Sve o buketima sira

Sve o buketima sira

Sir buketi uspjeli su postati popularan dar za žene i muškarce koji znaju kako cijeniti ukusne proizvode i ne-bankalne rješenja. Oni mogu biti monofoni i raznobojni, dobro su dopunjeni dar u obliku boce skupih vina ili mesnih proizvoda. Detaljna priča o tome kako napraviti buket sira vlastitim rukama na majstorskoj klasi, s kobasicom i bez njega, s pregledom tajne proizvodnje, bit će korisno svima koji žele iznenaditi blizu neobičnog dara.

Što se događa?

Sir buket je teško pozvati uobičajenu prezentaciju. Izgleda kao klasični sastav cvijeta, ali se formira iz jestivih sastojaka. Skupština se može izvesti na ražnjićima ili u kutijama, siru i drugim sastojcima. Gotovi buket je prekriven filmom tako da se proizvod ne vjeruje.

Svi kompozici za sir mogu se podijeliti u nekoliko skupina.

 • Klasičan. Sastoje se od tradicionalnih sireva, najpopularnijih. poznato svima. Time se izbjegava neugodna iznenađenja, ako rođendan ne voli previše oštre ili neobične opcije za kombinacije okusa.
 • Delikatan. Takvi buketi se sakupljaju iz dimljenih skupina sireva, kao i s aditivima – Čileom, lavandom, guacamolom. Pogodni su za stvaranje dara sofisticiranom gurmetu.
 • Mješovit. U takvim buketima, osim sira, uključuju kobasice, elitni alkohol u male boce, voće, orašasti plodovi, povrće.

Izvorni gastronomski sastav je divan dar koji je prilično lako stvoriti vlastite ruke. Dovoljno da slijedite upute, poštuju sva pravila za rad s hranom.

Kako to učiniti sami?

Stvaranje buketa sira – izvrsno rješenje za poklon. Za ženu možete sakupiti sastav s voćem ili orasima, bocom crvenog ili ružičastog vina. Za čovjeka, opcija je prikladna s kobasicom ili lovnim kobasicama, s mahunama oštrog papra, viski ili gorkog balzama. Razmotrite glavnu klasu kako biste stvorili buket ženskog sira.

Čitaj više  Napraviti buket oraha

Da biste stvorili najjednostavniji i najljepši buket za prekrasne seksualne predstavnike, trebat će vam 3-4 vrste sira, bijelog ili crvenog grožđa, ljuštenih oraha i šokiranja duljine oko 30 cm. Za pakiranje, ljepljivu traku različitih širina, crafting papir, elegantnu traku.

Postupak izrade buketa bit će.

 • Izrežite sir na malim trokutima. Pletenice.
 • Grožđe podijeliti na grančice 2-3 bobice. Ako je velika, možete ga staviti na ražanj. Podružnica se pričvršćuje s uskom škotskom trakom.
 • Orasi.

Oblikuju buket. Prvo u središtu skupljaju hrpu nekoliko komada sira, okružite ga grožđem s grožđem i maticama. Zatim ponovno sakupite sir u krugu dok se ne formira buket. Na svakoj srednjoj fazi baze, swipes su ranjeni širokim ljepljivim trakom. Po završetku procesa formiranja buketa, višak dijela spedena se uklanja pomoću škaraca ili tijela.

Pakiranje buketa. Trebat će 4 listova papira 30 × 30 cm, presavijeni dva puta tako da se 2 uglovi ne konvergiraju. Pričvrstite u krugu viskija u buketu. Slenovi na dnu su zatvoreni papirnatim kvadratom od 18 × 18 cm, pričvršćen je za viski, vezano uz vrpcu. Prekrasan poklon sastav za djevojku ili ženu je spremna.

Lako je napraviti buket sira s kobasicom za muškarce. Obično muški gurmanski set je lako sastaviti, koristeći najpopularnije gastronomske sastojke. Trebat će vam kriške salami, tanke utore čvrstog sira, dimljenih kobasica i sireva u obliku štapova, svinja. Pšenice i raži buns, peršley zeleni. Trebamo pakiranje celofana, crvene vrpce, plovidbe, pjene, pljevice, škare i male gumene.

Postupak korak po korak za izradu buketa bit će sljedeći. Polyfoam se nalazi u središtu plovila za plovidbu. Zaustaviti pravokutnik veličine 100 × 150 mm. Pretvara se u list tako da je ispalo iz “košare”, cijeli dizajn je fiksiran s gumenom trakom.

Čitaj više  Izrada buketa čarapa

Pripremite sastojke. Pospite sirove štapiće i kobasice. Oko lovačkih delicija omotajte utore sira, poput cvijeta. Od slojeva salama formiraju ruže u pupoljcima, suze. Buns se podijeli na kriške, beraču na brodovima.

Prikupiti buket. U svom središnjem dijelu bit će cvijeće od sira i lova kobasica, a zatim su instalirane mesne ruže, komadići kruha i sira. Kao svijetli i svježi moždani udar se mogu dodati u sastav peršina.

Gotovi buket će lako ukrasiti muški svečani stol, biti dobar dar za kolegu u uredu ili šefu, iznenađen bliskim prijateljem.

Preporuke

Klasični buket od sira uvijek ide na ražnjiće, smanjuje oštrim nožem. Kada radite s njom, potrebno je nositi rukavice, koristiti posebne ploče i hranu za hranu kako biste izbjegli miris ili zagađenje hrane. Među korisnim preporukama, prilikom stvaranja buketa za sir, takav se savjet može razlikovati.

 • Pravi izbor proizvoda. Samo sir nije baš meka ili čvrsta vrsta, gusta, ne raspadanje. Optimalno rješenje bit će mlade i zrele sorte.
 • Pažljivo hlađenje. Sir trebaju izdržati u hladnjaku najmanje 1 sat prije početka buketa. Ako ne budete u skladu s ovim pravilom, proizvod će biti previše mekan, isporučuje mnogo neugodnosti pri rezanju. U najgorem slučaju, sir se potpuno deformira, topi ili će dodijeliti masnoću.
 • Metoda rezanja. Tipično, proizvod je izrezan na kocke ili trokuti ne jako veliki.
 • Pravila izgleda. Svaki buket zahtijeva prethodno planiranje. Ako se rad koristi višebojni sirevi, njihova kombinacija u buketu treba se razmotriti. Na primjer, možete prikupiti sastav s narančastim, zelenim, opcijama lavande. Mjesto je lako popuniti jagode bobice, grožđe, orašastih plodova, maslina ili maslina.
 • Pravila planiranja. Svaki komad sira je probušen ražnjićima točno u sredini, polako i postupno. Ne stojite previše duboko uronite vrh. Ako djelujete grubo, sir će se jednostavno podijeliti na dijelove.

Spreman buket ne čuvajte predugo. Dodjeljuje se primatelju na dan proizvodnje, što je prije moguće nakon što stvara njegovo stvaranje.

Kako napraviti atetirajući buket sira i vina 8. ožujka, reći će sljedeći video.

Čitaj više  Napravite buket u kutiji učiniti sami
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: