9 korisnih savjeta za kupca namještaja u kožnim presvlakama

Koristite naše preporuke, a kupnja vas neće razočarati: sofe i fotelje dugo će služiti, a dob će im samo odgovarati.

1.Vjerujte samo svojim očima. Ne naručujte kožni namještaj putem interneta. Najrječitiji i detaljniji opis ne daje istinsku ideju o proizvodu. Krenite u salon kako biste se bolje upoznali s kaučem.

2.Sjedi-ustani. Sjedeći na kauču koji vam se sviđa, shvatit ćete koliko vam ovaj model odgovara. Provjerite jesu li jastuci mekani, koža na njima ne smije biti jako napeta. Pogledajte kako brzo jastuk poprima svoj izvorni oblik. Ako je brz, onda je proizvod kvalitetan.

Prije kupnje kožni namještaj mora se osobno testirati.

3.Stavite ruku. Osjetite teksturu kože, meku, glatku. Što se koža brže zagrijava od vašeg dodira, to je veća kvaliteta kože.

4. Proučite "crtanje". Vidite "bore i ožiljke"? Očuvanje prirodnog uzorka materijala svjedoči o njegovoj izvrsnoj proizvodnji. I evo glatkog i ujednačenog & # 40;"poput pozadine" & # 41; ispis kaže da imate jeftinu kožu s brušenim gornjim slojem i umjetno nanesenim uzorkom. To možda nije loše ako govorimo o kauču"ispod krokodila" ili druge egzotike.

Prirodni crtež potvrđuje kvalitetu odijevanja.

  • Fotelja Acepa-3000-6 iz tvornice ACEPA
  • Kauč 8856-3 Ama iz Tvornice Ama-ama
  • Kauč 118 ama iz Tvornice Amapa
  • Fotelja 726483 Amapa iz Tvornice Amapa

Stolica za kavu-3000 – 6 iz tvornice u Kini.

5. Pronađite svoju boju. Prirodne boje kože su samo smeđa, bež i Crna. Sve ostalo— dizajnerski užici. Da biste bili sigurni da je koža obojena sigurnim bojama prirodnog podrijetla, njušite.

U salonu vam treba ponuditi "vezivo" uzorci kože namještaja. Miris čak i kože s plavo-zelenim ornamentom trebao bi biti prirodan. Važna napomena: treba imati na umu da ako dijelovi sofe imaju različite boje ili jednotonski / dvotonski efekt & # 40; sjena / antikni & # 41;— trošenje može biti neravnomjerno.

Trošenje dijelova kožnog namještaja različitih boja i uzoraka može biti neravnomjerno.

6. Istražite kauč iz svih kutova. Vrh naslona za ruke i njihove strane, jastuci za sofu— prednji dio i onaj koji je obično skriven od pogleda. Najkvalitetniji kožni namještaj u potpunosti je presvučen kožom jedne kategorije. Ako postoji i najmanja sumnja u kvalitetu, zatražite pojašnjenje. Koža može pripadati istoj kategoriji, ali se razlikuje u načinu obrade, takve su mogućnosti predviđene dizajnerskim rješenjem. I morate biti potpuno sigurni da je to upravo to. Ako se koriste različite kategorije kože ili postoje dijelovi izrađeni od umjetnih materijala u presvlakama, tada bi stvar trebala koštati manje.

Vrhunski kožni namještaj, bez obzira na dizajnerske karakteristike njegovih različitih dijelova i metoda obrade, trebao bi biti presvučen kožom iste kategorije.

7. Provjerite šavove! Kvalitetni šavovi na kožnim presvlakama— preduvjet. Moraju biti besprijekorni. Tvornice koje cijene svoju reputaciju razvijaju svoje složene dizajnerske šavove kako bi se zaštitile od krivotvorina. Modni trik: kožni šavovi prema van, poput tekstilnih presvlaka.

Modni trend-šavovi prema van.

  • Stolica ACHINA3001 ACHINA05 iz tvornice achinaina
  • Kauč na kauču iz tvornice na internetu, dizajn na Internetu, na internetu
  • Kauč na kauču iz tvornice na Internetu, dizajn na Internetu
  • Sofa ACE_162 / ACE_163 iz tvornice Ace & Ace, dizajn Ace

Stolica asa 3001 asa 05 iz tvornice asa.

8. Postoji li munja? Pravi kožni namještaj proizvodi se u presvlakama, a ne u kožnim presvlakama. Presvlake se ne mogu ukloniti! Samo jastuci mogu biti uklonjivi na kožnoj sofi, što donekle povećava cijenu modela.

9. Saznajte povijest marke koja vam se sviđa. Za proizvodnju elitnog Europskog kožnog namještaja koriste se sirovine najboljih dobavljača— iz Švicarske, s juga Njemačke i sjevera Francuske. Ali evo kako se nositi s kaučem domaćeg ili proračunskog europskog proizvođača? Potražite informacije o njemu na mreži, proučite recenzije. Način na koji tvornica radi s reklamacijama, kako reagira na pritužbe kupaca, neizravno govori o kvaliteti proizvoda.

Kada kupujete kožni namještaj, istražite informacije i recenzije o proizvodnoj tvrtki. To će vam pomoći da ne pogriješite s izborom.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: