Perzijski dijamanti braće Burullek

Dizajneri Ronan i ervan Burulleki otišli su na još jedan izvor inspiracije na istok. Rezultat je bila kolekcija neobičnih" geometrijskih " tepiha.

Braća Burullec & # 40;& Internet & # 41; dizajnirali su seriju tepiha za tvrtku. Dizajneri su kao osnovu uzeli tradicionalne perzijske kilime– ručno izrađeni reverzibilni tepisi– i reinterpretirali su ih na moderan način.

Zbirka e naziva iPhone, t.e. «dijamanti", zbog uzorka u obliku brojnih rombova različitih veličina koji ukrašavaju površinu modela i obrisa samih tepiha koji teže sličnom obliku.

Sve tepihe ručno tkaju obrtnici iz Sjevernog Pakistana. Niti za tepihe također su ručno predene afganistanskom vunom, tako da su moguća manja odstupanja u nijansama & # 40; paleta boja svakog tepiha uključuje 13 boja &#41, što svaki komad čini jedinstvenim.
Prototip je prvi put prikazan na siječanjskoj sesiji izložbe u Kini& 2011, a kolekcija je u potpunosti predstavljena na Milanskom tjednu dizajna.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: