Što nositi žutu haljinu?

Što nositi žutu haljinu?

Žuta haljina stvorena za podizanje raspoloženja, ne samo od strane vlasnika, ali i oko ljudi širom. Ova boja se smatra ljetna boja, iako se u nekim varijacijama može se nositi u zimi ili u demi-sezoni.

Žuti ton zahtijeva zasebnu pozornost. S jedne strane, to odgovara gotovo svima, ali zahtjevne kombinacije s drugim nijansama.

Cipele

Za svaki stil žute haljine i svake situacije trebate pokupiti prikladne cipele.

Za ljetni model haljine, čizme i gladijatori ili koraljni, narančasti i fukliji boje, klasične cipele ili mokasine su prikladne.

Dobrodošli pod žute cipele s tiskanjem u obliku cvijeća ili leptira.

Ispod haljine, Trapezium je najbolji za guranje oštro baletnih cipela ili cipela koje imaju kopču. Odabir boje cipela pod tonom ovratnika možete stvoriti pobjedničku opciju.

Uređeni model sasvim se savršeno u kombinaciji s elegantnim zamračem tamne boje s otvorenim izljevom.

Pod haljinom safari stila, bolje je pokupiti sandale, čija će se boja biti savršeno u kombinaciji s nijansom pojasa. Sole sandale trebaju biti ravna ili na klin, tako da možete ići na duge šetnje.

Ako se odlučite za polu-sponsive sandale na malom kvadratnom grijač, takva oprema će biti pogodna za izlaze na svjetlo ili za uredski rad.

Smeđe cipele, mlijeko i bež boje su prikladne za ured.

Pribor

Što nositi žutu haljinu za stvaranje spektakularne slike?

Kožni remen i svila traka će biti odličan dodatak uz, dok je u izboru nema ograničenja. No, kopča ne bi trebao biti veliki.

Za svečani događaj, to je bolje kombinirati odijelo sa svijetlim plavim i crvenim ukrasima. Na primjer, možete podići u jednoj boji lakirano pojasu, stilski elegantan spojku i lijepe cipele.

Crno-žuti – klasična, osobito relevantno u večernjim satima.

Zmija Ispis kombinira žutoj haljini, ali i žute cipele nisu najgora opcija za sekularnom krugu.

Nema većih naušnica, narukvica i ogrlica od bijelog metala s kristalima i rinjestonama, razne bižuterije su prikladne za večernju haljinu, samo zlatni proizvodi su zabranjeni.

Restoran je bolji nositi haljinu s biserskim ukrasima ili srebrni pribor. Jacket-Bolero će dodati sofisticiranost na sliku.

Romance će dati bijeli i blagi ružičasti pribor.

Za šetnju, na primjer, sa žutom haljinom, bolje je nositi baletne cipele, ali na vrhu bacati pleteni kardigan, traper jaknu.

U dnevnom, možete eksperimentirati s plavim sandalama i velikim ukrasima, zelenim kvačilom i cipelama.

Brown pojas je dobro nadopunjavanje žute haljine, poput pribora čokoladnih nijansi i boju kave. Iz nakita da bi odabrali drvene perle ili naušnice iz Amber. Cipele zamijeniti otvorene kožne čizme i kao glava, odaberite šešir širokog zaslona.

Da biste stvorili poslovnu sliku, bolje je odabrati jednostavnu haljinu i ukrasiti ga rupčićima.

Svjetlina žutog prigušenog svijetlog siva i bisera. Izvrstan naglasak će biti kožni pleteni pojas, to će dodati eleganciju na sve.

Stvaranje uredskog stila takva odjeća bolje nositi s tjelesnim monofonskim i ne briljantnim tajicama.

Naočale su bolje izabrati s crvenim, smeđim ili zlatnim rubom.

Hula-hopke

S izborom tajica treba biti oprezan. Idealna opcija za žutu haljinu za hladu bit će masti pod kožom kože ili bočice na jednom / dva tona tamnija. S bojom limuna, odjeće se mogu kombinirati sa sivim tajicama. Pažljivo osmišljena slika će vam omogućiti da nosite crne tajice koje će biti divno gledati s žutom haljinom.

Na primjer, čizme su pogodne za gustu haljinu s luksuznim suknjim-tulipom i preplavljeni struk cipela, možete baciti elegantan šal i kožnu jaknu, lijep dodatak crnih tajica će biti izvrstan dodatak.

Odjeća

Haljina ili haljina u izvornom novom izgledu može se nadopuniti klasičnom jaknom. U kombinaciji na sliku, bolje je izabrati cipele s elegantnom malom torbom.

Crna Jacket / Cardigan će postati izvrstan dodatak na kraju slike sa žutom haljinom. Samo po sebi crna boja je prilično univerzalna.

Usput, jakna i kardigan mogu biti različitih duljina da bi se savršeno u kombinaciji s haljinom i njezinom dužinom i bojom. Ova kombinacija je sasvim moguće, samo takva slika nije prikladna za svakoga.

Ako govorimo o ranoj proljeće / jesen, onda je sasvim prikladno odozgo na žutoj haljini za bacanje prsluka za krzno.

Kožni pojas s malom kopčom bit će divan ukras da će struk savršeno naglasiti. Iz cipela je bolje izabrati gležanj cipele u tonu haljine.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: