Dvostruki meridijan

Universal collection of AIPS – for Home and AIPS.

Proizvođači namještaja sve više prenose udobnost ugodnog dnevnog boravka u vrt ili terasu. Sada je namještaj na internetu jednako udoban kao i kućni namještaj. Osim toga, ima dvostruku namjenu zahvaljujući održivim materijalima. Ljeti takav namještaj savršeno podnosi loše vrijeme u vrtu, a zimi izgleda sjajno u unutrašnjosti dnevne sobe. To je zbirka od jednog od talijanskih marki od jednog do drugog.

Okvir sofe s modernim bucmastim sjedalom izrađen je od izbijeljenog iroko drveta. Zahvaljujući ljetnim kišama i vlazi, drvo će oksidirati i steći patinu plemenite srebrne patine. Odgovarajući Tekstil za presvlake– vodoodbojan. Serija također uključuje kauč i fotelju. Pratioci će biti stolovi za televiziju, stilizirani kao kubanski bubnjevi. Modeli različitih oblika i veličina, u različitim nijansama, mogu se rasporediti unutar ili izvan kuće & # 40; opcija u sjajnom laku– samo za korištenje ).

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: