Ljetne sandale na platformi

Ljetne sandale na platformi

U ljeto, svaka žena želi izgledati svijetle i sunčane. Veliki značaj u formiranju slike ima ljetne cipele. Najudobniji i demokratski ljetne cipele priznati sandale.

Među vrste sandale, Ljetne sandale na platformu stekao posebnu popularnost.

Modeli

Ljetne sandale na platformu molimo dati različite boje i stilove. Svaka žena može izabrati svoj savršen model, a možda čak i nekoliko. Još uvijek modeli na platformi s petom – stud. Takve sandale će vizualno povećati rast, dati harmoniju silueti, a klinac će vas učiniti sofisticiranim i zavodljivim.

Visina platforme može biti od 1 cm i do 12 cm. Što je veća platforma, manje dekor bi trebao biti u modelu. Metode za pričvršćivanje takvih sendviča također mogu varirati od jednostavnog križnog remena na gležnju, do pleksusa nekoliko traka ili uhikivanja duž uzdužnog skakača.

Ljubitelji aktivnog načina života i mnogo sati kupovine ili hodanja modela na cijeloj čvrstoj platformi za vrstu japanskih vrata. Takve cipele sugerira visoku platformu i lakonski vrh sandale. Jedini mogu biti s olakšicom “traktora”, namjerno grubi. Takve cipele imaju praktičnost, ali noge vizualno suši, jer ih trebate odabrati s ovim.

Poslovni i uvjeren žene će odgovarati model ljetne sandale na platformu s neprekidan peta u obliku kvadrata, cilindar. Takvi modeli mogu se staviti u uredu, ako je dress code dopušta. Ove sandale imaju nisku platformu, vrlo stabilnu petu i pouzdanu montažu u obliku trake sa zatvaračem.

Ljetne sandale na ključu nisu manje popularne od drugih modela na platformi. U tom slučaju, tanque daje više stabilnu poziciju na nogu i izgleda elegantno. Tannet može biti skriven, t.E. prekriven tjemena materijalom ili se sastoje od čepa, uređena pod konop, slame.

Ljetni posjeti sandala uključuju svijetle boje i otiske, dekor. Sočne, svijetle boje za ljeto nakon dosadne monokromne demi-sezone i zimskih čizama, cipele – veliki vanjski za svaku modnu. Uz to su relevantni modeli bijelih, bež, sive, ružičaste, crne i druge nijanse.

Na modu, svijetla kombinacija boja, kontrasta, dekoracije dekoracije u obliku cvijeća, četkice, resa, mnoge najfinije trake, tkanje, umeće u platformu, ukrašavanje peta, pa čak i kolokvija od potplata.

Remen i skakača na ljetne sandale ukrašene perlicama, metalni gumbi, gumbi, lanci, perle, kamenje, dijamanata.

Materijale po mogućnosti orijske kože, nubuck, lakirana koža, tekstil, eko.

Vođa u higijeničkoj i praktičnosti je istinska glatka koža. Materijalne introle, potplati. Potplat može biti uređen u Burlap, uže, slamnati. Još uvijek vrlo relevantna pluta.

Modni detalji

  • Među najnovijim modnim trendovima, relevantnost skupa tankih traka na gležnju, uređenje platforme u obliku uzorka, ispis, umetci.
  • Još jedan novi postala transparentna platforma prozirna ili peta. Kontrast i svijetlo više kategorija ostaju u trendu.
  • Prisutnost dekor i nakita u obliku kuglica, lanaca, metalnih dijelova također je postao moderan naglasak.
  • Privlači pažnju i prisutnost metaliziranih umetaka u boji i vrh sendvichea za ljeto – zlato, srebro, bakar.

Na način, sve što čini vaše sandale i vašu sliku nezaboravan i izvanredno.

Kako odabrati

Najvažnije pravilo pri odabiru sandala za ljeto je u udobnosti modela. Nije tajna da se u vrućim vremenskim nogama može nabubati, brže umorno, uske trake i šavove mogu trljati i t.Ns. Stoga bi to trebalo biti pažljivije i promišljenije pristupiti izboru modela.

Morate uzeti u obzir svoju ljetnu sliku, kombinaciju s ljetnom garderobom i za koje se slučajevi sandale osiguraju – za odmor, hodanje, uredski ili večernji izlaz.

Izbjegavajte previsoku platformu. Ovo vizualno “učitava” sliku ozbiljnosti u nogama.

Bolje je dati prednost prirodnim materijalima, tako da noga “diše”, manje umorna i sandala nije trljala kurume.

Trendy slike

  • Nevjerojatno sofisticirane i elegantne ljetne bež sandale na malo nisku platformu s pete-klin će postati opcija za svakodnevne izlaze za svaku prigodu. S takvim sandalama lako je napraviti skladan ljetni ansambl, jer bež mnoge opcije za kombinacije boja. Tanke trake na gležnjevima daju ovaj model profinjenosti i ženstvenosti, naglašavajući neznanost stopala i okrivljuju oko njih s dvostrukim prometom. Spektakularna lagana leđa će omogućiti jače da popravi stopalo.

  • Izvrsna opcija za samouvjerene i elegantne žene predstavljena je u sandalama u reljefnom pod zmijskom kožom, na malu tanku platformu i stabilnu pelu cilindra. Kontrast trake u obliku crvene skakača s križem i spektakularnim leđa sa spiralom remena Strap zeleni izgled skladno. Peta energles s prekriženom džemper boje – crvena. kombinacija boja nije previše svijetla, već isključen sa zmijom kože. Takav model je pogodan za ured, ulaska svjetla.

  • Svijetle ljetne sandale izgledaju zaista sunčan u žuto, na klin, ukrašen konop od jute slojeva. Prednji skakač na vrhu je uređena u obliku dva naklona, ​​tanke trake od vrha na vrh sendviča su od strane pouzdanog kopča zatvaračem. Ovaj model će biti prikladan izbor za šetnju i slobodno vrijeme. Savršeno u kombinaciji s bijelom, bež, crna, zelena, smeđa i crvena, plava.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: