Luksuzni kupaći kostim

Luksuzni kupaći kostim

Svaka žena želi osjetiti more božicu ostavljajući vodu na plaži ili u bazenu. Elite i skupo kupaći kostim pomaže da se osjećaju kao da.

Koja je razlika između elitnog kupaći kostim i uobičajena? Dragi kupaće kostime odlikuju se kvalitetom tkanina, linije i šavova, kao i originalnih stilova, završi i ukrasa.

Elite odijela za kupanje šivati ​​s hypoallergenic, ugodne za tijelo, moderni materijali. Takve tkanine sastoje od različitih kombinacija od poliamida, elastinom, likra, izdvajanje ulja. Proizvodi iz takvih tkanina će biti dobro, vrlo ugodan na dodir, će zadržati svoj izgled i boju za dugo vremena. Kada kupujete kupaći kostim, budite sigurni da ga zavitla – kvalitetan kupaći kostim mora vratiti svoj izvorni oblik bez pojave nepotrebno istezanje i miješajući. I što je najvažnije – visokokvalitetni kupaće kostime sjesti lik savršeno.

Dorada i uređenje elitne kupaće kostime mora biti izvedena vrlo visoke kvalitete. Elegantna placers dijamanata, perle, šljokice, perle – svi dekor elementi trebaju biti sigurno prošivene ili probušen.

Modeli i vrste

Svi kupaći kostimi su podijeljeni u dvije glavne vrste – fuzije i odvojeno. Smiješne kupaće kostime su oni modeli koji zatvaraju tijelo, oni su, pak, dijele se u više od osam vrsta.

“Bando”

Dolazi od francuske riječi „povez za glavu” – zavoj. Kupaći kostim bez naramenica s horizontalnim prsima linija. Takav model vizualno čini tijelo kraći i smanjuje širokih bedara.

“Tenk”

Izvana, kupaći kostim podsjeća na „bandanda”, ali ima sve-kružne široke trake. Takvo svojstvo ima dobru podršku dojke.

“Ular”

Ovaj model ima dublji rez u planu, nego o „spremnika”, trake su tanke i fiksni na vratu. Vizualno čini pravo tijelo širi i uravnotežen široke bokove.

“Mayo”

Klasična model fuzije kupaći kostim sa šivanje trake. Pogodan za većinu vrsta figura.

“Monokini”

Čvrsta kupaći kostim, ali u laganom, neobična predstava.

“High-ne”

Raznolikost sportova kupaće kostime s malom dekoltea. Spearly produljuje tijelo.

“SVIM-haljina”

Posebnost ovog modela je kratka suknja ušivenim na dno kupaći kostim.

“MODNZH”

Zatvorena je model kupaći kostim, s in-dubina i razigranim posjekotina i iza i ispred. Takav kupaći kostim vizualno čini tijelo duže, a prsa više.

Odvojeni modeli

“Bikini”

Najviše vanjski kupaći kostim koji se sastoji od dva elementa – što je steznik na tanke trake (možda s umecima Push-AP, s okvirom kosti ili samo mekani poklopac) i male gaćice na skokes sa strane.

“Ular”

Dizala su fiksne sa zatvaračem ili remen na vratu. Takva vrsta i podržava grudi.

“Bando”

Prsluk čini se da je u prsima oko i vizualno čini još pomoću kvar tkanina. Može se bez trake ili trake.

“SVIM-haljina”

Odvojena opcija. Kupaći kostim je dopunjena suknju.

“Tankini”

Odvojeni kupaći kostim. Vrh takve kupaći kostim više kao vrh.

Kako odabrati?

Odabir kupaći kostim, odlučiti kakav efekt želite postići. U pravilu, svi naglašava prednosti oblika i sakriti nedostatke.

  • Slika – „pješčanog sata”. Za ovu vrstu, sve vrste kupaćih kostima su pogodne. No, tu su nijanse u takvim brojkama. Duga gornja pomoći tijelu da se skrati polukružne rezove od strane. Za bujne grudi, bolje je izabrati tijela s fiksacijom na vratu ili širokom lutalica, te podupire grudi. Vizualno produljiti kratke noge visoke posjekotine na bokovima i trokutasti dekoltea.

  • Slika – „obrnuti trokut”. U tom slučaju, morate odvratiti pozornost od širine ramena. Prsluk sa širokim trakama je pogodan, s okomitim crteža, vizualno smanjuje ramena liniju. Dno kupaći kostim je bolje odabrati s volančićima i volančićima, s vezama, širenje kukova.

  • Slika – „trokut”, „kruška”. Ova vrsta ramena već od kukova, te je potrebno uravnotežiti razmjere. Da bi privukli pozornost na sofisticirane vrhu, odaberite kupaći kostim s tankim naramenicama, kuckanje na vrata (kao ular modelu) ili bez trake (kao Bando modelu). Gornji dio kupaći kostim trebao bi biti sočne boje, s poprečnim linijama, s ruffs, vizualno povećanje grudi. Dno kupališta je bolje odabrati jedan fototon, tamne ili vertikalne pruge.

  • Slika – “Pravokutnik”. U ovom slučaju, bolje je izbjegavati cvjetne ornamente. Dijagonalni crteži i kontrastni bočni umetci koji smanjuju struk, svijetle boje.

  • Slika – “Krug”, “Apple”. Cilj je vizualno smanjiti struk. Bolje je odabrati fuzijske kupaće kostim, s dubokim dekolteom i okomitim prugama. Vrh kupaći kostim je poželjno odabrati svijetle ili lagane tonove i dno – tamno. Žene s veličanstvenim oblicima uklopit će kupaće kostime tankini modela, koji skrivaju trbuh i tijela, slično vrhu. Modeli “Mayo” i “Svem-haljina” sa širokim lutama, s šalicama na kosti, dobro podržavajući grudi.

Svakako probati kupaći kostim prije kupnje, pak, kihanje – ništa ne smije trljati i ukopana u kožu. Te bi trebao biti udoban i ugodan u odabranom modelu kupaći kostim.

Kako odabrati najprikladniji za kupanje odijelo?

Ovdje je izbor ovisi o obliku, ukus i stil, svoje boje i modne pravce određenoj sezoni. Bolje da su svi ti predmeti će se uzeti u obzir.

Ako vam je potrebna elita, visoke kvalitete i šik kupaći kostim, bolji kontakt vodstvo marke angažiran u proizvodnji samo takve vrste odjeće. U proizvodnji takvih kupaćim kostimima, najnovije tehnologije se koriste, najvišu kvalitetu tkanine, nakit i pribor.

Kupaći kostimi elita proizvođači odlikuju izvrsne kvalitete, udobnosti kada se koristi, moderne materijale, dekor, boje i postajama. U šik, skupo kupaći kostim vas će biti neodoljiva!

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: