Kuće za pse i mačke Hrvatskih dizajnera

Osnivači projekta Aisina rekli su nam zašto su se odlučili baviti proizvodnjom namještaja za kućne ljubimce i koje kuće za pse i mačke sada proizvode.

Povijest stvaranja robne marke

U početku smo se bavili grafičkim dizajnom, a zatim se pojavio studio za dizajn interijera. U ovoj smo fazi naišli na problem da kupcima s kućnim ljubimcima ne možemo ponuditi lijepa i sažeta rješenja za njihove kućne ljubimce koji bi ukrasili stan, a ne ga zatrpali– to bi mogao biti namještaj, pribor, igračke, ali na tržištu gotovo da nije bilo takvih rješenja. Tada se pojavila ideja o stvaranju zasebne marke koja bi se bavila proizvodnjom namještaja i pribora za životinje koji udovoljavaju našim zahtjevima.

Prije dvije godine započeli smo s proizvodnjom vlastitog namještaja u svemiru.

A kad smo odlučili stvoriti liniju namještaja i pribora za kućne ljubimce, već smo točno znali gdje naručiti materijal, tko može kvalitetno sastaviti potrebne elemente i napraviti metalni okvir onako kako je zamišljeno na papiru.

Tako je nastao projekt– pettyhaus. Namještaj i pribor za kućne ljubimce s jedinstvenim, autorskim pristupom.

O proizvodima

Sada smo pokrenuli kuće. Na našim stranicama postoje četiri modela. I pripremamo se za lansiranje novih proizvoda koje ćemo uskoro predstaviti.

S ljubavlju se odnosimo prema našoj marki i zato pažljivo biramo materijale i komponente. Pazimo na detalje i ne zaboravimo na praktičnost i ekološku prihvatljivost.

Koristimo drvo, metal. Netoksični Premazi i moderni Tekstil. I nikada ne zaboravljamo glavni cilj– usrećite Vas, vašeg ljubimca i ukrasite pažljivo dizajnirani interijer vašeg doma!

Boxer

Moderan i moderan dom. Koncizan i minimalistički dizajn. Karakteristični detalji. Grebalica!
Možete ga koristiti kao stolić za kavu dok će vaši mali prijatelji u njemu mrmljati i odmarati se. Napravljen za male pasmine mačaka i pasa, a sastoji se od čeličnih i drvenih komponenti.

Cheddar

Sažet i jednostavan oblik. Karakteristične značajke. Svijetli naglasci. Drugačiji pogled na poznatu stvar.
Ovo je moderan i moderan detalj interijera, detalj sa značenjem koji će zasigurno privući pažnju i zanimanje, a ne samo za mačke! Napravljen za male pasmine mačaka i pasa, a sastoji se isključivo od drvenih komponenti.

Meribel

Intuitivni oblik. Dizajn koji će naglasiti eleganciju vašeg ureda i doma.
Ovo je moderan i moderan detalj interijera, detalj sa značenjem koji će zasigurno privući pažnju i zanimanje, a ne samo za mačke! Dizajniran za male pasmine mačaka i pasa, a sastoji se od metalnih i drvenih komponenti.

Simon

Minimalistički i moderan dizajn dat će vašem domu potpuno drugačiji osjećaj i obećava visoku razinu udobnosti za vašeg ljubimca. Super jednostavan oblik inspiriran skandinavskim motivima u interijeru i arhitekturi! Stvorena za male pasmine mačaka i pasa, kuća je izrađena isključivo od drvenih komponenti.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: