Appliques Fish Leaf

Appliques Fish Leaf

S početkom jeseni na ulicama postoji materijal za obrt, i besplatno! Govorimo o pali lišće. Čak možete raditi sa svježim materijalom, ako ga osušite željezom. Velika popularnost od školskog djeteta i feedove koriste obrt od lišća, jer su brzo i vrlo lako napravljeni. Dno crta je da dijete drži lišće na papirnatom papiru A4, a nakon toga nevjerojatan vodeni svijet! Naravno, ako se ne ograničavate na lijepljenje lišća sam, i ide dalje, na primjer, u boji list s plavom olovkom (možete koristiti i obojeni list papira za bazu).

Jednostavna opcija

Glavna stvar koja će biti potrebna za Appliques – Lišće. Pa, ako su prikupljeni unaprijed i različite sorte (tako će ribe ispasti zanimljivije). Applique shema je jednostavna: mi ćemo lijepiti ribu od lišća na plavom kartonu (ili možete uzeti plavu pozadinu). Starija djeca mogu uzeti zadatak sveobuhvatniju – napraviti ribu od skala lišća. Počnimo s malom opcijom.

Za Appliques će biti potrebno:

 • Lišće – crveno i žuto, ako nisu baš suhi, progutajte ih željezom (prvo stavite list papira, na vrh lista, zatim još jedan list i pridruži se)+

 • Pva ljepilo+

 • Flomaster crno+

 • Karton – plava ili plava (na vašem izboru).

Razmotrite sve faze rada.

 1. Prije svega, samo stavite sve listove na karton, stvarajući ribu od njih. Odaberite prikladne letke (tako da se rep kombinira s torzom i perajom).

 2. Kada su odabrani svi detalji, možete primijeniti ljepilo na lišće. Lagano lijepiti ribu na kartonu, čime se formira riba. Da ne biste dobili prljavu kartonsku ljepila, koristite tanku četku. Tako da ne možete pretjerati s ljepilom.

 3. Kada se riba temeljito drži, možete ih slikati i spuštati. Za ovo trebamo osjećaj.

Applique je spreman! Opcionalno, možete crtati valove ili mjehurići iz vode na kartonu.

Za starije djece postoji još jedna zanimljiva opcija za stvaranje ribe. Za to će vam trebati lišće breze. Budući da su žuti, ispadne zapanjujuće zlatne ribice.

 1. Uzmi crvene i žuto lišće. Crvene su prikladne za peraje i repove i žute – za tijelo.

 2. Držimo se na vrhu jedni od drugih žutih listova na principu pločica.

 3. Za glavu je poželjno odabrati zaobljeni žuti list, ali ako ne, možete uredno odrezati list škarama.

 4. Oči mogu biti izvučeni olovkom za lice ili izrezati papir. Isto vrijedi i za usta.

Proizvodnja riba u akvariju

Takva svijetla applique će definitivno pronaći mjesto u kući. Zahvaljujući ovom plovilu, dijete će shvatiti koliko bogati bojom prirodom i dobiti dobro raspoloženje iz procesa!

Za ribe u akvariju, trebat će vam:

 • List papira – A4+

 • Pva ljepilo+

 • Wax Crayons+

 • četka+

 • škare+

 • lišće+

 • Sušene noževe.

Faze rada sastoje se od nekoliko koraka.

 1. Uzeti list A4 i to je tonn s plavom kredom.

 2. Širiti dostupne listove kako biste ih odabrali u veličini. Važno je da su se svi detalji odjekivali jedna s drugom: nešto manji rep, veći torzo i više duguljasti.

 3. Nakon što se odabere sve pojedinosti, Spremnik od njih 3 riba.

 4. Uzimamo sušene oštrice i napravili alge od njih. Mogu biti dulje ili kratke (po vašem izboru).

 5. Stavite s suhog lišća. Svaki list se može izrezati na pola. Podmažite svaki komad i ljepilo.

 6. Za boju možete učiniti kako slijedi: Ako se riba ispostavilo da su plavuša, izrezati za njih tamnije oči od lista, a ako je tamnije – činimo plavuše očima.

Kako bi svi detalji dobro zadržati, neka neko vrijeme (2 dana), Aplikacija ide pod nešto teška (knjiga je prikladna).

Izvorna zlatna ribica radi sami

Aplikacija iz lišća “Zlatna riba” može se obaviti s djecom od 3 godine. Najbolji suhi jesen lišće za obrt bit će iz Aspense Maple (stablo se smatra snažnim alergenima, budite oprezni). Ovaj tip stabla ima vrlo različite plahte, tako da možete pokupiti prikladne za različite dijelove tijela. Ako listovi još nisu potpuno suhi, možete ih staviti u knjigu i držati 3 dana. Kroz to vrijeme, već možete raditi s lišćem.

Za Appliques će biti potrebno:

 • Papir plave boje – to će biti more+

 • 2 lista (jedna šira, druga duguljasta i uska)+

 • marker+

 • četka+

 • Pva ljepilo.

Počinjemo raditi.

 1. Sve to učinite kao u gore navedenim opcijama. Ljepilo na papir u boji 2 dijela (rep i torzo) iz kojih dobivamo ribu. Najbolje je primijeniti ljepilo s četkom.

 2. Formiranje lišća, morate ući u rad s ubrusom i ukloniti 15 minuta ispod preše. Nakon toga možete privući detalje na ribu: oči i glavu (samo nacrtajte polukrug u podnožju glave).

“”Ako želite nešto složenije, možete pokazati svoju fantaziju i stvoriti svijetlu ribu, na primjer, od crvenih i žutih listova. Mogu se dodatno prekriti sjajnim lakom i napraviti ribu, naizmjenično crveno i žuto lišće (višeslojno). Kako bi dobili savršeno glatke listove za aplikacije, oni su položeni 2 tjedna između stranica knjiga. Stvoriti s djecom i uživati ​​u procesu!

Kako napraviti aplicing “ribe” iz lišća, pogledajte u videozapis.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: