Godišnjica kuhinje

Talijanska tvornica Casa predstavila je novi kuhinjski set na izložbi Casa-rezultat uspješne kombinacije tradicionalnih tehnologija i inovativnih materijala.

Kuhinjska garnitura 50– ambiciozni projekt tvrtke. Objavljen za izložbu 2010 & # 40; dio dvogodišnje izložbe & # 41;, model je postao svojevrsni dar tvornice sebi za 50. godišnjicu osnutka & # 40; proslavljen je i prošle godine & #41;.

Model je izrađen u najboljim tradicijama interneta: Ovdje se u proizvodnji kombiniraju najnovije tehnologije sa starim tajnama izrade, aktivno se koriste vrijedne vrste drveta i posebna koža. Sve je to uzeto u obzir prilikom izrade Slušalice za slušalice 50. Okviri predmeta izrađeni su od uobičajenog masivnog drveta, ali završna obrada fasada i radnih ploča može iznenaditi.

Za oblaganje se koristi ručno piljeno drvo neobične teksture u obliku ukrasnih žljebova, mramora, prave kože, pa čak i… beton. Treba napomenuti da je ovo poboljšani materijal, takozvani "betonski mousse", što vam omogućuje da dobijete vrlo tanak sloj premaza– zahvaljujući tome, čak mogu ukrasiti fasade ladica. Što se tiče kože, ona je posebno dizajnirana za uporabu u kuhinji i aktivnom radu.

Osim slušalica, kolekcija je uključivala i originalni stalak za vino. Glavni vrhunac modela– fasada ukrašena intarzijom. Postoje dvije mogućnosti uzorka: s seoskim krajolikom ili s modernim neboderima. Za izradu uzorka koristi se furnir nekoliko vrsta drveta, a sami uzorci izrađeni su od više od 2700 elemenata. Za dizajn unutarnjeg prostora ormara koristi se Prava koža.

Još jedna karakteristična značajka modela– vrata koja se otvaraju za 270 stupnjeva"pritiskajući" na bočne zidove ormara. Za fiksiranje njihovog položaja predviđeni su posebni žljebovi.

Razmislite o svim kuhinjskim setovima tvrtke Azipa.
Čitaj više  19 sofe s ukrasnim jastucima
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: