće sići. Suha je proizvod potrebno u suspendiranom obliku viška materijala slobodno naočale natrag u staklenku.

Alkidne emajl izdržljiv i elastična. Obloga suši brzo. Bojenje može biti unutra, bez štete za zdravlje. Odlično rješenje kako bi bijeli čekić. Sastav ne sjaji više vremena.

akrilne boje

Materijal može biti u staklenci ili cijev. Prilično jednostavno kupiti cijeli set boja akrilnim bojama i napraviti zanatskih obrta. Nakon sušenja pripravka, preporuča upotrijebiti drveni lak. Tako je čekić će postati sjajna i sjajan. Boja se neće slomiti.

Materijal se može primijeniti spužvom ili kićanka. Akril omogućuje ne samo da slikam, ali i da se formira volumen. Akrilna boja brzo prekriven kore, ali i dalje ostaje mokro. Dakle, važno je ostaviti naletjeti na vrijeme da proizvođač ukazuje na potpuno sušenje.

Gvaš

Najjednostavniji i najčešći izbor. Uobičajena gvaš siguran za dječje kreativnosti. Za proizvodnju obrta treba pripremiti boje, kist i čekić. Sastav možete slikati izradak samo djelomično, što će dekor zanimljiviji.

Čitaj više  Kako napraviti medvjed od konusa?

Obično pokriti samo vrhove kukova ili svaki vage u različitim bojama. Možete obojiti unutarnji i vanjski dio na različite načine. Četka značajno proširuje mogućnosti i daje prostora za kreativnost. Istovremeno, sama brod se može ostaviti u prirodnoj boji ili u boji u potpunosti, a zatim dodajte trochi gvaš.

pozivatelji

Raspršivač boje uvelike pojednostavljuje obradu. Samo za početak trebate popraviti izradak, tako da se premaz dosegla sve dijelove. Prvi udarac može biti pokrivena neravnomjerno, ali to nije u potpunosti zastrašujuće. Neke vježbe i učinak će biti besprijekorna.

Aerosoli mogu imati različite učinke. Prilično atraktivna izgleda boja s metalnim učinkom. Sastav je ekonomičan, primijenjen s tankim slojem. Boja se brzo osuši i odlikuje se upornošću.

Možete kombinirati različite boje i teksture tako da je proizvod elegantan i svijetao.

Kako slikati?

Corses za obrt može se prikupiti u bilo kojoj šumi gdje rastu crnogorični stabla. Skinny i paljenje su prikladni, nema posebnih razlika u slikanju. Novčanice se mogu obaviti u bilo koje vrijeme, izbočine se pohranjuju već duže vrijeme, ne gube svoje kvalitete. Glavna klasa bojenja postupno je korisna u radu.

 1. Priprema materijala. U konusima ostaje smola, a prljavština se akumulira između vaga, insekti žive. Prikupiti prirodni materijal preporučen u rukavicama iu posebnoj odjeći koju ne žalite mrlje od mrlje. Kasnije su sve praznine razvrstane u obliku i veličini.
 2. Čišćenje. Gruba prljavština i sjemenke mogu se ukloniti tvrdi četkama i pincetom. Tada biste trebali smanjiti materijal u vodu s octom u omjeru 2: 1. Košnjaci bi trebali biti u rješenju u potpunosti. Lijevi prirodni materijal 30 minuta. Nakon što će se vlastiti vage na konusima zatvoriti, ali to je privremeni učinak. Operan materijal treba razgraditi na novinama i otići do potpunog sušenja.
 3. Grijanje. Folijski ili pergamentni papir je složen na limu za pečenje, a suhi čudovi su postavljeni na vrhu, tako da ne dolaze u kontakt. Pećnica treba očvrsnuti na 95-120 ° C. Češeri se obrađuju od 30 minuta i do punog otkrivanja vaga. Materijal se može sušiti in vivo, ali to će zahtijevati najmanje 3 dana. Tijekom toplinske obrade smole kristalizira, tako da morate ohladiti bumps postupno. Dovoljno otvoriti pećnicu i ostavite praznine neko vrijeme. Trebalo bi također biti povučeno pažljivo, nakon zagrijavanja prirodnog materijala postaje krhak.
 4. Formacija. Lobik možete odrezati komadiće. Lakše je jednostavno ukloniti dio ostataka kako bi se formirao željeni prikaz. Za to će se konvencionalni čepovi uklopiti. Obrezivani dijelovi ne bi trebali bacati. Estense se mogu koristiti u kreativnosti.
 5. Pričvršćivanje. Vijak možete koristiti s petljom. Dovoljno je samo da ga lagano zajebate na gutljaj. Kao rezultat toga, vijenci, suveniri ili igračke mogu biti napravljeni od praznine.
 6. Izbjeljivanje. Bump može rukovati bijelom. Materijal treba ostaviti u otopini 24 sata ili duže. Tada je dovoljno da isperite konusnu vodu i osušite na nacrtu. Kao rezultat toga, novčanica će biti bijela i potpuno miris. Možete razgraditi izbočine u paketima i ispustiti malo eteričnog ulja, doslovno 1-2 kapi.
 7. Bojanje. Odabrani ili jednostavno pripremljeni radni komad trebaju biti obojani odabranim sastavom. Možete umočiti u alkid caklu i otići do potpunog sušenja. Također je lako samo obojiti čekić. U potonjem slučaju, bolje je koristiti izbijeljenu čekić. Tako će uzeti manje boje tako da je sloj svijetli i zasićen. Gouche i akril se mogu primijeniti na prirodnu čekić. Posljednje dvije opcije su bolje koristiti zajedno s četkom ili pjenastom gumom. Lijepo ukrasite čekić s vlastitim rukama je jednostavno. Slikarstvo se može izvesti u bilo kojoj tehnici.
 8. Lace premaz. Trebali biste odabrati sastav za stablo koje ne sjaji. Lak se može primijeniti s četkom ili kupnju alata za raspršivanje. Da biste dobili debeli sloj, dovoljno je uroniti udarac u posudu i ostaviti za zaključavanje. Brod brod će trajati duže. Ostale vrste manje otporne na habanje.
Čitaj više  DIY JEGEHOG LEAF

Lak može biti mat, sjajni i saten. Vrijedi odabrati pokrivenost koja je više.

Zanimljiv način bojanja je korištenje parafina. U kompoziciji boja samo trebate umočiti udarac. Parafin se brzo zamrzne. Ukrasni sloj je prilično gust i atraktivan. Međutim, bit će potrebno ukloniti sve kapljice i dodatne kapi.

Kada se bojanje s slojem od pjene, ispada se suptilniji. Će morati ponoviti postupak nekoliko puta, tako da je boja zasićena. Ako uzmeš spužvu s velikim porama, učinak će biti zanimljiviji. Porolon se može koristiti s akrilnom bojom, ali vrijedi brzo djelovati. U ovom slučaju, crtež će biti olakšanje i neobičan.

Mjere opreza

Postoje mnoge metode za bojenje konusa. Različite tehnike omogućuju jednostavan radni komad od prirodnog materijala u izvornom i jedinstvenom dekoru. Međutim, potrebno je uskladiti s jednostavnom sigurnosnom tehnikom pri radu s konusima i bojama.

Posebno je važno pridržavati se pravila ako se proizvođač napravi s djecom.

 1. Boje aerosola u ballingsu su nestabilne, tako da možete donijeti štetu na respiratorne vlasti. U isto vrijeme, sama slika je lako zapaljiva i eksplozivna je. Rad s kompozicijom potrebno je u dobro prozračenoj sobi. Bolje i uopće izvan apartmana, barem na balkonu. Treba ga staviti na rukavice, masku, naočale. Ta sredstva će zaštititi njihove oči, respiratorni trakt i kožu. Boja aerosola ne može se dati djeci, slikanje bi trebalo proizvesti odrasle osobe.
 2. Lak se također treba primjenjivati ​​s obzirom na sigurnosna pravila. Nemoguće je napraviti sastav kože i sluznice. Soba je također vrijedna odlaganja kako bi se uklonio toksični miris laka.
 3. Akrilne boje i blaga su manje toksični od cakline i aerosola. Međutim, važno je osigurati da sastav ne pogodi dijete u usta ili oko.
 4. Gouche mogu čak i nacrtati ruke. To znači da je to najsigurnije za dječju kreativnost. Međutim, ne smije se zaboraviti na zaštitnu odjeću.
 5. Osušite ječeve u svakoj fazi obrade bolje na balkonu. Sastav teže najteže, a miris boje ili laka neće se širiti oko stana.
Čitaj više  Appliques Jesen djevojka

   Obrtovi iz Cnusa izgledaju zanimljive i neobične. Kombinacija tekstura i boja omogućuje vam da napravite izvorni i jedinstveni proizvod.

   Slikani konusi mogu se koristiti kao neovisni dekor ili biti element vijenca, bilo koji drugi ukras.

   Kada radite s djetetom ne bi trebalo ograničiti kreativni proces. Jednostavno je važno pravilno pripremiti udarce prve i visoke kvalitete prekrivene lakom nakon bojenja.

   Više načina za bojanje konusa za obrt učiti kasnije.

   Ocijenite članak
   ( Još nema procjena )
   Dodaj komentare

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: