Napravite aplikacije iz krugova

Napravite aplikacije iz krugova

Appliques iz geometrijskih krugova radi, u pravilu, djeca u dobi od 3 do 4 godine. Postoje složenije varijante takvih obrta koji su prikladni za djecu od 5-6 godina. Takva lekcija uči djetetu da radi samostalno i razvija svoju maštu. U članku ćemo vam reći što dječje aplikacije mogu biti izrađene od krugova.

Jednostavne opcije za djecu

Da biste stvorili aplikaciju, prije svega, potrebno je pripremiti papir različitih boja, plastičnih očiju, plastiku, ljepljivu olovku ili PVA, škare, karton, jednostavnu olovku i krug.

Od takvog skupa materijala, možete napraviti aplicirati gotovo bilo koju temu.

Prijeti kako napraviti obojeni papir rakete.

 • Dan je počeo rezati krugove različitih boja i veličina. Crnci s cirkulacijom 6 malih krugova od približno jedan promjer za prozore i raspored donjeg dijela i 2 velika kruga za pozadinu i glavni dio rakete.
 • Sada ćemo uzeti krug iz kojeg namjeravate napraviti raketni kućište i preklopite ga. Nakon toga trebaš dobiti nešto slično konus rave. Lijepimo rubove ljepilom. Ako radite s PVA, nemojte pretjerivati, inače postoji opasnost od ulijevanja niza ljepila, a time ga pokvario.
 • Mi lijepimo tri prozora na raketu, nakon čega idemo na preostale pojedinosti – “noge” rakete. Sastojimo svaki od detalja dva puta na pola, čime se dobiva detalj sličan četvrt kruga. Sve je to ljepilo na raketu. Ready Appliquére Krepim na preostali pozadinski krug. Delica je spremna!

Ako želite, možete uzeti markere i malo diverzificirati rezultirajuće aplikat, čime ga čini svjetlijim.

Ako dijete ne zanima kozmička tema i raketa, onda možete napraviti aplicique u obliku broda. Za to, osim glavnih materijala, trebat će vam štapić od sladoleda. Tijek rada je vrlo jednostavan: izrezati veliki polukrug, pravokutnik, tri mala šalica i potvrdni okvir. Mi činimo apliciranje na kartonu. Delica je spremna!

Čitaj više  Napravite aplikacije od slame

Bit će lako napraviti djecu i aplikatike u obliku sunca s oblakom. Za takav rad, osim osnovnih materijala, također ćete trebati plastininski.

 • Za početak, izrežite krugove žute i bijele boje. Za formiranje sunca trebat će vam jedan veliki krug žute boje i nešto manji na zrakama. Zrake u isto vrijeme ne moraju nužno biti strogo žuta, mogu se također izrezati na narančastoj ili crvenoj boji. Za oblak, izrežite nekoliko bijelih krugova različitih veličina.
 • Sada postavite buduću aplikaciju na kartonu i naizmjenično naizgled. Nakon toga morate malo pričekati na ljepilo. U ovom trenutku možete izgubiti od plastina za sunce. Da biste to učinili, vozite nekoliko malih kuglica za nos i oka i jednu tanku kratkotrajnu kobasicu za usta. Sve to ljepilo na Appliqués. Delica je spremna!

Ako želite, uz pomoć markera, možete obojiti sunce u pjegama ili dodati druge pojedinosti.

Kako napraviti životinje i ptice?

Iz krugova možete napraviti i mnoge različite primjene u obliku ptica i životinja – na primjer, u obliku slona, ​​rakova, žaba, pasa, krokodila ili papagaja.

Tako da napravite ravno Psa, Trebat će vam papir, ljepilo, karton, škare, marker i kružni krug.

Crtamo četiri identična kruga s cirkulacijom i izrežite ih. Dva kruga ostavljaju na stranu, ostatak su dva rezanja strogo na pola, čime se dobivaju četiri pojedinosti odjednom: šape, rep i dva uha. Sada postavite apliciranje na karton i ljepilo. Marker nacrtajte pins Mord. Delica je spremna!

Ovo je lagana verzija stvaranja obrta. Sada ćemo se nositi s složenijim i gledati kako stvoriti volumetrijsku primjenu u obliku raka. Materijali će zahtijevati isto.

 • Prvo morate napraviti predloške u obliku tri kruga promjera 12, 5 i 3,5 cm. Stavke možete napraviti malo više ili, naprotiv, manje po vlastitom nahođenju.
 • Sada uz pomoć predložaka, crtamo i izrežemo glavne detalje u narančastim i zelenim bojama. Treba postići sljedeći broj detalja: 1 veliki krug za tijelo, 4 srednje krugove za kandže, 6 malih za udove, 5 za alge, 2 kruga boja za oči, 2 bijelih krugova, također, za oči. Da biste radili brže, možete preklopiti list papira pomoću harmonika i izrezati nekoliko dijelova odjednom.
 • Krug za body Crab otpusti, ostatak je dvaput. Odvojeno izrezati dvije tanke trake za kandže. Nakon toga, postavite sve detalje na kartonu, formirajući aplikaciju. Ostaje samo da se izvuče lice lica.
 • Naizmjence naizmjenično svaki detalj. Dječja volumetrijska aplikacija u obliku raka je spremna!
Čitaj više  Izrada aplikacije Brod

Radimo insekte

Za djecu će biti lako napraviti aplikacije od obojenog papira iu obliku bilo kojeg kukaca.

Na primjer, možete napraviti pčelu. Da biste to učinili, morat ćete smanjiti krugove istog promjera: jedan bijeli, dva žuta i dva crna. Odvojeno izrežite dva mala kruga za oči. Ako želite, možete koristiti kupljene plastične oči, tako da će zanatska ploča izgledati više originalne.

 • Veliki bijeli krug je strogo rezanje na pola, čime se dobiva krila. Postavite sve detalje na kartonu, formirajući pčela, nakon čega smo ih lijepili. Testiranje s učenicima i insektom usta. Ako želite, izrežite dodatne dijelove s papira, dajući originalnost. Bee spreman!

Slično tome, mogu se napraviti i drugi kukci: na primjer, bug, Božja krava ili gusjenica.

Cvijeće iz krugova

Primjena u obliku krugova iz boja će biti izvrsna opcija za dar za mamu ili baku 8. ožujka ili bilo koji drugi odmor. Napravite takav aplicique je jednostavan.

Da biste napravili tulip krugove u vazi, trebate cirkulaciju, obojeni papir, karton i škare.

 • Za obrt, morate crtati s cirkulacijom i izrezati polukrug za vazu i nekoliko krugova različitih veličina: tri za pupoljak i jedan za lišće i 3 za stabljike. Možete izrezati i više krugova za druge boje na ovaj način – na primjer, kamilica.
 • Krugovi strogo spuštaju na pola, nakon čega prelazimo do formiranja aplikacija na kartonu, naizmjence se naizmjenično zadržavajući. Delica je spremna!

I ako dodate insekte, također napravljeni od krugova, dobit ćete cijeli sastav.

Ostale ideje

Iz krugova možete napraviti i junak poznatog crtanog filma – Cheburashka. Olakšajte čak i dijete bez odraslih. Materijali će zahtijevati isto kao i za druge slične obrta.

 • Postupak rada je sljedeći: Od papira smeđe, morate izrezati 8 isto u promjeru krugova i od papirnatog bež ili žute boje – dva manja kruga.
 • Četiri kruga iz koje će se formirati šape, preklopiti na pola. Sada postavite apliciranje na kartonu i ljepite svaki detalji.
 • Nakon toga, izrežite s bijelim papižnim očima i crtanje učenika. Rad se može pojednostaviti pomoću kupljenih plastičnih očiju.
 • Izrađujemo završne poteze: crtanje ili izrezati i zalijepiti nos i obrvu cheburash. Delica je spremna!
Čitaj više  Appliques na temu kišobran

O tome kako napraviti aplikacije iz krugova, pogledajte sljedeći videozapis.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: