Sve o Arfumera Araf

Sve o Arfumera Araf

Posljednji moždani udar svake slike mora biti dobar parfemi koje treba pažljivo pokupiti i ne žuriti. Tržište nudi širok spektar brandova, jedan od najpopularnijih je Araf, u kojem možete pronaći muške i ženske pripravke koji mogu biti ludi bilo gdje. Zanimljive informacije o osobitosti parfema ovog branda, kao i nekoliko epizoda koje mogu biti zainteresirane.

Osobine

Marka ARMAF je postao vrlo popularan, to je arapska brand koji točno prenosi atmosferu Emirata – luksuznih, modnih trendova, elegancije i prosperiteta. Za svaku aromu profesionalci odabiru posebne bilješke koje se ne mogu uočiti u ukupnom sastavu. Prepoznatljiv značajka duhova je njihov otpor. Nanošenje samo nekoliko kapi na kožu, bit ćete preneseni na arapsku megalopolis i naglasite svoju osobnost.

Je to vrijedno reći Za putovanje za datum, jedan od aroma iz Armafa bit će izvrsno rješenje. Svaka boca od parfema ima jedinstven dizajn koji naglašava samo stil, eleganciju i bogatstvo vlasnika.

Glavna prednost je jedinstvenost i ekskluzivnost kopija. Bilješke su izgrađene na takav način da možete osjetiti fascinantnu melodiju u svojoj veličanstvenosti.

Raspon

Perfumery je predstavljen u širokom rasponu, tako da se možete upoznati s duhovima koji su već uspjeli postati kult.

Momento fleur

Cvjetni miris ima laganu lanu vodu za žene. Parfem se odlikuje posebnim šarmom i elegancijom, u sastavu se nalaze montirane nijanse voća i luksuzne cvjetne bilješke. Zavodljiva petlja mandarina, breskve i dinja ne mogu ostaviti ravnodušnu, u ovom buketu je eterično ulje i miris magnolije. Čim gornjih nota ispari, sofisticirani ljiljan, fin jasmin, narcis pijan i med cijev stupiti na snagu,. Ovaj parfem je nenametljiv i nevjerojatno nježan.

Club de Nuit

Taj duet pod nazivom Club de Nuit, koja je objavljena iu žena iu muškom verziji. On drži u prvim pozicijama na ljestvici šest godina. Sastav za lijepe dame kombinira miris grejpa i slatke naranče sa svjetlom notom bergamota i breskve pulpe. Već sama opis droge, ali to nije sve, jer u srcu ovog buketa, jasmin skriven, luksuzni ruža, geranij i tropska liči. Primjena ovih parfema na koži, što će stvoriti senzualan auru oko i duboke prelijeva iz jedne note na drugu će privući pozornost onih koji okružuje na svoj osobi.

Samo za vas Pour Homme

Što se tiče muške polovine, oni nisu lišeni pozornosti, brand predstavlja aromu koja se zove samo za vas sipa Homme, koji je uspio postati još jedan kult i još uvijek privlači pozornost jakih i neovisnih. To je senzualan, ali u isto vrijeme strog drveni orijentalni miris s pikantnim bilješkama. Nesumnjivo, parfem se odnosi na klasične parfeme, koji sadrži eterično ulje Muscat, Sweet-Tart fokus nasmiješenog cedra.

Klub Kuća zlato

Ali za podebljane i luksuzne predstavnike prekrasnog kata imat će se parfem klupske kuće zlato. Samo njegova boca u zlatnim bojama može biti strašna. Ali unutar skrivanja nešto nevjerojatno – gornje note postale su kolač od tartara, sunčani mandarin s narančem i malo tart crnog ribizla. Srce duhova će otkriti cvjetni raspored jasmina, heliotropa i gomolja. Što se tiče petlje, to nije manje lijepo, jer ćete biti izvučeni buketom mješavine drva, mošusa i vanilije.

Kako odabrati?

S ovim pitanjem, postoji apsolutno svaki, ne tako lako odabrati nešto vrijedno, osim, miris može otkriti na različite načine ovisno o osobi.

  • Jedna od najvažnijih pravila kupnje je testiranje. Potrebno je primijeniti malo parfema na savijanje lakta, pričekajte manifestaciju arome, nakon čega je proučavati sastav.
  • Prilikom odabira, takvi čimbenici kao što su karakter, dob i status treba uzeti u obzir, pogotovo kada je riječ o stjecanju duhova kao dar.
  • Ako se odlučite za sebe, odlučite za koju priliku da ćete potražiti WC vodu, jer ono što se može primijeniti za romantičnu večeru, nije uvijek prikladna za dnevne pješačke kampanje.

U svakom slučaju, to sve ovisi o osobnim preferencijama, glavna stvar je da se vođeni vlastitim željama, jer je parfem bi trebao biti nastavak vas, naglašavaju eleganciju i završiti cijelu sliku. Ugodno pretraživanje!

Ocijenite članak
( Još nema procjena )
Dodaj komentare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: