neobične naušnice

neobične naušnice

Prije pet stotina godina naušnice u ušima žena bila simbol pripadnosti plemićke obitelji. Dame s ovim priborom pokušali su dati vlastitu sliku atraktivnosti. I danas ovaj ukras ostaje relevantan bez obzira na dob ljepota.

Danas u trendu

Nedavno je u trendu, neobične i originalne naušnice raznih opcija. Materijali za njihovu proizvodnju mogu biti različiti.

Cupids su izrađeni od zlata, originalni lanac naušnice i drugim ukrasima. Hypoalergenic zlata – metal, tako da su ove naušnice prikladne za svakoga.

Ukrasi na ušima neobičnog oblika može biti srebrna. Oni su pristupačniji po cijeni. Ali nedostatak srebra je da se oksidira kada se u dodiru s vodom.

Najpristupačniji ukrasi – nakit, bolje s hypoallergenic sloja. Raznolikost najneobičnijih naušnica ove kategorije je nevidljivo. Među njima – s engleskim dvorcem, klinčićima, kafcima (istrošenim čak i na ne-flip ušima), s perjem, asimetričnim.

Trend 2017 – vječna ruža iz “ljepote i čudovišta”.

Ako zaustavite svoju pozornost na Kaffa, možete odabrati iz zlatnih ili srebrnih opcija s kamenjem. Oni će postati prekrasan ukras čak i za večernju odjeću.

Jewellers možete pronaći neobične zlatne opreme u obliku velikih prstena ili kvadrata s ovjesom. Asortiman predstavlja naušnice-cloves.

Od srebra možete se popeti na originalne elegantne dekoracije za stare. Privucite vašu pažnju otvorenih učilišta iz Sterling Silver. Biljne teme uživaju u popularnim, visokotehnološkim naušnicama.

Mladi vole naušnice polimera.

Modeli

Izvornik

Takve naušnice ne mogu se čak ni nazvati ukras. Na primjer, proizvod u obliku bradavice životinje, na kojoj takve vune i kandže. Ili naušnice u obliku disketa, štipića za posteljinu, kao i drugu egzotičnu.

Naušnice – kafci

Posebno su u modi danas. Može imati oblik životinja, riba, zmajevi, samo paučina. Stavite na potpuno u uhu, ponekad su u neposrednoj blizini dio lica, ili se utopio na ramenima. No, postoje i šarmantni stvari: mali luk ili cvijet u središte uha. Lijepo izgleda tanki lanac izvornog tkanja, diže od uha od uha do vrha njegove točke.

provlačenje naušnice

Izrađena je od zlata i srebra su najviše poznati ukras. Unusualness od njih je da oni nemaju bravu. Najčešće su u obliku tankih lanaca koji se protežu kroz puknuti u uho i slobodno visi.

mlaznice

Oni su postali posebno popularni prije dvije godine. Za jakne ne trebaju nekoliko rupa u uhu. Oni su umetnuti u jednu rupu, ali dostupnih suspenzije paziti ispod uha na uho, stvarajući iluziju multiple piercing. Oni su nosili i sa casual odjeću i večernje haljine.

Prema izjavama ezesetika, dekoracije apsorbiraju moć njihove ljubavnice iu tešoj situaciji sposobni su ga vratiti.

Naušnice-tužbi

Ovi ukrasi se drže na urinu uha karanfila i popnite se malo zmije. Oni se također nazivaju “kraći”.

Bioteralan

Značajka je da su prednji naušnice pričvršćene na stražnji dio. Vrsta njih su pčele.

Nekuhan i monoseregi

Nespareni se mogu međusobno razlikovati od međusobnog, oblika, boje.

Ponekad ne postoji par, naušnica se nosi na jednom uhu – ovo je monosolak. Takve se opcije mogu sve više vidjeti na modnim revijama.

Indijanac

Prepoznatljiv značajka indijskih i ciganskih ukrasa za uši – njihovu masivnost. Nužno su umetnuti sjajnim pjenušavim kamenjem.

U stijenu rock

Naušnice stilova – to je trend trenutne sezone. Daju način na koji vlasnik smjelosti i seksualnosti.

Biserne naušnice

Sada posebno moderan pribor s biserskim divovima. Oni su savršeno u kombinaciji s večernjoj haljini.

Odabiremo pravo

  • Za rad, skrbnici su pogodni, u kombinaciji s poslovnom odijelu.
  • Na zabavu, naprotiv, to je vrijedan Odabir svijetla i privlačan naušnice sposobne dizajna, privući pažnju na vas.
  • Okupljanje u restoranu ili na službenom prijemu, pravila etiketa treba uzeti u obzir. Naušnice treba biti izrađena od plemenitog materijala s prirodnim šljunkom.
  • Naušnice za svaki dan kupiti od bilo kojeg materijala, važno je da su skladno gledali na ulicama grada.
  • Kupnja naušnice, vrijedi ih branje gore u obliku vašeg lica, boja kose, očiju.

devetFotografije

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: