Bež lakirane peta cipele

Bež lakirane peta cipele

Koža, obdarena lakom, uvijek izgledao elegantan i atraktivan. Modni trendovi ponuđeni kupcima uključuju modele klasičnih crni i bež cipela s cipelama u boji.

Bež lakirana koža visoku petu cipele mogu nadopuniti gotovo svaki ansambl.

Popularni modeli

Klasičan

Fer seks, koji želi imati u vašem garderobu svestrani par cipela, trebala bi pogledati lakirane sudu cipele bež.

Vjeruje se da kôd odjeće za uredu ne dopušta nositi patentne kožne cipele, ali za cipele bež sjena napravila iznimku. Ove cipele su savršeno u kombinaciji s uredskom haljinom ili odijelom tamne boje. Ali, to je vrijedno s obzirom da dodatni sjajni elementi u ormar ne bi trebalo biti.

Mršave traperice, povremeni stil pripadnosti, izgledat će savršeno u tandemu s takvim cipelama. Dati sliku veće ženstvenosti potrebno je ispumpavati hlače, čime se zasljepljuje gležanj.

Haljine izrađene od materijala pluća bit će izvrsni dodaci bež brodova. Za ljetni period možete odabrati elegantan par cipela s otvorenim čarapama. Kombinirajte lakovine cipele mogu s različitim haljinama boja.

Dopuštena je prisutnost ispisa, a haljine s privlačnim dekorom bolje se ne kombinirati s lakiranim brodovima.

Održiva peta

Beige lakirane visoke pete cipele su pravi pronaći za žene koje žele provesti dugo vremena u prekrasnim cipelama. Takvi modeli prikazani su u različitim varijacijama – s trakom gležnja, potpuno zatvoreni ili, naprotiv, – otvoreni ljetni modeli.

Najstariji dodatak bež lakiranim cipelama na stabilnoj peti se smatra objektima garderobe, čiji stil podsjeća na proizvode od 70-ih.

Uz ove cipele će biti savršena pratnja haljina uz tijelo i spaljene dolje ili trapez haljina. Stilovi haljine, potpuno dolikuje oblik, staviti na visokim i stabilnim peta nije preporučljivo.

Suknje također mogu uspješno kombinirati s modelima na širok petu. Međutim, dugo maksi suknje nositi ispod pete ne isplati, inače slika će se pretvoriti vrlo teška. Duljina optimalna suknje kako bi se slagala cipele smatra stabilna linija peta koljena.

Kako se brinuti?

Briga za lakiranim cipelama biti vrlo oprezni. Kada je neprimjereno praćenje lak gube cipele u žalbi i izvorni izgled za brzom vremenu. Ovaj materijal je sklon pukotine. Vlaga također utječe na kvalitetu lakirane. Dakle, da ne bi trebali zlorabiti nosio bež lakirane cipele.

Da bi duže cipele u odličnom stanju vrijedi znati brojne značajke premaza laka:

  • Lakirani cipele ne treba nositi u vrlo vrućem vremenu, od ovog patenta plyonochku postaje meka, a onda mogu ispucati.
  • Očistite cipele od prljavštine i potrebu prašine na vlažnom krpom.
  • Nemojte koristiti krema za cipele, od ove lakirane površine mogu otupjeti.
  • Za povratak iskonskim sjaj cipele koje su im potrebne za širenje bjelanjak.
  • Ako je potrebno, lakirani cipele mogu se oprati sa toplom vodom i blagim sapunom.

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: