Kožna sandala

Kožna sandala

U arsenalu svakog modni trebao biti kožne sandale, jer to nije samo lijep i moderan cipele, još uvijek je udobna i praktična. Razmislite što stilova će biti osobito popularan u narednoj sezoni.

kožne sandale

U stilu „etno-chic”

To je vrlo originalna i atraktivna opcija. Model je predstavljen na ravnom potplatom u stilu etno-šik. Ideja o stvaranju takve cipele došao do nas iz povijesnih sandale koje nose Grka i Egipćana. Takve sandale karakterizira potpuno ravnom potplatom i puno trake. Ponekad može izgledati škriljaca imaju udoban membranu za prste. Takvi modeli su vrlo moderno.

U budućnosti, čak i povremeni sandale trebaju biti izrađene od visokokvalitetnih kože svijetle boje. Mnogo pozornosti treba posvetiti dekor. To su sve vrste cvijeća, mašne, lancima, kao i rhinestones i perle. Moderan i moderan lak ili metalni tekstura, zlatne i srebrne boje. Takve cipele mogu se kombinirati s bilo kojim ormar, ne preopterećena s svijetlim detaljima.

U elegantnom stilu

Djevojke koje vole klasičan stil, proizvođači savjetuju neutralne elegantne opcije. Takve cipele bi trebao biti elegantan i flirty. Zanimljiva mogućnost je sandale s širokom poprečnom membrane na stopala. Ovaj detalj vizualno smanjuje veličinu noge manje. Boja ovih sendviča može biti bilo koja, na temelju ukusa vlasnika.

antilop sandale

Na tanketi

Ovaj model donosi vrhunac u casual stilu, jer je s njim bilo odijelo će steći druge vrste. Suede izgleda izvrsno, a tanket je zgodan.

Na gustoj peti

Iako je takav peta izgleda teška, potrebna ravnoteža se postiže u tandemu sa sofisticiranim antilop. Zbog toga, antilop sandale na debelim potpeticama izgledaju stilski.

Ovaj model je prilično studenog i ima svoje trendy upute.

  1. Konvencionalni materijali – nestandardnih oblika. Metal, drvo, plastika proziran ili neproziran, kao guma peta izgleda izvorni. Poseban vrhunac daje neobičnu peta obrazac. To se događa u obliku spirale, ukošeni ili slično na bilo koji predmet.
  2. u boji peta. Nije tajna da je crni antilop izgleda strogo i sažeto. Možete ga razrijediti sa svijetlim umetcima. S pete boje, ona će steći apsolutno različite vrste. Najviše tražen nakon nijanse – plava i roza. Pokupiti haljinu u tonu, a vi ćete biti neodoljiva!
  3. Plavo-crna. Cipele ove boje mogu pristupiti i svečana zajedno i na posao. To je moderan trend nadolazeće sezone. Takve sandale ne izgledaju teško, oni se mogu kombinirati s odjećom od svjetlosti tkanina.

Kako odabrati?

Ne zaboravite da su cipele svakodnevno i navečer. Kupnja kožnih sandala, potrebno je odlučiti za koje se slučajevi moraju nositi.

  • Ako trebate ležerne cipele, ali volite pete, a zatim pogledajte modele na klinu ili na platformi+
  • Oni koji ne vole visoku petu, preporuča se obratiti pozornost na prave kožne sandale na ravnom jediniku+
  • Da biste stvorili večernju sliku, obratite pozornost na odjeću. Na primjer, graciozna zlatna ili srebrna sandala visoke potpetice pogodne su za haljinu od svile ili šifona. Za kratku haljinu odaberite cipele za cipele+
  • Bijele kožne sandale daju lakoću i težinu. Savršeni su za romantičnu sliku ili ljetnu odjeću.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: