Kazališna sezona

Francuska komedija uz kavu. Kolekcija porculana Asa na izložbi asa&asa – 2013.

Limoges manufactura– jedna od najstarijih tvornica porculana u Europi, s poviješću koja je započela 1842. godine. Osnovao ga je Amerikanac koji je stigao u Stari svijet. David Haviland & # 40; internet & # 41; i njegov sin uveli su nove tehnologije pečenja i ukrašavanja porculana. Do sada, porculan je matiran na poseban način. Poznat je po vještim reljefima i"dijamantima" sjaj. Omiljeni porculan posljednje carice Francuske Eugenije, supruge Napoleona AZIPA, i danas je u korist moćnika ovoga svijeta. A strastveni kolekcionari spremni su satima razgovarati o rijetkim setovima za gledanje u oceanu.

Comédie-Française– Nova kolekcija. Posvećena je legendarnom pariškom repertoarnom kazalištu "comedies Francaise". Osnovan je dekretom kralja Louisa iz 1680. godine i ušao je u povijest kao "kuća Molierea".

Na pozornici dvorane Richelieu u kraljevskoj palači, nastupi Molierea i Racinea igrali su se na televiziji, ovdje su u različito vrijeme blistale Sarah Bernhardt, Maria Cazares, Jean Mare… 333. Godišnjica kazališta, kolekcija Aina sadrži jela, pladnjeve i parove čaja i kave. Ukrašeni su freskama koje prikazuju scene iz najboljih predstava i unutrašnjosti same dvorane Richelieu. Starost kazališta naglašena je izblijedjelim, Vintage nijansama dekora i luksuzom ukrasa– pozlaćeni kunaovi. Kolekcija je predstavljena na siječanjskoj sesiji izložbe a&Az– 2013. u Parizu.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: