Napravite učitelja buketa da to učini sami

Napravite učitelja buketa da to učini sami

Jesen velikodušno na raznim školskim praznicima: ovo je 1. rujna, a dan učitelja. Zato su studenti zajedno s roditeljima uređeni predavačima iznenađenja, svečani pozdravi se pomiču i predaju elegantne bukete. Danas ćemo se usredotočiti na to koliko brzo i samo napravite neobičan buket voća, orašastih plodova, slatkiša, pribora i, naravno, boje.

Kako napraviti buket cvijeća?

Ako imate vlastitu okućnicu, gdje rastete cvijeće uživo, možete uzeti u obzir, spremni ste za odmor. Samo okupljajte od njih prekrasan jesenski buket. Klasična opcija – prekrasna kompozicija ruža.

Po tradiciji, škola se nadoknađuje Buketi elegantnih dahlija i veličanstvenih gladiola. Male krizantemume izgledaju jednostavno, ali od njih mogu biti istinski nježni i dirnuti bukete.

Vrlo kreativni muški buket bit će sastav na temelju Suncokret i divlje cvijeće. Takvi buketi učitelji obično daju dječake.

Uvijek elegantno gledati polje Cvijeće u minijaturnoj kutiji. Takav sastav je jednostavan, ali ne-banka i vrlo nježan.

Buket slatkiša

U posljednjih nekoliko godina, “korisni” buketi su ušli u modu kada su cvijeće nadopunjene igračkama, voćem i mini-poklonima. Izvorni dar bit će buket slatkiša. Da biste ga stvorili, trebat će vam:

 • Čokoladni bomboni u omotima+
 • Gazi zlatne boje+
 • Tanka žica+
 • U boji+
 • Gofrobumaga.

Napravite buket je jednostavan.

 • Zlatni sjeni papir izrezati male kvadratima. Lagano omotajte čokoladne bombone i popravite nit. Od bojilo valovitog papira, uzmite još jedan kvadrat sa strane od 8-10 cm, malo zaokružite gornji dio.

 • Protežu se rezultat iz dna i usredotočite se tako da sličnost latice. Preklopite par praznina, omotajte slatkiše i ponovno pričvrstite nit. Ponovite radnje – morate dobiti prekrasan pupoljak.

 • Iz zelenog valovitog papira izrezati mali kvadrat i izrezati rub tako da se formira 5 zuba. Omotajte ga oko slatkiša i zaključajte ljepilo. Umetnite žicu. Omotajte njezinu traku krep-papir krep. Višak stražnjih kategorija.
Čitaj više  Izrada bukete od suhog voća vlastitim rukama

 • Ako želite rezultirajućim stabljikom, možete dodati traku iz organske, sklopljene dvaput – tako će buket biti elegantniji i bujne. Ready cvijeće može se spojiti zajedno s viski i omotati s dekorativnim papirom. Alternativno, možete staviti nastale proizvode u košaru. Da biste to učinili, pokriveno je pjenom odgovarajuće veličine, kuhani cvjetovi se drže u nju.

Bouketi čaja nisu manje popularni – pogodni su za stvarne ljubitelje ovog engleskog pića. Ako niste sigurni što točno ocjena voli vaš učitelj, napravite buket nekoliko paketa velikog razreda čaja. Praznine između pakiranja ispunjavaju slatkiše, cvijeće i dekorativne grančice.

Možete se povezati u jednom setu čaja, slatkiša i dodajte malo meda. U tom slučaju, na stranama svečanog buketa nalaze se i briketi od meda, staklenka meda je fiksirana u središtu, a tu su slatkiši slatkiši, kuhani suhi plodovi, kolačići, čokoladne pločice i druge slatkiše. Tako da je težina proizvodi izgledao više estetski, preporučljivo je koristiti Carlophane Cricks. Kao dekor elementi, koristite zrna kavu, vrpce i papir serpentin.

Izvorna ideja bit će košara za kavu i čaj. Priprema se analogijom s buketima, ali je mnogo prostranije. Može se prikupiti od čaja, junny kave, čokolade i slatkiša. Zanimljiv dodatak će biti začini koje čine okus pića i daju joj začinjene bilješke (sušeni citrus, cimet ili karanfil).

Opcije za improvizirane materijale

Vrlo popularan kao domaći topiari uživaju u daru svog omiljenog učitelja. Odmah je jasno da postoji mnogo snage, vremena i duše u takvom proizvodu. Topiary dizajn može biti bilo koji: učenici mogu ga okupiti od lišća, zrna kave ili kestena.

Osim toga, za proizvodnju korištenja topiara umjetno cvijeće. Oni mogu biti spremni ili izrađeni vlastitim rukama iz papira ili tkanine. Dobar dar je izrađen od suhog cvijeća.

Obično topiary učiniti u obliku prekrasnog stabla. Ali ako govorimo o sadašnjosti učitelju, modeli u obliku zvona ili kugle će biti prikladniji.

Ostale ideje

Postoje mnoge izvorne ideje buketa koje se mogu dati vašem omiljenom učitelju.

Čitaj više  Napravite buket u kutiji učiniti sami

Od voća

U jesen, sočan plodovi obično sazrijevaju: Grožđe, kruške, jabuke, citrusi se pojavljuju na policama. Na temelju njih može biti lijepa i istodobno koristan sastav poklona. Voćni buketi danas u modi, oni nisu ništa rjeđi od cvjetnih. Koriste se najčešće za dar, mandarine, granate i grejpfruts. Pića, kovrčava grane grmlja i smreke strše kao elemente dekora.

Tako da posao izgleda skladno, morate kuhati štapiće, pakiranje papira, obojene vrpce, kao i malu razglednicu s tekstom čestitki.

 • Mandarini su zasađeni na drvenim gpavcima, a ne bodljikavima. Veće grapefruits i naranče su izrezane na pola, svaka polovica je nježno zakinuta na ražnju. Mjesto kruga je zamotan u hranu za hranu.
 • Voćni sastav nadopunjuje dekorativne grane ili cvijeće.
 • Donji dio zvučnika je izrezan, popraviti viski i pričvrstiti papir za omatanje. Središte pripravka pridaje razglednicu s toplim čestitkama za omiljenog učitelja.

  Umjesto na popisu voća, možete koristiti bilo koju drugu, koja su dostupna u trgovini: kivi ili jabuke. Neke igle čine bukete grožđa i limuna.

  Još jedan popularan izbor buketa, koji će vjerojatno cijeniti omiljeni učitelj, – orah. Čini se da to čini teškim. Međutim, u stvari, stvaranje takvog dara ne traje mnogo vremena.

  Orasi će trebati orahe. Za buket izgledaju estetski, morate uzeti 30-40 komada. Osim toga, bit ćete korisni za:

  • Drvene šume+
  • Termoklay+
  • Valoviti papir+
  • ljepljiva traka+
  • Škare / kap+
  • Bilo koji elementi dekoracije (kuglice, gornji dio, rhinestones).

  Rad se obavlja korak BYPA.

  • Za početak, orašasti plodovi uredno sjede na drvenim šupljinama. Lako je to učiniti, budući da je u samom oraškom ljusku osigurava samo malim otvorom – jednom postoji montaža na granu stabla. U njemu se nalazi kostur, za veću pouzdanost popravlja ga ljepilom. Ove manipulacije ponavljaju sa svakom maticom.
  • Ako ne radi proboj orah, onda pričvrstite kostur od iznad ljuske. Za buket izgledaju više slikovitih, pokrijte ovaj dio komadom dekorativnog papira ili cvjetne mreže.
  • Prikupite dobivene površine zajedno tako da matice gledaju dolje, a ražnjići su bili usmjereni prema gore. Lov.
  • Sve izbočene pljačke izrezati vrt sekateur. Umetnite ojake između oraha za dekor i osigurajte ih na viski.
  • Sada možete otići na paket. Prvo sakrijte nogu vašeg buketa – za to treba ponovno premotati papir u boji, pokupiti ga i odabrati je po vlastitom nahođenju.
  • Osigurajte film za pakiranje. Za veći pompnom, bolje je omotati sastav nekoliko puta. Povećanje buke od oraha s vrpcom i ponovno podešavanje matice s rinestones, kamenje ili iskre na paket.
  Čitaj više  Izrada buketa od djevojke s vlastitim rukama

  Vrlo izvorno izgleda sastav oraha s suhim dodatkom voća. Lavarske grane se koriste kao dekor.

  Od tiskanice

  Svaki učitelj treba ručke, olovke, bilježnice, kao i pranje guma, markera i drugih tiskanice. Ako želite, možete napraviti kreativni buket od njih. Naravno, u ovom slučaju, potrebno ih je razrijediti slatkiš ili cvjetni dodatak. Na primjer, možete pripremiti moderan buket u okviru raznobojnih olovaka. Trebat će vam:

  • skup olovaka+
  • Kompaktni cvijet lonac ili plastični kapacitet+
  • Floristička spužva+
  • polietilenski film+
  • Termoklay.

  I naravno, pripremite bilo koji tematski dekor. Kao osnova neobičnog sastava, najbolje je uzeti bobice i cvijeće. Narančasta krizanteme, dahlias i grm ruže, nadopunjeni posvjetnom brojom i viburnom.

  • Prvo izrežite cvjetni spužvu preko kapaciteta i ostavite ga u vodi. Dok pije vlagu, uz pomoć termopistola, držite se temelja olovaka. Moraju biti povezani što bliže jedni drugima. U gotovoj vazi, stavite transparentni film za pakiranje i mokru spužvu.
  • Nakon toga, možete se preseliti u ukras cvijeća. Da biste to učinili, stavite cvijeće u spužvu – prvi veliki, a zatim veličine malo manje.
  • U posljednjoj fazi, držite najmanji cvjetovi, grane, bobice i lišće. Dizajn završen s dekornim elementima.

  I postoje mnoge druge originalne ideje.

  Kako napraviti buket učitelju vlastitim rukama, pogledajte u video.

  Ocijenite članak
  ( Još nema procjena )
  Dodaj komentare

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: