23 uzorka modularnog namještaja u boji Venge

Egzotično drvo Venge ugodi oku zanimljivim nijansama i teksturama. Nije iznenađujuće što se koristi za furniranje elitnih modularnih sustava za pohranu i drugog namještaja.

Plemenito drvo

Za dekorativnu završnu obradu modularnog namještaja naširoko se koristi skupi furnir Venge– drvo poznato i pod imenom afričko ružino drvo. Namještaj za dnevni boravak, knjižnicu, radnu sobu i druge prostorije kuće, završen furnirom od tamnog vengea, zahvaljujući prekrasnoj teksturi i zanimljivim čokoladnim nijansama, povoljno se ističe na bilo kojoj pozadini.

Furnir drugih plemenitih vrsta drveta, koji se koristi za doradu modularnog namještaja, često je toniran ispod vijenca. Preko furnira nanosi se lak & # 40; akril, poliuretan, nitroceluloza & # 41;, koji sprječava preranu koroziju i starenje namještaja. A za ukrašavanje fasada koriste se staklo, tekstil, ploča, metal i masa drugih materijala.

Moderni modularni namještaj privlači dizajnom, elegantnim dekorom i plemenitom nijansom drveta. Upoznavši se s uredničkim odabirom fotografija, mnogi će vjerojatno više voljeti drvo Venge.

Čitaj više  Ormari s različitim ladicama
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: