9 popularnih pitanja o kaučima na napuhavanje

Sofe na napuhavanje obično se smatraju privremenom mjerom, ali njihova kupnja i dalje postavlja mnoga pitanja.

? Koji kauč na napuhavanje odabrati: ne sklopivi ili transformator?

Ovisi o zadatku. Ako je podstavljeno sjedalo potrebno samo za opuštanje uz knjigu ili za filmske projekcije, neotvorena sofa bit će dovoljna. Ako vam je potreban dodatni prostor za spavanje— bolje je odabrati model transformatora & # 40; kauč na napuhavanje & # 41;. Spavanje na običnoj kauču na napuhavanje neće uspjeti.

? Je li moguće stalno spavati na kauču na napuhavanje?

Privremena mjera. Proizvođači ne određuju koliko dugo i često treba koristiti namještaj na napuhavanje za spavanje. Posebne unutarnje pregrade daju krevetu potrebnu krutost, podupiru tijelo osobe koja spava. Stoga je spavanje na kauču na razvlačenje prilično ugodno. Trebam li ga koristiti kao stalni ležaj? Usredotočite se na vlastite osjećaje. Međutim, obični krevet i dalje će biti korisniji za leđa. A napuhavanje— kao privremena mjera

? Može li se kauč na napuhavanje koristiti Vani?

U stanu i u zemlji. Namještaj na napuhavanje dizajniran je za unutarnju i vanjsku upotrebu. Međutim, s njim treba postupati pažljivo: izbjegavajte nagle promjene temperature & # 40; to će Materijal učiniti krhkim, a kauč na napuhavanje prekriven pukotinama & # 41; i stavite ga samo na ravnu površinu bez oštrih predmeta— šljunak, grane ili krhotine stakla. Ovi se modeli ne boje sunca i kiše.

Čitaj više  Astrologija ukrašava ormar kristalima

? Trebam li kupiti kauč na napuhavanje ako postoje kućni ljubimci?

Zaštita od kandži. Mačke i psi doista mogu lako oštetiti"prozračnu" vinilnu školjku namještaj. Međutim, čak i ako imate kućne ljubimce, možete kupiti kauč na napuhavanje. Da biste ga zaštitili od oštrih kandži i zuba, šivajte zaštitni poklopac od guste tkanine.

? Je li materijal od kojeg su izrađene sofe na napuhavanje štetan?

Praktičan i siguran. Namještaj na napuhavanje Izrađen je od PVC-a. Ovaj materijal je siguran za ljudsko zdravlje i može se koristiti čak i za proizvodnju dječjeg namještaja. Na primjer, kauči na napuhavanje na napuhavanje imaju certifikat kvalitete Rostest koji dokazuje njihovu sigurnost.

? Je li moguće napuhati kauč usisavačem ili automobilskom pumpom ?

Bolja posebna pumpa. Naravno, nitko neće zabraniti eksperimentiranje, ali ne postoji jamstvo da će sve proći dobro. Tlak u automobilskoj pumpi, usisavaču ili sušilu za kosu možda neće odgovarati maksimalnom dopuštenju kauča na napuhavanje. To je ispunjeno puknućem zidova namještaja i njegovim neuspjehom. Stoga, ako crpka nije uključena, bolje je kupiti posebnu, usredotočujući se na parametre sofe.

? Koliko će trajati kauč na napuhavanje?

Sve pojedinačno. Životni vijek namještaja prvenstveno ovisi o radnim uvjetima. Proizvođač uvjerava da sofe na napuhavanje mogu trajati 2-3 godine. Za uredne vlasnike može živjeti čak 5-6 godina. Ali jamstveno razdoblje je mnogo kraće— od nekoliko tjedana do šest mjeseci. Obavezno ga provjerite prije kupnje.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: