12 uredskih košara za smeće

Interijer ureda je strog i koncizan – privlačan vizualni naglasak traži ga. Predlažemo razrjeđivanje sterilne službe uz pomoć izvanredne košarice za papir-korisnog i potrebnog predmeta.

Važan pribor

Bez košare za uredski otpad u uredu nigdje. Nalazi se u uredu šefa i u prostorijama u kojima rade obični zaposlenici. A budući da je ovo prilično banalan i prozaičan predmet, pokušavaju ga ukloniti iz vida, gurnuti ga dalje ispod stola. Razumljivo je što može biti atraktivno u običnoj plastičnoj košarici?

Dizajneri su smatrali da je u unutrašnjosti ureda svaki detalj važan, a koncept košarice za otpad pretrpio je značajnu reinterpretaciju. Njegovom izgledu i dizajnu pristupilo se s priličnom količinom mašte, što je rezultiralo uredskom košarom za smeće koja se pretvorila u modni dodatak. Sada ne samo da možete baciti zgužvane listove papira u njega, već ga možete koristiti i kao uredski ukras.

Plastika– daleko od jedinog materijala od kojeg se izrađuju košare za smeće. To može biti prirodna ili umjetna koža, polipropilen, metal, karton, pa čak i kompoziti. Dizajn moderne uredske košare za smeće daleko je od običnog: kožni spremnici s ručkama, slični modnim vrećama, raznobojni cilindri, krnji češeri, kutije i kante s reljefnim zidovima, utorima i drugim funkcionalnim dodacima.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: