Sandale na uvezivanje

Sandale na uvezivanje

Za godinu dana na vrhuncu popularnosti uvezivanje sandale. A to nije dobro, jer postoji mnogo opcija uvezivanje, dakle, slike su različiti.

Različite slike su odlična prilika da se pokaže na podebljano, onda naivna, teeless, onda uporan.

Marke

Nijanse sendviča na vezice razne. Oni mogu biti na petu, na stalni sredini pete, na klin, na ravnom potplatom. Uvezivanje može biti kratka i duga, vidljiv i niske.

Opcije tkanja su također različiti: u obliku cijele kaskade poprečnih linija + poprečno + u obliku kapljica.

Učvršćivanje čvrsto odgovara nogama, što čini hod samouvjeren i svjetlo. Sve se smatra najmanjim detaljom, pa se ne brinite, takve sandale neće trljati, nema traga na nogama će ostati.

Što odjenuti

Niske sandale s navodom koljenima a Amazon, kako to može biti bolje za kratki safari stil. Izvrsna opcija putovanja i odmora.

Pale-beige, gotovo tjelesne sandale na srednjoj otpornoj peti s malim likim – klasičnim. Pogodno za crne klasične hlače i suknju olovke. Smirena opcija Office.

Delikatna Fuchsia fuchsia cipele na peti i shvatio je opciju – opcija isključivo za jednostavan pristup. Same linije sugeriraju što bi trebalo biti haljina. Ovo je blagi tekući materijal, lako se hrapav i lijepo pada. To bi trebao biti lagan i nježan. Šifon, svila.

A to je opcija za mladenke. Veliki boja, kovrčava stud, uvezivanje u obliku kapljica. Haljina na takve sandale ne bi trebalo biti predugo, tako da su sandale biti vidljiv. Stil bi trebao biti jednostavan, sažet jer je naglasak na cipele već napravio.

I imajte na umu da je uvezivanje ima nekoliko poprečnih linija. Vizualno ako vaši gležnjevi nisu savršeni, oni svibanj činiti čak i šire zbog takvih linija. Dakle, ovaj model će odgovarati vitke visoke djevojke s tankim zglobovima.

Uz traperice, hlače-padobran, sa hlačicama – praktički sve što se može nositi sandale na uvezivanje. Bitno je samo da zapamtite dvije obveznih pravila.

Prvi glasi: tvornica uvezivanje, lakše je raditi na kroja i detaljima.

A druga stvar je da u takvim sandalama noge će biti u središtu pozornosti. Dakle, pedikura mora biti savršen.

Hrabro kupite i nosite sandale na očaju. To je lijepa, elegantna i udobna. I bit će jedan od trendova ove godine.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: