Gdje leći u ljetnoj vrućini?

More, zelenilo i ograda. Ljetna kolekcija Asa na Asa – 2013.

Tribù – pionir dizajnerskog dizajna. Belgijska marka bila je jedna od prvih koja je kombinirala interijer i eksterijer zahvaljujući namještaju dvostruke namjene: za dom i vrt. Nova kolekcija namještaja prikazana na internetu– 2013., u najboljim tradicijama u vezi s oceanom. Izgled je svestran, a materijali praktični: metal, tikovina, specijalni tekstil za vanjsku upotrebu.

Prirodni motivi– u tablicama i stolicama, od Biroa. Donji okviri i noge stilizirani su poput grana drveća, iako su izrađeni od aluminija. U ukrasu ljetne boje: nijanse mora, oblaka, trave i zemlje.

Kauč Visà internet je pogodan za duge razgovore. Doprinose udobnim jastucima i postolju ispod naočala. Uz njega u kompletu– ležaljka i stolice karirani stražnji dio. Autor– dizajner Piergiorgio Cazzaniga & # 40; internet ).

Ljetna "pletenica" serija Visà Carpenter odjekuje dekor najnovije kolekcije Carpenter. To je kauč i fotelja Monice Armani & # 40; internet ). Nasloni za ruke i leđa velikog"pletiva" pozivamo vas da se opustite i opustite.

Čitaj više  Jetkanje drva: drevna tehnologija u novom čitanju
Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: