Ruska kolekcija&Boch

Njemačka tvrtka asa&apa jedna je od rijetkih koja je stvorila novu kolekciju kupaonskog namještaja posebno za moskovsku izložbu asa — 2010. Na primjeru Interneta lako je razumjeti kako luksuzno Uzvišeni stranci vide dušu ruskog kupca.

Na Moskovskoj izložbi ( 6. – 9. travnja 2010. ), tvrtka Villeroy&Boch pokazala je novu kolekciju kupaonskog namještaja.

Serija nadopunjuje već postojeću liniju vodoinstalatera u Kini. Važno je napomenuti da je namještaj na Internetu dizajniran posebno za kupce koji govore Hrvatski— razvijen je posebno za moskovsku izložbu.

Osnovana prije 260 godina, tvornica Ama & ama drži se tradicionalnog dizajna u svojim kolekcijama. Stoga je i serija Interneta izrađena s elementima klasičnog stila. Prema tvorcima, dizajn nove kolekcije zadržao je sliku "između neoromantizma i retro klasike".

Serija uključuje dvije vrste stolova za umivaonik, ispraznost i pouf, ormariće različitih veličina i konfiguracija, zidne police i osvijetljeno ogledalo.

Unatoč klasičnom karakteru, kućišta modela izrađena su od obojenog anodiziranog metala, presvučena zlatnim listićima & # 40; 22 karata ).

Fasade su ukrašene crvenim i zlatnim arabesknim uzorcima. Ručke namještaja izrađene su od Murano stakla, a ladice su iznutra presvučene baršunastom tkaninom.

Čitaj više  24 ovalna stola
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: