Prednosti i nedostaci namještaja na napuhavanje: što biste trebali znati?

Namještaj na napuhavanje kupuje se za vrlo specifične svrhe: kao opcija za goste, vikendice i kampiranje ima brojne prednosti. Ako ćete ga naslijediti ili njime opremiti uzgajivačnicu mačaka, onda je bolje da to ne činite.

Možete ići prijateljima u zemlju sa svojim krevetom vlakom, ako je krevet na napuhavanje i upakiran u tako modernu markiranu torbu.

Na slici: torba za pohranu i nošenje zračnog kreveta za jednu osobu 69710 tvornice.

Prednosti

  • «Namještaj u džepu" — lagan i mobilan. Moderni ventili i električne pumpe omogućuju vam napuhavanje i ispuhavanje ovog namještaja u samo nekoliko minuta. U presavijenom stanju bilo koji predmet— bilo da se radi o kauču na napuhavanje ili bračnom krevetu— ima vrlo kompaktnu veličinu i teži, u pravilu, ne više od 10 kg. T.e. na piknik možete doći sa svojim kaučem i posjetiti— sa svojim krevetom.
  • Neočekivana udobnost. Zahvaljujući ortopedskim tehnologijama koje se koriste u mnogim modelima zračnih kreveta i madraca, stekli su poprilično obožavatelja. Recenzije takvog namještaja ukazuju na to da mnogi ljudi radije spavaju na zračnim krevetima, smatrajući ih ugodnijima od tradicionalnih.

Izrađen od izuzetno izdržljivog, ali vrlo laganog slojevitog vinila, ovaj krevet s madracima pružit će vam ugodan san na bilo kojoj površini u svim uvjetima kampiranja. Novi patentirani dizajn ama-a-a, koji se sastoji od nosača snopa i grede stupa, daje madracu snagu i čvrstoću.

  • Lako se čisti. PVC tkanina, uključujući flocked ispod baršuna, lako se čisti od prljavštine i mrlja običnom sapunicom.

Na slici: Flock pokrivač dvostrukog zračnog madraca 68755 tvornice u Kini.

  • Održivost. Slijedeći upute i kupivši komplet za popravak, namještaj na napuhavanje možete brzo popraviti vlastitim rukama.
  • Higijena. Namještaj na napuhavanje potpuno je otporan na vlagu, t.e. ne upija prolivenu vodu ili znoj.
  • Niska cijena. U usporedbi s tradicionalnim okvirnim namještajem, napuhavanje je doista nekoliko puta jeftinije. Najskuplji kauč na napuhavanje koštat će ne više od pet tisuća kuna, najskuplji zračni krevet s memorijskom pjenom ne više od šest.

Gornji sloj ovog bračnog kreveta s ugrađenom pumpom čini ortopedski jastučić od memorijske pjene. Ugradnja takvog kreveta trajat će ne više od 4 minute.

Nedostaci

  • Relativna krhkost. Ovaj nedostatak plaši recenzije o kaučima na napuhavanje-transformatorima i krevetima. Naravno, stoljećima se takav namještaj ne kupuje. Ali njegova relativna krhkost opravdana je niskom cijenom. Ako ne kršite osnovna pravila i na vrijeme popravite proboje, tada će visokokvalitetni namještaj na napuhavanje trajati najmanje tri do šest godina.
  • Loša kompatibilnost kućnih ljubimaca. Oni koji su se susreli s ovim problemom preporučuju šivanje navlaka od izdržljive tkanine & # 40 na namještaj na napuhavanje; na bočnim dijelovima & # 41;, a na vrhu prekrijte debelim pokrivačem.
  • Nije prikladno za buran način života. Na namještaju na napuhavanje, doista, nije preporučljivo skakati i općenito napraviti oštre pokrete tijela. Ali to je idealna opcija za miran san i opuštanje.

Fotografije ljubaznošću ovlaštenog prodavača
marke Intex u Ruskoj Federaciji.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: