Pregled moderan moderne tetovaže

Pregled moderan moderne tetovaže

Tattoo danas je vjerojatno da će se smatrati atributom hrabrosti, ekstravagacije i još više. Teško je netko u naše vrijeme iznenaditi tetovaža, samo ako to ne nosi provokativan karakter. Umjesto toga, to je još jedna prilika za stvaranje jedinstvene slike, naglašavaju želji napravite lagani dodir na svoj portret. Stvarni lutke – to nije uvijek želja za ponoviti nešto ultramody, kao mnogo više vrijednih slobodnog autorskih izjava. Prije svega za sebe, a tek onda za druge.

Trenutni ideje za djevojčice

Početi stajati s činjenicom da Danas je velik interes za minimalisticke slikama. Oni su postali moderan zbog djelomičnog skrbi iz prethodnih trendova – velikih tetovaže koja je pokrivala znatan prostor za tijelo. Istina, kontradikcije u modi su uvijek bili: oni su bivši, dajući novu. No, u slučaju minimalističkih tetovaže, ne samo. Oni su skromniji, pa zahtijeva još veću pozornost, prisiljavajući ga da izgleda, da shvati mali znak, sliku ili natpis.

Uzmite u obzir da to postaje tema takvih slika za djevojčice.

 • Simboli – od vedska na matematički. Nema strogih okvira. Ako djevojka posvećena životu znanosti (koja je sve više i više u potražnji), logično je da su neki posebni znak će se pojaviti na njenom tijelu kao posveta voljenom poslu. Glazbenik na tijelu je omiljeni akord, fotograf ima simbol objektiv, umjetnik – kist, liječnika – bilo prepoznatljivo medicinski karakter (na primjer, u obliku zdjele sa zmijom ili termometrom s oznakom 36.6).

 • Natpis – to je uvijek u modi, ali danas se čini da se ozbiljnije. Nemojte stvari ono što se ponavlja iz svake sekunde, ali oni su u potrazi za jedinstven, rijetko i suglasnika u svojim mislima. Češće su knjige citati, ponekad – linije pjesama ili pjesme.

 • Botanika – Među najpopularnijim smjerovima dominira botaničkim ilustracija. To može biti zastupljena u različitim stilovima, ali je vođa akvarel. Botanički tetovaža simbolizira želju za prirodne prirodnost, savršenstvo.

Oni koji ne vole malim potezima ne bi trebao podleći tom području samo zato što je u modi. Velike slike nisu postali movietone: oni samo zahtijevaju još veću selektivnost. Životinjski u njima je sve manje, ali su veze s umjetnosti – više.

Jednostavno rečeno, leopard mrlje na djevojčinu ruku sada će se sastati ne tako često kao citati iz Chagal i Kandinskog, koji su odgovarajući u složen i velikih tetovaža.

Vrste i skica tetovaža za muškarce

U trendova – natpis. Postoji mišljenje da je takva moda objašnjava festeriness koji je nastao zbog kuhanje hobi s ogromnim platnima koja su hammered po rukama, nogama, leđima. Sada veliki crteži, čini se da je protuteža skromnost, ali postalo je više u potražnji. Osim toga, linije pjesama počele pojavljivati ​​na muške kože – ali samo one koje su od posebnog značaja za prijevoznika.

Što još danas štipanje ljude, navedene u nastavku.

 • Brutal simboli. Pod to se može shvatiti i teme Vikinga, skandinavske vojnih estetike, tehničkih slika, mehanizama, elementi potkrovlje-estetike.

 • Insekti. Odjednom, slike bumbari i mušica su postali zanimljive teme za mušku tetovaža. Najčešće to nije ljubav za insekte, ali znači nekakva skrivena značenja, šifrirana poruka i osobne udruge.

 • Teme mora. To može biti valovi ili cijelih marinistic krajolicima u duhu Aivazovsky. Međutim, ljubav takve teme je razumljivo: element je lijepa i slikovita, uvijek se može usporediti s mentalno stanje, motivima i interesima. To je na muškom tijelu da takva tetovaža izgleda najuvjerljivije.

 • Canopyarta. To su parcele, slike, nekako se odnose na svijetu filma. Oni mogu biti fotografije omiljenih junaka, replika plakat, bilo ventilator kreativnost na temu filma.

 • Animalizam s mitološkom podteksta. Ovdje su prikazane, dakle, totem životinja. Tipično, takve teme birati ljude koji žele pokazati svoj karakter, odrediti principe života, kao i graditi osobne granice.

 • Multimania. Ljubav animiranih filmova također se očituje u Aktuelno muškoj tetovaža. Posebno vrijedi napomenuti ovdje svemir čudo, likovi od kojih je čast da postanu dio tijela muškarca. To su obično ili mračna slike ili slike koje volio od djetinjstva.

 • Vjerska simbolika. Ona nije ostavio nigdje. Tek je postao fin, nije tako jednostavno. Citati iz svetih tekstova ne uzimaju samo na principu „sve, ja ću učiniti i ja”, ali postaju čitati, preživio, ozbiljno povezan sa samim sobom.

 • Svemirske teme. Različite nebeska tijela također pojaviti na tijelo čovjeka – češće je to planeta, rjeđe – mjesec i sunce. Može biti nekoliko planeta u nizu, ali u nizu mora biti nešto simbolično.

 • crna tema. Ovaj veliki kategorija može uključivati ​​sve one slike koje su povezane s crnim humorom, misticizam, znakove drugom svijetu i sa svim nejasne teme, koji su se bojali jedan, ali drugi nisu sauing. Važnost takve teme više nije tako velik prije bilo kojih 10 godina. Osim toga, moderna varijacija ove kategorije je mekša, to je više humor i ironiju.

Glavni trend moderne muške tetovaža je nedostatak granica i jasan spol ljubav. Iako za to postoje univerzalne slike.

Moderna univerzalni tetovaže

To je ono što je isto na isti način i na žensko tijelo, a na muško. To je vrijedno prepoznavanje vodeće trendove među tim novim proizvodima.

 • Ethnoculture. Čini se da je ova tema treba očekivati ​​pad, jer je bila vrlo popularna u posljednjih 10, pa čak i 20 godina. Međutim, interes za njega postaje još šire: od slavenske rune na simboliku hinduizma. I dečki i djevojke sve su ušle u kulturi različitih naroda, religija, bez gledanja na uklanjanje epohe u kojima su se pojavile. Često to može naći naći odgovore na glavne životne pitanja. Čovječanstvo je otvorio obične istine za dugo vremena: o ljubavi, smisao života, načela postojanja, i tako dalje.

 • Pop umjetnost. Ova kategorija uključuje dio života suvremenog čovjeka – glazbu, kino, umjetnost za mase, oglašavanje. To jest, sve prepoznatljiv i može reći o ukusima i interesima osobe. To odražava ne samo vezanost nekim simbolima i likovima, već i pokazuje referencu na vrijeme, eru, određenu generaciju.

Grubo govoreći, Spongebob se može pojaviti na njegovoj ruci i djevojčici, i tipu, opažanju kao optimistična svjetlosna slika koja pokazuje na poseban smisao za humor kod ljudi.

 • Uparena slova. To nisu samo slike koje se prikazuju na koži čovjeka i žena u par. Mogu biti natpisi podijeljeni na dva. To jest, neće biti potpun, ako je vidite na tijelu samo jedne osobe. Naravno, stvaranje tetovaže pare – odgovoran korak, ali vrlo romantičan i dirljiv.

 • Planine. Tema planina nikada nije ostavila tattoo recenzije, ali sada je zainteresiran za to. Možda zbog činjenice da je skijanje prestalo biti ekskluzivno za osiguran ljudi, a dostupni pogledi na ostatak za mnoge. Moderni ljudi prodrli ljepotu planinskih krajolika, počeo ih češće prenijeti na tijela. U svakom slučaju, planina na tijelu povezan s putovanja, blizina prirode, sloboda ljubavi duše i otvorenost prema svijetu.

 • Animacija u geometriji. To su slike uključene u geometrijskim likovima životinja (ili nekako na istovremeno u kontekstu geometrije). U pravilu, takve slike su crno-bijeli. Oni se pojavljuju češće na ruku ili ključne kosti, rjeđe – na leđima.

 • Slike vlastitog djeteta. Čini se da je to najdirljivije opcija, ako je tetovaža želi da mama ili tata. Za prijenos slike u tijelu da je dijete učinio, to znači ostaviti sjećanje na njegov uzgoj zauvijek.

Popularni i autorovi crteži. Nije svatko tko želi ispuniti tetovaža može izvući crtež, ali tu je uvijek moguće mijenjati ideju Učitelja. Naravno, takve tetovaže su originalni, autorska prava.

Što stilovi su sada u modi?

Minimalizam nije samo prilično popularan, već i jedan od najpristupačnijih stilova. On je svojstven lakoničnosti, jednostavnosti, stvarajući eleganciju. Boje u takvoj tetovi će biti malo, geometrijski oblici su prioritet, ljestvica je skromna, ali poruka može biti velika i duboka.

Dajemo još jedan broj najviše Popularni stilovi za tetovažu.

 • Minijatura – također zanimljiva opcija. Ovo je mala slika koja ima visok stupanj detalja prilikom vježbanja crteža. Najčešće se nalaze minijatura na udjeli, ruka, gležanj. Ona će odgovarati onima koji ne žele velika rješenja, s obzirom da se ne kombiniraju sa svakim kodom oblačenja.

 • Lainvik – U ovom stilu puno ravnih linija. Rezanje tetovaže može biti bilo koje boje, ali crno i crveno dominiraju. Linije nisu apstraktne – možete formirati zvijeri, crtani likovi, biljke, geometrijske oblike.

 • Biochekhanik – Ovo je stil u kojem se čini da su slike mehaničkih detalja utkana u tijelo. Čini se da je komad kože uklonjen, a metal unutra je izložen ispod njega. Naravno, muškarci su mnogo bliže muškarcima.

 • Pleme – Jednostavno je (obično monotono) geometrijski uzorak. Vratio se u afričku estetiku, rocky plemena crteža. Tribal – skice boja, životinja, lubanja, a ne samo uzorci bez ikakvog značenja. Imaju i egzotiku i simboliku i narodnu kulturu i neku opsesiju. Ovaj stil je vjerojatnije da će izabrati muškarce.

 • Doosek – Tehnologija točke temeljene na stilu. Sve slike se sastoje od bodova, tako da je stvarno izgledao lijepo, morate promatrati veličinu. Malo tetovaže u ovom stilu izgledaju vrlo uvjerljivo, ali veliki platno – impresivno.

 • Etnica. Ovaj stil se odlikuje glatkim linijama, bodova, oštrim potezima. Ona se temelji na kreativnim baštine Maya, Maori, Kelta i indijske kulture. Naravno, ovi crteži imaju moderan izgled, ali oni i dalje izgledaju impresivno.

 • Skica-Style. U tom stilu, puno umjetničkog, umjetnosti olovke za crtanje, naturalistička. Posebno dobar u njemu su portreti, uzoraka, prolaze udaraca. To je tetovaža skica od njega i dobro: uvijek se može dopuniti, osvježavajuće sliku.

Stilovi Postoje desetine, ali svaki od njih omogućuje ne samo da bi lijepu tetovažu na tijelu, ali i izraziti svoje interese u njoj, okusa, percepciju života.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: